Tuz Buz İşkencesi
-
Kırbacın yanında denemek lazım.
-
RunAway bunu yazdı:
-----------------------------Kırbacın yanında denemek lazım.
-----------------------------
ohaa fanteziye bak :) -
Acı çekme meraklısı olan varsa, görünmeyecek bir kısmına kanlı açık eti çıkacak derinlikte 0.5 cm yarıçaplı bir daire kessin daha sonra eczaneden gümüş nitrat satın alsın. Kibrit şeklindedir pahalı bir şey değil üstelik antibakteriyeldir mikrop felan kapmazsınız. Açık yaranın üzerine gümüş nitratı basın acıyı görün :F
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Acı çekme meraklısı olan varsa, görünmeyecek bir kısmına kanlı açık eti çıkacak derinlikte 0.5 cm yarıçaplı bir daire kessin daha sonra eczaneden gümüş nitrat satın alsın. Kibrit şeklindedir pahalı bir şey değil üstelik antibakteriyeldir mikrop felan kapmazsınız. Açık yaranın üzerine gümüş nitratı basın acıyı görün :F
-----------------------------lan oyle bi anlattin ki canim cekti :)
-
Lupin bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Acı çekme meraklısı olan varsa, görünmeyecek bir kısmına kanlı açık eti çıkacak derinlikte 0.5 cm yarıçaplı bir daire kessin daha sonra eczaneden gümüş nitrat satın alsın. Kibrit şeklindedir pahalı bir şey değil üstelik antibakteriyeldir mikrop felan kapmazsınız. Açık yaranın üzerine gümüş nitratı basın acıyı görün :F
-----------------------------olm sizi nereye yatırcaz biz lan :|
evlerden ırak amk :D
-
denedim ve oldu :D avucumun içine tuzu doldurdum. bildiğin tuz dolu avuç :D sonra buzu direk bastırdım ve bekledim. bastırarak bekledim :D bildiğin yanıyo olum şimdi :D amuğa goyim :D oy oy oy :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Lupin bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------olm sizi nereye yatırcaz biz lan :|
evlerden ırak amk :D
-----------------------------kanka yatirabilecegin yerler de almiyor artik :)
2 psikiyatri servisinden de kovuldum :|