Tv Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Sadece panelin ne olduğuna bakmak yetmiyor, **standart TV izleme harici kullanacağın ilk özellikte sıçıyorlar. 5-6 senelik LG'nin açmadığı video yok  ama sunny, vestel falan kullanan adama en standart şekilde video veriyorum ya hiç açılmıyor ya ses çıkmıyor. Tv modeline bakıyorum sonra özelliklerde desteklediği codeclere falan bakıyorum bazen bir şekilde ayarlıyorum bazen de tv'yi değiştir diyorum :) Yazılımda sıçıyorlar yani. Kullanmadım ama büyük ihtimalle **kanal geçişleri de insanı kanser edebilir. Mutfakta hiçbir şeyini kullanmam diyorsan fiyatı uygun olanı al gitsin. İstanbul'da isen Ümraniye'de Samsung'un defolu ürün mağazası var oraya da bakılabilir. Bazen rahatsız etmeyecek ufak tefek sıkıntısı olan ürünler uyguna gelebiliyor. Ekranın kenardan 1 karış içeride yukarıdan aşağı çizgi geçen ürünler de oluyor hiç göze çarpmayanlar da. Fiyat defosuna göre iniyor.

** Sorma yav. Kanal menüsünde 2. kanal'dayım, 44ncü kanala gideceğim. Sayıyı yazıp, OKey'e basıp, gidemiyorum. ^^D`

Yön tuşlarıyla da gidemiyorum ^^D` , 

illa, sayfa tuşlarıyla ve/veya akabinde ProgramUp(downl) tuşlarıyla gideceğim, filan. Yada menüden çıkıp, yayın'dayken rakamları girmek gerekiyor. 

Hadi panel dandik, en azından kumanda-menü kullanımı biraz ,işlevsel olsun. Kısayol diye bi olay yok. 

Hadi bunu da geçtim, EPG'de program geçişlerinde kanalları niye değiştiriyorsun. ^^D` 

Hadi bunu da geçtim, EPG'de  kanal geçişlerinde Ses artırma/azaltma tuşları etkin olsun bâri.  ^^D` TV'nin ismini vermeyeyim, ama yerli olduğunu belirteyim sadece. 

RitmFarbRacourci tarafından 14/Ara/19 03:44 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

82 inch okudum ya la :)

Edit: Zaten 82" TV mi var ameka. Kafa gitmiş benim 2. vardiya çalışa çalışa.

Benim arkadaşta var. 2metreden izliyoruz baba gibi alet :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/regal-32r4020h-32-81-ekran-uydu-alicili-led-tv-p-HBV000008F1W2

bu ürünü aldım kanal geçişleri hızlı değil ama 15 M2 yerde ses yeterli görüntü güzel

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Paneli guzel, lg dedik toshiba aldik renkler bok gibi. Kirmizi cok kirmizi, mavi cok mavi. Ayarlar yeterli degil. Behzat c yi paylasiyorlardi kodek sorunu oluyordu. Yeniden mp4 yapmadan izlenmiyordu. Hoparlorleri Lg ile kiyaslanamaz bile. Lgyi cama koy asagida dugun yap o derece.. Ses ayari falan yapiliyor sozde bir turlu net guzel bi cikis alamiyorsun. Digital efekt falan var sesleri boguyor. Servisler gelip kuruyor v.s. ama televizyonun yaziliminda ciddi problemler var. Remote yazilimi var eslestiriyorsun, birsey oluyor calismiyor. Ne guncelleme geliyor ne bisey sonra bi bakiyosun calisiyor. Sonra guncelleme geliyor yine calismiyor ((((: Kumandasi bok gibi cit cit diyor, bak calisiyorum modunda ama azicik saga sola gec alicisi siciyor.

