folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tutorialci.Com Ödemeli Tutorial - Ders Hazırla, Para Kazan

Tutorialci.Com Ödemeli Tutorial - Ders Hazırla, Para Kazan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    güzel bi fikir bi benzerini bende düşünüyorum :D kopya çekmek gibi olmasın

estafurullah onur duyarım. bu dünyada paylaşımcı ne kadar kaldı ki? herkes sömürme arayısında. millet sömürdükçede kimse paylaşımcı olmak istemiyor çünkü 2 gün sonra bütün internette aylarca uygraşılıp yapılmış olan emegin çalınmış durumda olucak. ben www.tutorialci.com olarak bazı önlemler aldım. mesela benim çalınmasını istemedigim hiçbir yazı çalınamaz. ne kaynaga girip çalarsın nede sag tıkla kaydet vs. anca resmini çekersin yada yazarsın. imkansız demiyorum ama şuan iiçin alınabilecek en yüksek önlemleri aldıgıma inanıyorum.. 

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    güzel bişey yapmıssın. umarım ileride gelişir. üye oldum. do it yourself tarzı şeylerede yer verirsen daha çekici olur. Türkiye'de  yok çünkü kendin yap sitesi . devrik cümle oldu :)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    güzel bişey yapmıssın. umarım ileride gelişir. üye oldum. do it yourself tarzı şeylerede yer verirsen daha çekici olur. Türkiye'de yok çünkü kendin yap sitesi . devrik cümle oldu :)

kendin yaptan kastını açıkca anlıyamadım. birazdaha açarsan geliştirebilrim.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Çok faydalı bir site olacağına inanıyorum, umarım başarılı olursun.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Çok faydalı bir site olacağına inanıyorum, umarım başarılı olursun.

elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum.. sizlerin desteklerinizle daha iyi yerlere gelecegine inanıyorum.. 

Toplam Hit: 5343 Toplam Mesaj: 26