folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tuvalete Girdim Çıkamıyorum ..Biraz Yardımlaşakta Çıkak Şu Tuvalletten / Oyun

Tuvalete Girdim Çıkamıyorum ..Biraz Yardımlaşakta Çıkak Şu Tuvalletten / Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    ben geldiim yere kadar annatıyım ilk tuvalet kagıdını alıyonuz tuvalet seyşne gelen bi boru var orda bi aralık var ordan bi sey alıonuz ona tıklayın kap gibi bisekle getiriyonuz sora tuvalet kagıdınıda ole tıklayıp sadece ruulosu kalıo sifon un icinde bisi var onu da alın kapının ordaki takvimi alın sora kapının ustunde tam kapının ustune tıklayın ordan da yere tornavida duscek tornavidayla lavabonun altındaki dolabı acınicine tıklayın ordada bisi bulcaksınız kapıyla dolabın arsına tıklayın orda bisi var onu almak icin takvimin telini cıkarın cubuk gibi bisi var ona takın onuda alın sora o klozetin orda buldugumuz kap a sifon dan su doldurun sora icine sabun koyun sorada tuvalet kagıdının kalan aprcasıyla ustune tıklayıp baloncuk cıakrın gerisinide annamadım zaten baska seler bulanlar yazsında cozek sunu

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    tornavida nerden çıkıyo anlayamadım ya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    tamam buldum :):) baloncukta çıkarttım ama başka bişi yok aq napacazz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    sifonun olduğu yerde duvarın sağ tarafında heryere tıklayın bi yerde bi küçük nokta gibi bişi çıkıyo onun üstüne dolaptan aldığımız şeyle tıklayınca + şeklinde bi işaret oluyo

edit:

tuvaletin yanındaki kilimi alıp tuvalete sokun tıkansın o zmn sifon çalışmıyo

bu arada sadece ben mi uğraşıyom buna yaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Boy_from_Smyrna
    Boy_from_Smyrna's avatar
    Erkek
    yafs bitirdik diyolar ya bi anlatıverin ölcem şimdi kafayı patlattım şunda napsam olmuyo bi söyleyiverin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    :) osbir kas kapıyı vur kırılır o :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Boy_from_Smyrna
    Boy_from_Smyrna's avatar
    Erkek
    denedim denedim feci kırıldı ohooooo dakkasına dayanamadı kapı ama bide gerçekten nasıl yapıldığını bi söyleyiversen yaf
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    ha gayret bi el atın bulalım şunu yaw osbir de fayda etmiyo :):)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    o duvarı yapıstırdıgın sele kapının yanına tıkla onu da bantlanıo abi heryerdeki delik leri kapıyın ca bi bokluk olcak ama ne olcak bilmiom aq yapılabilecek herseyi ypatım

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    onu bende buldum ama daha fazla bişi olmuyo bide şunu keşfettim o duvara + şeklinde bantı yapıştırmadan önce baloncuk yapınca dışarı çıkmıyodu orda sekip içeri giriyodu bantlayınca dışarı çıktı bide o yukardaki havalandırma deliinde bişiler var ama hadi bakalım ne çıkacak
Toplam Hit: 5409 Toplam Mesaj: 34