folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tuvalete Girdim Çıkamıyorum ..Biraz Yardımlaşakta Çıkak Şu Tuvalletten / Oyun

Tuvalete Girdim Çıkamıyorum ..Biraz Yardımlaşakta Çıkak Şu Tuvalletten / Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    lam millet şurdan bi çıkak ...yoqsa kafayı neyüm yiyecem :O
    yardımlarınızı ..bulduğunuz şeyleri bekliyorum..
    ahan link ...http://hozo.hp.infoseek.co.jp/wc/index.html

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    la noel götünü de silek mi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    la noel götünü de silek mi?
    --------------------------
    asdadsasd
    bakıyorum şimdi ipucu falan bulursam yazarım(gerçi hiç beceremem bu tür oyunları ama)

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    LYCRa içerde osbire kasıyom istersen bi yaklaş da ...

Neyse ip ucu olarak bi tualet kağıdı ...takvim ..bi çubuk ..bide sabuna benzer bişi buldum aldım .. bide bombaya benzer bişi buldum ama alamıyom mina kyimm..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    bak bi tane noel baba takvimi var al onu sonra üstte teli var çıkar onu kapıya sok açılsın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    onu bend ealmadım ipucu takvim, tuvelet kağıdı, tuvalet temizleyici, tonavida, değişik bişey daha buldum sonra tuvalet kağıdını seçtim yukarda japonco buton var itemi aldım üstüne tıkladım tuvalet kağıdının rulosu kaldı takvimi seçtim tıkladım takvimin teli kaldı sonra kapıyı kurcaladım açılır gibi oldu şimdi hala dolanıyom

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    LYCRa

denedim olmuyo yarram herhalde o teli çubuğa takıcaz da ..bişiler yapıcaz ...bu gidişle içerde kalajam ..tualet kağıdını osbirden sora kullanırım ...sabunla elimi yıkarım takvimle uçak yaparım zaman geçer ...çubuk elimde kaldı hımm... oda götüne girsin :P ... neyse müsait olanlar şimdi irce girsinde bi toplu yüklenek olaya :O

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    mina kyimm bende japonca bile olsa bi karakter yogh hep ■■■■■■■■ ondan yane psikolojimi züktü ..açıklamalardan bişi anlayabilsek yine neyse dersün...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    kır kapıyı gitsin aq
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    abü tuvalet fıçasına tıkla item olarak karşına al butonla sonra tele tıkla tuvalet parçasına geçir sonra o alamadığın şeye uzan al.. bu arada uzanamadıın şey sabun :D sobunu kaba doldurup tuvalet rulosuylan baloncuk yapabilioz ehuhe :D

:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    klozetin üstündeki fan ne züküm için acaba tıklıyom karektersiz kareler çıkıyo ..ha bide klozetin solunda yerde bi halı neyüm var ona da tıklayınca uzun bi açıklama yazısı veriyo herhalde ..bende karektersiz kareler topluluğu çıkıyo da :o
    Edit: irc'e gelin olm ordan kasıyozz...

Toplam Hit: 5124 Toplam Mesaj: 34