Tütün Kültürünü Anlamıyorlar!
-
Az önce haber sitelerini gezerken gözüme ilişti. Baştan sona okudum. karatahta abimizin Sigarayla Savaşanlarla Savaşanlar Derneği aklıma geldi. Yazının yazarı olan zât-ı muhteremi tanımam. Kimdir, necidir, nerdendir bilmem; ama Allah var abi herif güzel döktürmüş. Tercüman olmuş resmen :D
-
bide ii bokmuş gibi anlatmazlarmı hasta oluyorum...
-
bence adam saçmalamış ne özel timi falan zaten birileri ters bişey yaptıkları an anlaşılmayan olguların varlığından söz ededurur tütünün kültürü olsa ne yazar buram buram ciğerlerimize mi çekiyoruz kültürü :D
-
kurumun ismi ne güzel bea :D Sigarayla Savaşanlarla Savaşanlar Derneği :|
-
kültür ömrü sömürüyosa ne kdar kültürdür?
-
şifalı otlar ve bitkiler kitabında okumustum...orda tutunun tarihini özellikle osmanlı dak iyerini falan anlatıyodu içmeyen adam okusun sigaraya baslayası gelir...ayrıca takvim yapraklarının arkasından okuduguma göre de tütünün kullanıma baslaması insalıgın domatesi yemesinden daha önce....
-he şimdi böyle olunca faydalımı oluyo??
-hayır!!!!
-sanane a.q ister içerim ister içmem..
-
Yürü be enis abi...o dumanın ağzından çıkarken hayata bakışımıza adeta mistik bir hava katmak için çaba göstermesini bizden başka kim bilebilir...Yada akşam yemeğinden sonra yemek duası tadındaki tütün,ateş ve duman kardeşliğinden doğan sevgiyi yanlızca biz anlıyabiliriz...kibritin sesi ve daha sonraki nefesimizin birlikte oluşturduğu şarkıyı bizim kadar dinliyen kim varki ? Hergün ciğerlerimize çekicek kadar samimiyiz onunla...Onu bizden kim ayırabilir ? Her zaman ve her yerde...Sigara bir kültür,sigara bir tutku,sigara bir aşktır...
-
216 forever.
-
Yasa ile Yasaklasalarda İçerim ben arkadaşlar, Bırakmam.! Artı yasa ile yasaklamak her babayiğidinde karı değildir. Benim neyi yiyip neyi yiyemeyeceğime karar veremez yasa, O benim yerime bu kararı verirse bende o yasanın Ömrü hakkında bazı kararlar vermek zorunda kalırım, Tabir yerindeyse Terörist adı verdiği zatlardan biri olarak Yasaya savaş açarım. Kendi yaptığı Yasal Terör ise bende Onun Zıttı Terör olurum Velhasıl.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Yasa ile Yasaklasalarda İçerim ben arkadaşlar, Bırakmam.! Artı yasa ile yasaklamak her babayiğidinde karı değildir. Benim neyi yiyip neyi yiyemeyeceğime karar veremez yasa, O benim yerime bu kararı verirse bende o yasanın Ömrü hakkında bazı kararlar vermek zorunda kalırım, Tabir yerindeyse Terörist adı verdiği zatlardan biri olarak Yasaya savaş açarım. Kendi yaptığı Yasal Terör ise bende Onun Zıttı Terör olurum Velhasıl.
-----------------------------öyle bi yasa cıksın...walla yasa tasarısının içine hükümeti sarar içerim :))) deşerim ulen ! :P
-
Sigara; ağırlığı itibariyle verdiği hazza şükrettiğim bir nimettir..
Tercih meselesidir..
Yakında sigara içmek için uzaya gidip gelmeye başlarsak şaşmayın..