Tv Seçimi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Oledlerin yanma harici bir sorunuda ekran sararması. Kullanıkça piksellerdeki mavilik ölüyor ve bunun sonucunda ekrar sararıyor. Sarılık derken öyle aşırı bir sarılık aklınıza gelmesin. Beyazlar krem rengine çalıyor.

    he ya bide sararma muhabbeti var :/
    en iyisi arkadan cok nokta  aydınlatma 


    destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Haziran/2015
    Erkek

    Akıl karıştırmak gibi olmasın ama Sony Bravia almıştım 3-4 yıl önce. Alırken ben de baya araştırdım, Sony bence bu konuda iyi marka. Siyahları siyah gibi, abartı bir ton yoktu aldığım televizyonda. Muhtemelen yeni çıkan XR modellerinde Playstation 5 ready olanlarda daha da iyileştirmişlerdir görüntü kalitesini diye düşünüyorum. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ekim/2008
    Erkek

    Lg 55c17LB aldim oled tv izledigimi anladim. alabilirsn bunu al C2 serisi cikti birde. Oled ile film izlemek gercekten baskaymis. 


    Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Tv ler hala adam gibi bir cihazlar olamadılar evrime uğradılar şöyle böyle ama zaman her şeyi sıfırlıyor haydi sil baştan.yaşadığımız günümüzde bu evrilme süreçlerin de görmekteyiz.günümüz de diğer herşeyler de gördüğümüz şeyleri tv ler de de görüyoruz.işte tam olarak stabiliteyi budur diyebileceğimiz şekilde bir durum orta da hala yok.o yüzden tv box devam.bu arada Philips çöptür.

     

    weskeyy tarafından 16/Haz/22 04:33 tarihinde düzenlenmiştir

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Sony lere de bak

     

    LG nin webOsunu da ayrı sikeyim. Ben bu Kore markalarına pek isinamadim telefonları da TV ileri de çamaşır makineleri de bir sorunlu.


    Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Oled teknolojisi evet çok güzel ama uzun ömürlü değil maalesef. Telefonlarda artık standart olmaya başladı ama telefonu 3-4 sene kullanıp elden çıkarıyoruz. O yüzden ekranda yanma, sararma vs telefon eskidiği için pek göze batmıyor aksine telefonu yenilemek için bahane oluyor kullanıcıya.

    Oled teknolojisi bizim gibi fakir bir ülkenin kullanıcılarına uygun değil.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 17
tv tv