Tv Tavsiyesi
-
İnternette dünya kadar var ama hiçbiri güncel değil.
Öncelik fiyat/performans odaklı bir tv arıyoruz.
Öğrenci evine alınacak. 42" civarı bir büyüklük
Playstation ve full hd filmlerde kasma donma yapmadan rahat ettirecek bir tv tavsiye eder misiniz?
Bütçe 1500 maximum çıkabileceğimiz ancak 1200 civarı filan olursa çok hoş olur.
Not: Vestel olmasın. Wifi olursa hoş olur.
-
Hocam smart tv olayına o kadar güvenme hepsi çok yavaş oluyor. LG veya Samsung bak.
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lf580n-42-inc-106-ekran-full-hd-smart-led-193141263
-
Hocam bu tvye bende bakmıştım ama 100hz alma filan diye yorumlar gördüm bizim bütçeylede 200hz bulunmaz sanırım eğer hd film ve ps'de sorun çıkartmayacaksa hemen alırım ben bunu
-
Birde bunda monitör yazıyor hocam bazı yerlerde çakamadım durumu tam
-
Hertz olayını bazı tvler yazılımla yapıyor hocam. Zaten senin bütçeye göre fazla hertzli tv bulamazsın. Güzel bi şey istiyorsan en az 2k gözden çıkar.
-
samsung 4k uhd var. kodumunun tvsinin tarayıcısı çok pis kasıyor. video filan açamıyorum sitelerde. 1080 izliyorum videoları. ama sayfa açma kapama resmen ölüm. tarayıcısına bakta al ne alacaksan.
-
Yav hocam 2008 yılından beri aynı lcd'de hd filmleri izliyorum.
Kim hd filmde lcd donar diye saçma bişey söyledi sana. :-)
Bütçene uygun bi tane LG bak otur keyfine bak sonra.
Smart olanlar tuzlu olur senin işini düz modeller görür yani.
-
o fiyata vestelden başka marka alıp paranı ziyan etme hocam en iyi fiyat performans ürünü televizyonlar vestelde teknosada gidip karşılaştırabilirsin. Samsung'un o fiyatlardaki ürününü ise kesinlikle alma vestel hiç olmaz imkansız diyorsan LG'nin televizyonlarına bak bu konu uzman olduğum bir konu diyebilirim.
-
MbK bunu yazdı
Hocam ps la oynarkan kasma olayı oluyomuş film izlerken kasacağını bende sanmıyorum onun için soralım dedik.
-
holederma bunu yazdıMbK bunu yazdı
Hocam ps la oynarkan kasma olayı oluyomuş film izlerken kasacağını bende sanmıyorum onun için soralım dedik.
Yıllardır aynı televizyona bilgisayarım bağlı monitör olarak kullanıyorum.
256 bitlik ekran kartıyla açmadığım oyun kalmamıştır. Oyundan dolayı ekranın donduğunu da görmedim. :-)))
Benden daha manyak PES oynayanınız da yoktur heralde. :-))
-
Bütçene uygun bi tane LG al keyfine bak.
wifi olsun
smart olsun
hertz enaz 200 olsun, daha fazla olursa daha iyi olur.
3D keyfine kalmış
LG alırsanDA HABERİM OLSUN SANA YAZILIM GÖNDEREYİM BİNLERCE FİLM MÜZİK BELGESEL VS HEPSİ BEDAVAAAA