Tüylerim Ürperdi. ( Deniz Baykal )
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürkü kullanmak böyle birşey olsa gerek. Yüzsüzlüğün doruk noktası. Atatürk yaşasa ilk bunun kellesini vurdururdu.
-----------------------------son 25 yila baktigimizda zaten , T.C. siyasetinde chp sondan 2. 3. partiydi genlde . Ama bir Akp yaratildiki , CHP nerden fortladiysa su anda Turkiyedeki en buyuk 2. parti oldu . Ana muhalefet partisi.
dusundurucu istatislikler . bunlarin eline bu gucu veren kaynak ayni . sadece kutuplastirma yaratilmak istenmekte ve buda oluyor . nasilki bu kutuptakilerden biri ordudaki rutbelilere musevi , yahudi yakistirmasi yapiyorsa ve nasil bunu yaptiklarinda diger taraftaki kesimde onlara yobaz yakistirmasi yapiyorsa , iste kutuplastirmayi boyle olusturuyorlar .
komunizm - emperyalizm , sag-sol , turk-kurd , simdi ise laik-yobaz .
-----------------------------kutuplaşmanın kralını yapıyosun. daha hiç bir tartışmada karşı tarafa yobaz, gerici, dinci gibi yakıştırmaları yapmadan tartıştığını görmedim :/
-
edit
-
edit
-
edit
-
edit
-
Allah başımızdan eksik etmesin.
-
önceden şaka maka normal tepkiler sanıyodum gördüm ki gladio baykalı emekli ediyor.bakalım yerine kimi geçirecekler.sarıgül olabilir güçlü geliyor gelmesi de lazım..
kağıttepe kılıçtaroğlu da gelebilir ona da sahte karizma çektiler son zamanlarda..ama aleviler desteği keseceklerdi..
işler karışık Türkiye siyasetinde :D
amerikada bile neler olacağı aylar öncesinden kestirilebilirken burda imkansız...
-
edit
-
yaw içimden geldi söylicem; ben bu siteyi çok seviyorum.sağcıda olsan solcuda olsan haklıyı haksızı iyiyi kötuyu ayırcan bu bizim milletimizde yok kendisi sağcı ise oooo sağcılar hata yaparmı yapmaz yanlışları olamaz diyoruz.
tam olarak hatırlayamıyorum bilen birileri lütfen düzeltsin hz.ömer sahabilerine der benim bir yanlışım olursa ne yaparsınız (birine haksızlık yaparsam),seni kılıcımızla doğru yola getiririz derler hz.ömerde çok şükür Allah'a (cc) ki bana böyle bir sahabe verdi der.
yani bakınız halkta yöneticide ne tarafta duruyor,nasıl davranıyor,nasıl düşünüyor.
Dini olan bir insanım En azından cuma nedir bilirim (arada:) bunu yazmamın sebebi yukarıda yazdıklarımı okuyupta bana dinci demenizi istemiyorum.
chp li olabilirsin ama bu adamın memleket için ne faydası var.gerçi artık bunu tüm sol anladı ya neyse daha iyiside ellerinde yok ne yapsınlar.(ufff şimdi pis tartışma olur bu)
Akp ci de olabilirsin ama yeri geldiğinde hükümet-başbakan neyse burada hatalı diyebilmelisin.tabi sana göre varsa hatası.bizim bir arkadaş vardı hiç bir şekilde partısine toz kondurmuyordu (bu arada atmıyorum bu arkadaş sıkı chp lidir ama deniz baykala o da söverdi:).neyse kimseye sövmek hakkım değil en azından burada yazarak yapmam yani :) neyse artık zaten gereksiz olur, resmen arkadaşların çoğu duygularıma tercuman olmuş:)
-
ahanda bu tartismalar yüzünden 5 metre ileriye gidemiyoruz..:|