Tuvalete Girdim Çıkamıyorum ..Biraz Yardımlaşakta Çıkak Şu Tuvalletten / Oyun
-
lam millet şurdan bi çıkak ...yoqsa kafayı neyüm yiyecem :O
yardımlarınızı ..bulduğunuz şeyleri bekliyorum..
ahan link ...http://hozo.hp.infoseek.co.jp/wc/index.html -
la noel götünü de silek mi?
-
la noel götünü de silek mi?
--------------------------
asdadsasd
bakıyorum şimdi ipucu falan bulursam yazarım(gerçi hiç beceremem bu tür oyunları ama) -
LYCRa içerde osbire kasıyom istersen bi yaklaş da ...
Neyse ip ucu olarak bi tualet kağıdı ...takvim ..bi çubuk ..bide sabuna benzer bişi buldum aldım .. bide bombaya benzer bişi buldum ama alamıyom mina kyimm.. -
bak bi tane noel baba takvimi var al onu sonra üstte teli var çıkar onu kapıya sok açılsın
-
onu bend ealmadım ipucu takvim, tuvelet kağıdı, tuvalet temizleyici, tonavida, değişik bişey daha buldum sonra tuvalet kağıdını seçtim yukarda japonco buton var itemi aldım üstüne tıkladım tuvalet kağıdının rulosu kaldı takvimi seçtim tıkladım takvimin teli kaldı sonra kapıyı kurcaladım açılır gibi oldu şimdi hala dolanıyom
-
LYCRa
denedim olmuyo yarram herhalde o teli çubuğa takıcaz da ..bişiler yapıcaz ...bu gidişle içerde kalajam ..tualet kağıdını osbirden sora kullanırım ...sabunla elimi yıkarım takvimle uçak yaparım zaman geçer ...çubuk elimde kaldı hımm... oda götüne girsin :P ... neyse müsait olanlar şimdi irce girsinde bi toplu yüklenek olaya :O -
mina kyimm bende japonca bile olsa bi karakter yogh hep ■■■■■■■■ ondan yane psikolojimi züktü ..açıklamalardan bişi anlayabilsek yine neyse dersün...
-
kır kapıyı gitsin aq
-
abü tuvalet fıçasına tıkla item olarak karşına al butonla sonra tele tıkla tuvalet parçasına geçir sonra o alamadığın şeye uzan al.. bu arada uzanamadıın şey sabun :D sobunu kaba doldurup tuvalet rulosuylan baloncuk yapabilioz ehuhe :D
-
klozetin üstündeki fan ne züküm için acaba tıklıyom karektersiz kareler çıkıyo ..ha bide klozetin solunda yerde bi halı neyüm var ona da tıklayınca uzun bi açıklama yazısı veriyo herhalde ..bende karektersiz kareler topluluğu çıkıyo da :o
Edit: irc'e gelin olm ordan kasıyozz...
Toplam Hit: 5124 Toplam Mesaj: 34