Tv Tavsiyesi
-
Hükümet yada ona bağlı kurumlar hepsi aynı nane hocam LG yada Samsung düşünüyorum şimdi baktım atılan linke samsung 42f5570 alacağım büyük ihtimalle
-
Easx bunu yazdı
Hükümet yada ona bağlı kurumlar hepsi aynı nane hocam LG yada Samsung düşünüyorum şimdi baktım atılan linke samsung 42f5570 alacağım büyük ihtimalle
hocam teknosa, vatan yada media marka git incele televizyonu internetten bakarak televizyon alınmaz görüntü kalitelerini karşılaştır pişman olmazsın sonra istersen samsung al istersen lg
-
Arçelik te düşünebilirsin bende a40leg6b var 3dsi wifisi falan gayet iyi 400MHZ
smart özelliği çok iyi değil ama youtube yeter dersen wifi ile youtubeda takılabilirsin
Bu arada kendinden uydulu
falcon tarafından 10/Kas/15 08:29 tarihinde düzenlenmiştir -
koraykrk bunu yazdı
Bütçene uygun bi tane LG al keyfine bak.
wifi olsun
smart olsun
hertz enaz 200 olsun, daha fazla olursa daha iyi olur.
3D keyfine kalmış
LG alırsanDA HABERİM OLSUN SANA YAZILIM GÖNDEREYİM BİNLERCE FİLM MÜZİK BELGESEL VS HEPSİ BEDAVAAAA
Yazılımı bana da gönder imkan varsa hoca bende lg smart tv var .ancak yükleme olayını detaylı anlat ben zor anlarım biraz::))
-
erblood bunu yazdıkoraykrk bunu yazdı
wifi olsun
smart olsun
3D keyfine kalmış
LG alırsanDA HABERİM OLSUN SANA YAZILIM GÖNDEREYİM BİNLERCE FİLM MÜZİK BELGESEL VS HEPSİ BEDAVAAAA
Yazılımı bana da gönder imkan varsa hoca bende lg smart tv var .ancak yükleme olayını detaylı anlat ben zor anlarım biraz::))
aynen bana da gönderebilirsen sevinirim.
-
koraykrk bunu yazdı
wifi olsun
smart olsun
3D keyfine kalmış
hocam nasıl oluyor o bilgilendir çok kişide lg smart tv var
-
lg tv nin MAC adresini mkvodmk@gmail.com adresine gönderiyorsun. 24 saat içinde (genellikle daha kısa zamanda) senin tv nin mac adresi kullanıma açılıyor. sonra mkvod adında 5-6 mb lık bir proğram var. bunu flash belleğe atıp tv ye takıyosun ve binlerce kanala, ip tv ye, müzik belgesel vs tv den seyredebiliyosun. yalnız evinde wifi olması lazım. açıldıktan sonra çeşitli portallar var. bunların herbirinin içindede yüzlerce alt konu başlıklı bölümler var. mesala;
isek filmler
dini müzikler
komedi filmleri
altyazılı filmler
türkçe / yabancı filmler
adult vs vs ...
istediğin portaldan istediğin alt başlığa giriyorsun ve keyfine bakıyorsun. haa bu aradada 3D her türlü filmlerde mevcut. :-)
-
koraykrk bunu yazdı
lg tv nin MAC adresini mkvodmk@gmail.com adresine gönderiyorsun. 24 saat içinde (genellikle daha kısa zamanda) senin tv nin mac adresi kullanıma açılıyor. sonra mkvod adında 5-6 mb lık bir proğram var. bunu flash belleğe atıp tv ye takıyosun ve binlerce kanala, ip tv ye, müzik belgesel vs tv den seyredebiliyosun. yalnız evinde wifi olması lazım. açıldıktan sonra çeşitli portallar var. bunların herbirinin içindede yüzlerce alt konu başlıklı bölümler var. mesala;
isek filmler
dini müzikler
komedi filmleri
altyazılı filmler
türkçe / yabancı filmler
adult vs vs ...
