Tüylerim Ürperdi. ( Deniz Baykal )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

güzel video gaza geldim :)

sık kullanılanlara ekledim

4ever Baykal..

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

HaYVaN bunu yazdı:

Atatürkü kullanmak böyle birşey olsa gerek. Yüzsüzlüğün doruk noktası. Atatürk yaşasa ilk bunun kellesini vurdururdu.

hayır Atatürk öyle kullanılmaz, Atatürk, Atatürk'ün değerleri, demokrasi, özgürlük ve din böyle kullanılır ;

http://www.youtube.com/watch?v=8GQdGiS4CIo
    http://www.youtube.com/watch?v=mFs-pGv2dKQ
    http://www.youtube.com/watch?v=gqbbOCGnbeE

bunlar ile çıktı yola, üstü kapalı şekilde devam etmekte...

buda  abdullah gül 1995

bunlar mı dindar?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Atatürkü kullanmak böyle birşey olsa gerek. Yüzsüzlüğün doruk noktası. Atatürk yaşasa ilk bunun kellesini vurdururdu.

son 25 yila baktigimizda zaten , T.C. siyasetinde chp sondan 2. 3. partiydi genlde . Ama bir Akp yaratildiki , CHP nerden fortladiysa su anda Turkiyedeki en buyuk 2. parti oldu . Ana muhalefet partisi.

dusundurucu istatislikler . bunlarin eline bu gucu veren kaynak ayni . sadece kutuplastirma yaratilmak istenmekte ve buda oluyor . nasilki bu kutuptakilerden biri ordudaki rutbelilere musevi , yahudi yakistirmasi yapiyorsa ve nasil bunu yaptiklarinda diger taraftaki kesimde onlara yobaz yakistirmasi yapiyorsa , iste kutuplastirmayi boyle olusturuyorlar .

komunizm - emperyalizm , sag-sol , turk-kurd , simdi ise laik-yobaz .

kutuplaşmanın kralını yapıyosun. daha hiç bir tartışmada karşı tarafa yobaz, gerici, dinci gibi yakıştırmaları yapmadan tartıştığını görmedim :/

sen gelip orduya mason , ordadanda dolayili yolla " ordudaki herkez oyleydi " diyerek lafin ucunu bi yere getirmeye calisirsan , bende derim arkadasim "yobaz". sen gidip insanlara emin olmadan bunu diyorsan , bence sende yobazsin . bu konu uzerinde uzun uzuna konusmaya gerek yok .

Birisi akp nasil geldi demis, camilerde taayibi mesih Hz Isa a.s.  gibi gosteren ("Tayyip oglumu uzmek , Allahi uzmektir ") kitaplar basilirken , pazarci kiliginda carsafli karilar , evden disari cikamiyan kadinlara secim propagandasi yaptirirken . Muhtar "halka bedava komur" dagitirken arkasinda koskocaman tayyip ve akp resmi varken . yani daha yazsammi bilemiyorum . Akp ilk secimlere 8 trilyon yatirmisti . Bu para nerden geldi mesela ? Akp yeni kurulmustu , ama secim butcesi dsp, mhp , anap gibi partilerin 2 katindan fazlaydi ????

kurdistani kursunlar ozaman gorucem sizi , ezik gibi kendi kurdugunuz ulkede azinlik durumuna dusunde gorusucez .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

buda  abdullah gül 1995

bunlar mı dindar?

yok canım bunlar oldukça şerefli ve namuslu insanlr.Hç birşeyi kullanmaz.Hele dini !!! Asla !!!

İftira atmayalım.Müslüman bu insalar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

buda  abdullah gül 1995

bunlar mı dindar?

yok canım bunlar oldukça şerefli ve namuslu insanlr.Hç birşeyi kullanmaz.Hele dini !!! Asla !!!

