Tv Öneri
-
selamlar müridler mutfak için 82 ekran tv bakıyoruz var mı fp ürünü al canını sıkmaz dediğiniz ürün?
-
Sunny. Panel Samsung üretimi. Zaten Samsung'un televizyonlarını bunlar üretiyor Esenler'de.
-
Sadece panelin ne olduğuna bakmak yetmiyor standart TV izleme harici kullanacağın ilk özellikte sıçıyorlar. 5-6 senelik LG'nin açmadığı video yok ama sunny, vestel falan kullanan adama en standart şekilde video veriyorum ya hiç açılmıyor ya ses çıkmıyor. Tv modeline bakıyorum sonra özelliklerde desteklediği codeclere falan bakıyorum bazen bir şekilde ayarlıyorum bazen de tv'yi değiştir diyorum :) Yazılımda sıçıyorlar yani. Kullanmadım ama büyük ihtimalle kanal geçişleri de insanı kanser edebilir. Mutfakta hiçbir şeyini kullanmam diyorsan fiyatı uygun olanı al gitsin. İstanbul'da isen Ümraniye'de Samsung'un defolu ürün mağazası var oraya da bakılabilir. Bazen rahatsız etmeyecek ufak tefek sıkıntısı olan ürünler uyguna gelebiliyor. Ekranın kenardan 1 karış içeride yukarıdan aşağı çizgi geçen ürünler de oluyor hiç göze çarpmayanlar da. Fiyat defosuna göre iniyor.
-
Öncelikle bütçe varsa OLED yoksa aşağıdaki özellikler önemli,
Panel: VA
Aydınlatma: Direct LED
Yenileme Hızı: 120 hZ
Elektronik şans işi o sebeple sıkıntı çıkarmama durumu tartışılır.
-
gecen hafta su tv'yi aileme aldim hocam https://www.incehesap.com/lg-32lm6300-32-inc-full-hd-led-tv-fiyati-42956/
güzel diyorlar (sahsen gidip görme sansim olmadi).. epey.com'da en yüksek puani almis 32 inc tv oldugu icin aldim bunu. Inceleyebilirsin
-
İncele hocam. F/P sayılır, Vestel üretim ama.
-
taşşak mı geçiyorsunız adamla
mutfak için küçük 32 inch 80 ekran ucuz tv sormuş adam biri 55 inch demiş biri oled al demiş biri yok kodek demiş abi salona almıyor 2.salonada almıyor mutfağa alıyor
hacı sunny ve awox iyi bu konuda ikisininde dahili uydu alıcısı iki katı fiyata sahip philips den lg den Samsung dan iyi çalışıyor
git 800 tl ye al geç hiç bir problem yaşamazsın.
-
axen 32
2 yıldır kullanılıyor
görüntü iyi . kanal geçişi yavaş . ses bok gibi (sağa sola 2 hoparlör almak şart )
karfırda indirimde almıştım .
keşke kara cumayı kaçırmasaydın .
-
vestel alma.
akıllı almazsan mi box alıp akıllı hale getirebilirsin.
-
Adam mutfakta yemek yaparken ve yerken izlenmelik TV sormuş Oled önerilmiş, kodekten bahsedilmiş. 😂
-
82 inch okudum ya la :)
Edit: Zaten 82" TV mi var ameka. Kafa gitmiş benim 2. vardiya çalışa çalışa.
break tarafından 14/Ara/19 00:03 tarihinde düzenlenmiştir