Tv.Makinasına Gidiyorum İstediğiniz Bişi Varmı
-
lan ben okani severim bazen canli yayinda argo fln da konusuyo hangi gün gidiyonuz canli yayina baglanim heheh
-
o adamı sewmedım sewmek de ıstemıorum :(
-
bi kere baglandim ama standartaki kadindan kavga ettim :d
-
hacı harbiden pankart filan açıcaksan uzun zamandır yapmadığım işi yapıcam yani tv izleyeceğim. Hadi bakam bol şans
-
mp3 player istiyorum.oralarda ucuzmuş..
bu ne lan sanki almanya"ya gidiyorsun:)
ama gerçekten ilgi çekmek istiyorsun.10 davetiyeyi buradakilere dağat.toplu halde git.programın bi kısmında protestocu elemanları slogan attığında sizde hep birlikte ayağa kalkıp..holyone saaanaa se lam lar ol sun -
yok bea tv ye gdiioruz işde ne yapalım öbür gidişimizde 1 nisandı yine 1 temmuzda gidioruz gitmek isteyen varmıki aranızda belki 3 kişi alabilirim
-
abi 2 kilo muz yeter...:):)=)
Kendin sağ salim git gel okanın gazabına uğrama yeter... Birde Pankartın birine @lp274 yaz yeter... -
abi şu tişört hazırsa ondan bi tane armağan edilebilir adam manyak a.q. belki giyer canlı yayında o zaman daha da manyak olur ::))) pankart yapacaksanız aytek abinin avatarı da yapıştırın bi yerlere
-
Adam var ya mantar gibin bişe :D kafasında orman gibi sakallar döt kadar boyuyla maymuna benzio a.q :D
-
Bizzat o hibneyle muhabbetim vardir isim geregi katlaniyorum ara sira adamda panic attack var
Toplam Hit: 5360 Toplam Mesaj: 35