İftira atmayalım.Müslüman bu insalar

iyide hocam hadi öbürlerini anladık ta bu video da yalan olan birşey varmı.gümrük birligi karımızamıydı olduk herkezin ortak pazarı.gümrük birliğini imzaladık adamların da bizi avrupa birliğine  almalarına gerek kalmadı.tansu çiller di sanırım.

avrupa birliginde ne zamandı hatırlayamıyorum hollanda başbakanı kameraya aldı türkiyeyi kesinlikle almicaz diye geçen konuşmaları oyalayalım vs. diyorlardı adam gizli çekti basına verdi.e şimdi zaten vereceğin herşeyi vermişin gerçi gözleri doymuyor kıbrıstı,ege adaları idi,askerdeki komando sayıları idi ama bunları herhal kabul edecek değiller zaten kabul ederseler daha önceki hükümetlerden bir farkı olmaz.Ülkeyi satacak kadar şerefsiz değiller bu hükümet ilk iktidar olmadan önce türkiye ile arjantinimiydi aynı durumdaydı,borçlar,ekonomik krizler hergün sabah akşam günde iki defa zam gelen ürünler,memurun maaşı yatamayacak seviyeye gelmişti.arjantinde iç karışıklık oldu halk ayaklandı isyan çıktı.Bu gün türkiyeye bakın kredi notumuz artırılıyor bölgede sözümüz geçiyor.Başbakanı Türkiyeyi tanımayan kalmadı.doğruya doğru yanlışa yanlış diyelim.Bugun avrupa birliği ile hala masada görüşüyorlar peki abdullah gül zamanında demedimi ki bu kadar yeter eğer biz üzerimize düşeni yaptık eğer avrupa birliği bir hiristiyan kulubu olmak istiyorsa devam etsin,zamanı geldiğinde Türkiyeyi almadığına onlar pişman olur biz değil demedimi.yani bence teslimiyet değil bir dik duruş var.

Ama kime diyorum sizzlerr sadece inanmak istediklerinize körü körüne bağlı kalırsınız sizlerin hatası olmaz siz sadece karşı tarafı suçlarsınız karşı tarafın bir tane doğrusu yoktur.dimi

not:Akp cide Chp cide değilim Liberal Demokrat ve Atatürk milliyetciyim,en azından cumamı bilecek kadar müslümanım. derdim birilerini yermek değil.haklıya haklı haksıza haksız demek.ve şunuda ekliyeyim yukarıda sizler derken bu siteden kimseye söylemedim.bilginize.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

1. sırayı tayyip ve fettoş kaptırmaz hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

edit

hocam hayırlı uğurlu olsun ilk banında yedin 168 saat  cok :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

V_For_Vendetta ve Hayvan

La ben sizin yazdıklarınıza ne zaman baksam, bir kullanmacılıktır bir ürpertidir, bir iktidar sevdasıdır görüyorum.

Yok yani bu Baykal dalkavuğunu sevdiğimden değil, beni burda bilen biliyor.

Ne olum sizin böyle Tayyip ve AKP aşkınız :)

He ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Laf laf laf... Sıkıldık artık bu baykal kılıçdaroğlu ihtiyar ayaklardan. Yaşınız 70'i bulmuş bikaç yıla geberirsiniz. İnsanın en azından geçmişinde hafızalarda kalan bir başarısı olur. En azından oy verdiğimizde haklı bi sebebimiz olacaktır. Şu anda hiçbişeye yaramayan politika içerisinde olduğu halde, geçmişte yararlı işler yapması bile ona destek verecek geniş bi kitle oluşabilirdi. Ama yok işte ne yaparsın. Kriz zamanında donumuza kadar vergi bağlayıp aç bırakan Ecevitin bile kıbrıs çıkartmasındaki duruşu halkı sevdirdi. Şu andaki hükümete baykal gibi muhalefet lideri her zaman lazım olacaktır. Çünkü akp ve chp oy oranları neredeyse eşit. Baykal işi bozuyor :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Laf laf laf... Sıkıldık artık bu baykal kılıçdaroğlu ihtiyar ayaklardan. Yaşınız 70'i bulmuş bikaç yıla geberirsiniz.

hocam sen 70 yaşında baykal gibi ol öpte başına koy :)) adam sağlık timsali

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 7913 Toplam Mesaj: 55