Tv.Makinasına Gidiyorum İstediğiniz Bişi Varmı
-
Bizzat o hibneyle muhabbetim vardir isim geregi katlaniyorum ara sira adamda panic attack var bi bakiyon gece yarisi hastanede:)) bu arada sacma sapan bir programi var mehmet aliden beter izlenmez amk sacma
-
arkadaşımız, mürit kardeşimiz gidiyo izlımiyosanız bile o gün izleyin eet kardeş sende tahriyi orada bi şekilde öne çıkar pankrda tariqul of tahribat müritleri adına falan die yazabilirsin....
-
güzel bi pankart hazırla üstünede tahribat yazan bi tişört giy 10 kişi olursanız tahribat.com diye slogan atın :D 1 temmuzsa belki bende gelirim senle :D yaparım valla böle pankart felan hadi bakem :D
-
Removed...
-
Tarkatımıza hoş geldiniz tarigatul tahribat dersin sonra polis amcalar seni ve bizleri karakola ziyeret e götürürler.Şeriat mı kuruyonuz lan siz şıhınız kim derse. holy dersin tapıyoz ona dersin ueheheehehe:Dd
-
DALIMIZI KIRANIN AĞACINI SÖKERİZ yaz tşötr olursa daha iyi olur altına tahribat.com yazmayı unutma :D
birde konuyu yanlış yere açmışsın, konuyu taşımalısın
birde bundan sonra konu açarken dikkat etmelisin. -
abi tariqat marikat die bu çocullara çökmesin ipneler...
-
nezaman çıkcan izleyek
-
çok yarraktan bi program.. okanmıdır nedir çok salak bir adam kendini zeki zannediyor salak herif hiç zeki adam görmemiş..
ordaki adamlara acıyorum ben.. adam onları resmen aşalıyor.. sonra bunlarda gülüyorum hey yarabbim ne kadar salakça bişey.. bana öle bişey yapcak keserim lan o adamı.. -
abicim bizimkiler piyasada yok bunlar tv makinası diye başka bi yere mi gitti acaba !!!
Toplam Hit: 5931 Toplam Mesaj: 35