TV Açma Sorunu.
-
Arkadaşlar elimizde 37 ekran bi televizyonumuz var. Televizyonu ilk açmak için power tuşuna bastığımızda normal çalışır ışığı yanıyor fakat ekran gelmiyor. Ayrıca elimizi çektiğimizde ışık gidiyor ve sanki kapatmışısız gibi oluyor. Nasıl çözemiyorum
-
trafosu yanmışdır...tamirciye götür hemen söyler zati :D 37 ekran tv için deymez bea warsa garantisine yolla :D yoksa 50 60 liraya bir trafo weya 30 40 liraya yeni bir trafo almaya deymez:D
kedidir o kedi:D
-
trafo derken? :D
-
limiti bitmiş :)
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
trafo derken? :D
ne anladıysan :D -
trafo değilde başka bişe olmasın o bana bi acaip geldi de :))
-
Yaa ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şimdi yine gitti tesadüf 70 ekranda bozuldu üst üste ikiside annemde deli ediyo beni :) muridlerden yardmı istiyeyim dedim
-
qra51 bunu yazdı:
Yaa ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şimdi yine gitti tesadüf 70 ekranda bozuldu üst üste ikiside annemde deli ediyo beni :) muridlerden yardmı istiyeyim dedim
evde elektrik problemi warmı ? yani arada bazı cihazlara fazla yük fln biniyormu ? daha önceden buzdolabınız durduk yere bozuldumu? elektrik ile sorun warsa trafosunda sorun wardır cihazların :D neyse burdan trafoculara sesleniyorum :D güç kaynağı = trafosen şimdide bundan bişi anlamazsan sana santral soksam ne fayda:D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
sana bir lcd verelim..
-----------------------------:)) nasıl yani monitörmü satıyorsun :)) Ondanda alıcamda :)
-
tamam hoca tamam iyice gerizeka muamelesi yaptın nabiyim öss öğrencisiyim kafam belli bi saatten sonra basmıyo...benim problemim değil yani:))
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------qra51 bunu yazdı:
evde elektrik problemi warmı ? yani arada bazı cihazlara fazla yük fln biniyormu ? daha önceden buzdolabınız durduk yere bozuldumu? elektrik ile sorun warsa trafosunda sorun wardır cihazların :D neyse burdan trafoculara sesleniyorum :D güç kaynağı = trafosen şimdide bundan bişi anlamazsan sana santral soksam ne fayda:D
-----------------------------Elektirikle ilgili bi sorunmuz yok hiç öyle bişey olmadı. Zaten açtım 2 saat çalıştı güm :) güm derken kapattıktan sonra açılmadı :)