istediğin portaldan istediğin alt başlığa giriyorsun ve keyfine bakıyorsun. haa bu aradada 3D her türlü filmlerde mevcut. :-)
Sen flasha atilan proyu ver yeter gerisi kolay yav :)
-
gerçekten hizmetin kralını yaparsın. arayıpta bulamadığım proğram. mis mis
düşündüğüm gibiyse eğer tadından yenmezzz
kalimero tarafından 12/Kas/15 01:18 tarihinde düzenlenmiştir -
-
%8 Yorumları oku (12)LG 42LF650V Full HD 3D Dahili Uydulu Smart TVFiyatları1.799,00 TL KDV DAHİL1.524,57 TL +KDVLG 42LF650V Full HD 3D Dahili Uydulu Smart TVTelevizyon Tipi : LED Televizyon , Ekran Ebadı : 42" / 106 Ekran , Ekran Formatı : 16:9 , Görüntü Çözünürlülüğü : 1920 x 1080 Pixel , Görüntü Tarama Hızı : Clear Motion Rate 900 Hz , Kontrast Oranı : Yüksek Kontrast , Video Formatı : Full HD (1920x1080) , Görüntü Teknolojisi : Triple XD Engine , Tuner : DVB-C Tuner Analog - Dijital Kablolu Yayın, DVB-T Tuner Analog - Dijital Karasal Yayın, DVB-S2 Tuner Dijital- Dahili HD Uydu Alıcılı , Bağlantı Özellikleri : 3x HDMI, 3x USB, Full Scart, Component In (Y/Pb/Pr), Composite In (AV), Ethernet (LAN), Wi-Fi, 2x RF Giriş, AV Girişi, Komponent Video, Kompozit Video , Teletext : Var , Ses Çıkışı : 20W (10W+10W) , 3D : Cinema 3D, 3D, 3D Converter, 3D Active Glasses , 2D den 3D ye Çevirme, 3D Derinlik Kontrolü, 3D Görüş Açısı Kontrolü, 3D Resim Düzeltme, 3D Sound Zooming , 3D Gözlük : 2 Adet 3D Gözlük , Smart TV : LG SmartTV, Smart Share, Smart Menü 2.0, LG TV Uygulama Mağazası, Premium İçerik, Tam Özellikli Web Tarayıcısı, Social Center, Arama & Önerilenler, Akıllı Telefon ile Uzaktan Kumanda Desteği, Smart TV, Hbb TV, YouTube Kanalı, Netcast 2.0 (A3, Terra TV, video wuaki, viewster, facebook, Twitter, Google Maps, YouTube, Picasa, Accuweather, I agree ...) , Renk : Siyah , Aksesuarları : Kumanda , Garanti : 24 Ay Garanti (LG Türkiye 444 6 543) , Kurulum Bilgisi : Ücretsiz Kurulum (Televizyonlarda kurulum ilgili servis tarafından yapılması gerekmektedir ve ürün servis tarafından açılmalıdır) , HDMI : 3x HDMI , USB : 3x USB ,Lg LED TV Fiyatları1.799,00 TL
-
%27LG 42LF580N Full HD Smart Wi-Fi Led TvFiyatları1.349,00 TL KDV DAHİL1.143,22 TL +KDVLG 42LF580N Full HD Smart Wi-Fi Led TvTelevizyon Tipi : LED Televizyon , Ekran Ebadı : 42" / 106 Ekran , Ekran Formatı : 16:9 , Görüntü Çözünürlülüğü : 1920 x 1080 Pixel , Görüntü Tarama Hızı : 100 Hz , Kontrast Oranı : Yüksek Kontrast , Video Formatı : Full HD (1920x1080) , Tuner : Tunersiz , Bağlantı Özellikleri : 3x HDMI, 3x USB, Component In (Y/Pb/Pr), Composite In (AV), Ethernet (LAN), Wi-Fi, AV Girişi , Teletext : Var , Ses Çıkışı : 20W (10W+10W) , Picture in Picture : Yok , 3D : Yok , 3D Gözlük : Yok , Smart TV : Samsung SMART TV, LG SmartTV, LG TV Uygulama Mağazası, Premium İçerik, Tam Özellikli Web Tarayıcısı, Social Center, Arama & Önerilenler, Network File Browser, Smart TV, YouTube Kanalı , Renk : Siyah , Aksesuarları : Kumanda , Garanti : 24 Ay Garanti (LG Türkiye 444 6 543) , Kurulum Bilgisi : Ücretsiz Kurulum (Televizyonlarda kurulum ilgili servis tarafından yapılması gerekmektedir ve ürün servis tarafından açılmalıdır) , HDMI : 3x HDMI , USB : 3x USB ,Lg LED TV Fiyatları1.349,00 TL
-