folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TV Lerdeki Taklitçilik Bıktım Artık Ya

TV Lerdeki Taklitçilik Bıktım Artık Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    vallahi tv tekel altında sanki aynı konularaynı seyler insanlara secme sansı bile sunmuyorlar yani turk milletinin izledigi belli kanallar var sonucta gidip millete nie cnbce izlemiosun diemem ama verdikleri programlarda da azcık akla uygun bi parca bişi ogrenilebilecek seyler yayınlasalar fena olmaz ne yapmak gerek bilmiyorum rtuke mail yagdırıp durdum bicok konu için ama işe yaradıgını pek sanmıyorum kendi cevremdeki orta yas kadınlarabakıyorum gozlemleyebildigim sabah programlarından memnun degiller ama izlemekten alıkoyamıyorlar ve ordan edindikleri bilgilerle hayatlarını yonlendirmeye calısıyorlar sonucta halk bilincsizse buna birilerinin el atması gerekmez mi?..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    cnbc-e ,e2,business channel,ntv, gerisi yalan dolannn...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

bütün türk kanalları herşeyden önce para diyolar..onlar için sadece para para ve para..
    ana haber bültenleri bile artık paraya göre iş yapıyolar..haber vermiyolar sadece kendi haber merkezlerini övüyolar..
    yok biz şunu görüntüledik yok kimsenin görmediği şeyi ilk gösterdik vs vs..aralara reklam koyuyolar reklama sözüm yok ama 10 dak. küsür olunca iş çığrından çıkıyo..
    dewamlı izlediğim tek bi kanal var oda discovery channel..en sewdiğim yanı da dewamlı öğretici yayınlar yapması ve reklam aralarının kısa olması..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

aşağı yukar 2 yılı aşkındır tv izlemiyorum. mutluyum.

tv diğer odada kutusunun içerisinde duruyor.oda halinden memnun görünüyor..

bence sizlerde izlemeyin. yalan dolan dolu. beynimizi yıkıyorlar farkında değiliz. ilk zamanlar afallamıştım, insan gündemden kopuyor. ama sonradan haberleri internetten takip etmeye kendimi alıştırdım. sorun kalmadı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Geçen Baktım Şu Acemi BirLik Adındaki Programa, Beş Para Ermez! Boş BeLeş

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    boyle aptal programlara prim veren boyle aptal bi millet oldugu surece tv yonetimi asla ve asla kinamam, kinatmam. hakediyoruz bazi seyleri. ben oyle degilim demeyin, siz degilseniz yaninizdaki 5 kisiden 2 si boyle.

bir imzam bile yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    işte bu senin halkından kaynaklanan bir durum , herkes artık o kadar şikayet ediyor ki kimlerin izlediğini çok merak ediyorum. ßence sen oradakilere değil de biraz çevrene baksan o kadar taklitçi insan göreceksin ki .... işte bunun sonucuda oraya yanısıması :) bir nevi  unknown application :)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Bende sadece saar  oda yı köprüyü bi de Acemi cadıyı izliom :D onuda Merve ßoluğur (Ayşegül) yüzünden izliom çünki karıya hastayım aşığım cart :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    sadece cnbc-e,ntv ve discovery izlerim:)diğerleri yalan

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    liseden beri TV yle alakam yoktur sadece yemek yerken izlerim bi 30 dk o kadar anca milletin kafayı bulandırırlar...

Living Death
Toplam Hit: 2570 Toplam Mesaj: 21