Tuvalete Girdim Çıkamıyorum ..Biraz Yardımlaşakta Çıkak Şu Tuvalletten / Oyun
-
ben geldiim yere kadar annatıyım ilk tuvalet kagıdını alıyonuz tuvalet seyşne gelen bi boru var orda bi aralık var ordan bi sey alıonuz ona tıklayın kap gibi bisekle getiriyonuz sora tuvalet kagıdınıda ole tıklayıp sadece ruulosu kalıo sifon un icinde bisi var onu da alın kapının ordaki takvimi alın sora kapının ustunde tam kapının ustune tıklayın ordan da yere tornavida duscek tornavidayla lavabonun altındaki dolabı acınicine tıklayın ordada bisi bulcaksınız kapıyla dolabın arsına tıklayın orda bisi var onu almak icin takvimin telini cıkarın cubuk gibi bisi var ona takın onuda alın sora o klozetin orda buldugumuz kap a sifon dan su doldurun sora icine sabun koyun sorada tuvalet kagıdının kalan aprcasıyla ustune tıklayıp baloncuk cıakrın gerisinide annamadım zaten baska seler bulanlar yazsında cozek sunu
-
tornavida nerden çıkıyo anlayamadım ya
-
tamam buldum :):) baloncukta çıkarttım ama başka bişi yok aq napacazz
-
sifonun olduğu yerde duvarın sağ tarafında heryere tıklayın bi yerde bi küçük nokta gibi bişi çıkıyo onun üstüne dolaptan aldığımız şeyle tıklayınca + şeklinde bi işaret oluyo
edit:
tuvaletin yanındaki kilimi alıp tuvalete sokun tıkansın o zmn sifon çalışmıyo
bu arada sadece ben mi uğraşıyom buna yaa -
yafs bitirdik diyolar ya bi anlatıverin ölcem şimdi kafayı patlattım şunda napsam olmuyo bi söyleyiverin
-
:) osbir kas kapıyı vur kırılır o :D
-
denedim denedim feci kırıldı ohooooo dakkasına dayanamadı kapı ama bide gerçekten nasıl yapıldığını bi söyleyiversen yaf
-
ha gayret bi el atın bulalım şunu yaw osbir de fayda etmiyo :):)
-
o duvarı yapıstırdıgın sele kapının yanına tıkla onu da bantlanıo abi heryerdeki delik leri kapıyın ca bi bokluk olcak ama ne olcak bilmiom aq yapılabilecek herseyi ypatım
-
onu bende buldum ama daha fazla bişi olmuyo bide şunu keşfettim o duvara + şeklinde bantı yapıştırmadan önce baloncuk yapınca dışarı çıkmıyodu orda sekip içeri giriyodu bantlayınca dışarı çıktı bide o yukardaki havalandırma deliinde bişiler var ama hadi bakalım ne çıkacak
Toplam Hit: 5409 Toplam Mesaj: 34