TV Lerdeki Taklitçilik Bıktım Artık Ya
-
Bir ara sabah programları başladı meriç ahu felan filan baktılar tutuyo her tv kanalı koymaya başladı sonra Rtük 40 yılda bir iyi iş yaptıda kaldırıldı. Sonra kadın konuları feministler çıkıp konuşmaya başladı oda bitti gitti
Buzda dans başladı iyi tutuldu sonra baktılar diğer tvler tutuluyo ilk önce ünlüleri sirke koydular şarkı söylettiler askere gönderdiler :) ya bu nedir ya bir işden illa seyirceye bıktıracaklar ben önceden izlerken her tv kanalında görünce tiksinmeye başladım. İlli seyirciyi tiksindirene kadar veriyolar.
-
Ben TV'yi bırakalı 1 seneden fazla oluyor.Anlaşılan TV'nin durumu dahada kötüye gitmiş.Neyse gitsin aq umrumda değil artık.Çoğunluğunu cahil insanların oluşturduğu bir ülkede bunlara layığız.İzlenmese onlarda o yayınları koymazlar.İzlenmeyen şey 2 haftaya kalmaz kaldırılıyor yayından.Demekki talep var.
-
bu kanallarin gözü paradan bisi görmuyo bu yüzden degismezler yani en iyisi sen izleme izlettirme :D
-
ßende 08/2005 tarihinden (evime pc aldıım vakit) ten itibaren bırağdım aq.
sadece bi kaç dizim var onlara bakıom :C
-
Önceden TRT de açık oturumlar olurdu dua ederdim su kalın gozluklu adamlar sussada erkan yolaç ın falan tekrarı cıksa dıye ...Şimdi arar oldum o gunlerı sosyetık ırıspı olmus coğu. en ıyısı kufur etmeden susayım bende izlemiyom tv pek.
-
haberler sağır oda köprü baska bişeyde izlemem.Ara sıra olursa film izlerim .yok meriç ahuyla evlenecekmi? aq biz oy gönderiyoruz meric evleniyo iteliyo bebek gibi hatuna oh ne ala
-
:) Bende rahat bi 4-5 senedir Tv seyretmiyorum..
K.Vadisi zamanında seyrederdim sonra bidaha başladı o zaman açmaya başladım, birde geceleri beyaz show ve t.v makinesine bakarım..
K.V tekrar başlayınca tekrar onu seyretmek için geçerim t.v başına yoksa diğer şeylerden hiç bi hayır gelmez a.k :)
-
izlemeyin olsun bitsin...ileride zaten eve tv almam
-
tv de sadece haber,avrupa yakası ve maç izliyorum diğerlerinin canı cehenneme..
-
discovery nin üstüne kanalmı var beee
-
evde mecburiyetten izlediğim dizilerin hastası oldum bi ara :D
binbirgece ezo gelin falan ama çok takmıyom yani denk gelirse izliyom gelmesse skimle taşağım ipimle kuşağım skim daşşağıma denk götüm trampet çalar vaziyetteysem takılırım tv ye yoksa valla başına oturulacak bi bok değil. Ha discovery var mythbusters, brainac, ölümcül av, bir motosiklet doğuyor, hot rod, onları izliyom nasıl yapılır, icatlar tarihi, extreme machines, mega machines falan ne denk gelirse onu izliyom valla ayrım yok :D
yalnız mutlaka izlemeliyim deyip çoğunlukla izlediğim tek dizi acı hayat bide arada haberlere bakarım. Yani haftalık tv izleme sürem toplasanız 8 saati geçmez.