Tv Kapalıyken Siyah Görüntü Değiştirebilmek
-
filmlerde falan olur adam amblem koyuyo kapatınca amblem görünüyo falan
-
değişik bi konu, çizik :)
edit: ama sonuçta kapalı yani düşününce elektirik gelmiyo ki tv ye ekrana bişede konulmaz heralde.
-
hoca gece gece vahiy mi iniyor ne oluyor tv pek izlemem de dahga açıklayıcı yazarmısın
-
belki de onlar kapama değil uyku modu gibi bişeydir sonuçta kapama demek elektriği kesmek demek eğer uyku modu gibi bi kanal ayarlanırsa sabit görüntü konursa uyku moduna geç yada o kanala geç denildeğinde hep o durabilir şuanki mantık çerçevesinde böyle sallıyabildim :D
-
edit: samalamısım :D
-
tv kapandıgında v tv mi yazıcak ?

-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hoca gece gece vahiy mi iniyor ne oluyor tv pek izlemem de dahga açıklayıcı yazarmısın
-----------------------------
Adam bi görüntüyü bişiler yapıyo tvye. tak kapatınca(kumandadan) siyah ekran yerine o çıkıyo. O bişileri merak ettim -
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------belki de onlar kapama değil uyku modu gibi bişeydir sonuçta kapama demek elektriği kesmek demek eğer uyku modu gibi bi kanal ayarlanırsa sabit görüntü konursa uyku moduna geç yada o kanala geç denildeğinde hep o durabilir şuanki mantık çerçevesinde böyle sallıyabildim :D
Kumandadan kapatıyoda olabilir -
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------tv kapandıgında v tv mi yazıcak ?

Evet hacı mantık bu:) -
Hocam o dedıgın ozellık benım televızyonumda var samsung yapmıs Samsung 55" 3D Full Hd Smart Led tv de gece kapattıgımda tasarruf modu kapalıyken ekranda samsung yazısı cıkıyor acıkcası cokta kapalı denemez bekleme modu desen daha dogru olur tam kapalı modda olmuyor bekleme modu screensaver dıe gecıyor sanırım o ozellık
-
mettoman bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------tv kapandıgında v tv mi yazıcak ?

Evet hacı mantık bu:)
-----------------------------hoca o tv den olmuyor be ya :))
görüntüyü nerde işliceksen ordan kamera bağlantısını kesersin zaten görüntü işleme merkezinde o amblemi oto koydugu için amblem kalır