Calisiyor mu calisiyor modunda tv. Lg cok guzeldi. Turk isi benzetme yapacak olursak, cam gibiydi. Ama ekraninda bad sektor vardi. Iade etmek zorunda kaldim. Bide toshibaya vestel uretiyor ama ozel tv diyen vestel calisanlari var forum falan acmislar. Fakat degmiyor o paralara arkadas, yapacak birsey yok. Bu sene iki yerli urun soktum eve biri vestel digeri arcelik ama ikiside tirt. Lg ve samsungda trde monteleniyor diyorlardi ama ikisinde de etrafta alanlarin urunlerine baktim bizim firmalar yanina yaklasamaz.

Amk wireless kapali oldugu halde tv acildiginda wirelessi check edecek gececek degil mi? Yok amk wireless gelene kadar bekletiyor once wireless yok isareti cikacak, ortalama 1.5-2 dakika kumanda islevsiz kaliyor bu isaret cikinca ancak moda giriyor. Bunu durumu fabrikaya kabul ettirmeye kalksak kanser oluruz, kanser.

Tvde bir sorun ciktigi zaman Kilicdaroglu'nun "Boyle birsey olabilir mi?" degisi geliyor aklima, psikolojimi bozdu amk (((:

32si, 43u ne deee 49 uuu, benim icin en guzeli Lg olani.mp3 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

A101 bim gelenler var hocam 1000 tl kdar onlar işini görür

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    tarzan bunu yazdı

Paneli guzel, lg dedik toshiba aldik renkler bok gibi. Kirmizi cok kirmizi, mavi cok mavi. Ayarlar yeterli degil. Behzat c yi paylasiyorlardi kodek sorunu oluyordu. Yeniden mp4 yapmadan izlenmiyordu.

Hoparlorleri Lg ile kiyaslanamaz bile. Lgyi cama koy asagida dugun yap o derece.. Ses ayari falan yapiliyor sozde bir turlu net guzel bi cikis alamiyorsun. Digital efekt falan var sesleri boguyor. Servisler gelip kuruyor v.s. ama televizyonun yaziliminda ciddi problemler var.

Remote yazilimi var eslestiriyorsun, birsey oluyor calismiyor. Ne guncelleme geliyor ne bisey sonra bi bakiyosun calisiyor. Sonra guncelleme geliyor yine calismiyor ((((: Kumandasi bok gibi cit cit diyor (nassı nassı ^^D`), bak calisiyorum modunda ama azicik saga sola gec alicisi siciyor. Calisiyor mu calisiyor modunda tv.

Lg cok guzeldi. Turk isi benzetme yapacak olursak, cam gibiydi. Ama ekraninda bad sektor vardi. Iade etmek zorunda kaldim.

Bide toshiba'yı vestel uretiyor ama ozel tv diyen vestel calisanlari var forum falan acmislar. Fakat degmiyor o paralara arkadas, yapacak birsey yok.

Bu sene iki yerli urun soktum eve biri vestel digeri arcelik ama ikiside tirt. Lg ve samsungda trde monteleniyor diyorlardi ama ikisinde de etrafta alanlarin urunlerine baktim bizim firmalar yanina yaklasamaz.

Amk wireless kapali oldugu halde tv acildiginda wirelessi check edecek gececek degil mi? Yok amk wireless gelene kadar bekletiyor once wireless yok isareti cikacak, ortalama 1.5-2 dakika kumanda islevsiz kaliyor bu isaret cikinca ancak moda giriyor. Bunu durumu fabrikaya kabul ettirmeye kalksak kanser oluruz, kanser.

**TV'de bir sorun ciktigi zaman Kilicdaroglu'nun "Boyle birsey olabilir mi?" deyişi geliyor aklima, psikolojimi bozdu amk (((:

** ^^D`

-0-

Bu arada, 82ekran deyince, 82inç geliyor insanın aklına iyi mi.

Köşegen 82cm/(1inç=2.53cm) , 32inç.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı

Paneli guzel, lg dedik toshiba aldik renkler bok gibi. Kirmizi cok kirmizi, mavi cok mavi. Ayarlar yeterli degil. Behzat c yi paylasiyorlardi kodek sorunu oluyordu. Yeniden mp4 yapmadan izlenmiyordu. Hoparlorleri Lg ile kiyaslanamaz bile. Lgyi cama koy asagida dugun yap o derece.. Ses ayari falan yapiliyor sozde bir turlu net guzel bi cikis alamiyorsun. Digital efekt falan var sesleri boguyor. Servisler gelip kuruyor v.s. ama televizyonun yaziliminda ciddi problemler var. Remote yazilimi var eslestiriyorsun, birsey oluyor calismiyor. Ne guncelleme geliyor ne bisey sonra bi bakiyosun calisiyor. Sonra guncelleme geliyor yine calismiyor ((((: Kumandasi bok gibi cit cit diyor, bak calisiyorum modunda ama azicik saga sola gec alicisi siciyor.

Calisiyor mu calisiyor modunda tv. Lg cok guzeldi. Turk isi benzetme yapacak olursak, cam gibiydi. Ama ekraninda bad sektor vardi. Iade etmek zorunda kaldim. Bide toshibaya vestel uretiyor ama ozel tv diyen vestel calisanlari var forum falan acmislar. Fakat degmiyor o paralara arkadas, yapacak birsey yok. Bu sene iki yerli urun soktum eve biri vestel digeri arcelik ama ikiside tirt. Lg ve samsungda trde monteleniyor diyorlardi ama ikisinde de etrafta alanlarin urunlerine baktim bizim firmalar yanina yaklasamaz.

Tvde bir sorun ciktigi zaman Kilicdaroglu'nun "Boyle birsey olabilir mi?" degisi geliyor aklima, psikolojimi bozdu amk (((:

Yalnız Toshiba'da Vestel üretimi panel var. Vestel'in ürettiği paneller kalite olarak iyidir. Samsung İstanbul'da montajlanıyor ama LG Türkiye'de fabrikası yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@mkby simdi uretmiyor olabilir iade edince takip etmedim. Benim kutuda tr'de montajlandigi yaziyordu 2018 sonu. Vestel panel uretmiyordur, yanlis biliyor olabilir misin? Panelleri samsung, lg, cmo gibi firmalardan aliyorlar, bunu forumlarda seri nosundan bakip dogrulayanlar var. Hic vestel panel gormedim. Montaj oluyor bunlar yalnizca, kontrol kartin dizgisini v.s. kendisi yapabiliyordur, o kadarini da bi zahmet yapsin..

@RitmFarbRacourci "Lgyi cama koy asagida dugun yap o derece.." bunu niye bold yapmadin bot hesap ((: cidden sesi oyleydi 10uncu kademeden sonra muthis bir artis ve berraklik oluyordu sesde.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    tarzan bunu yazdı

..

@RitmFarbRacourci "Lg'yi cam'a koy aşağıda düğün yap o derece.." bunu niye bold yapmadin bot hesap ((: cidden sesi oyleydi 10uncu kademeden sonra muthis bir artis ve berraklik oluyordu ses'de.

^^D` Cidden atlamışım o cümleyi. iyi yakalamışsın "Sinan".

-0-

Ses'le ve Ekran Aydınlatması ile ilgili ciddi problemler var gibi. 

Mesela, Ses'i ayarlarken,  3ncü ve 4ncü çubuklar arasında diğerlerinden daha farklı Ses Artış miktarı. @@,) Gerçi ben Ses'i,  TV kumandasıyla ayrı, Uydu Alıcı'sının Kumandasıyla ayrı, ayarlıyorum. ^^D

Ekran Parlaklığını minimum ayar'a getirmeme rağmen, kimi sahnelerde yine aşırı parlama oluyor. Özellikle an'i geçen, beyaz renklerin hâkim olduğu sahneler.

Karanlık sahnelerde de, Rengin Ton'ları çok belirgin değil. Samsung'da böyle değildi bak, hatta en dandik modelinde bile. Yani, en azından bu kadar değildi. 

RitmFarbRacourci tarafından 15/Ara/19 00:45 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Cunku tv board u ve yazilimlari sorunlu degil. Adamlar dogru durust butce ayirmis. Bizimkiler derslerine calismamis. Kesin olan bu.

Toplam Hit: 2435 Toplam Mesaj: 22
tv öneri