folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TV"Mi Geri İstiyorum!

TV"Mi Geri İstiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fazla değil.Şöyle bir 12-13 sene geriye gidelim.Bir düşünelim TV"mizde neler değişmiş.Ekranlarımızı saçma sapan dizilerin kaplamadığı dönemleri düşünelim.Show Tv"de gündüzleri ve geceleri birçok kaliteli sinema filmi gösterilirdi.Star Tv"de pazar günleri gişe rekorları kıran ünlü filmler gösterilirdi.Parliement sinema kulübü sunar diye başlardı :) Başlangıç jeneriği çok güzeldi neyse eski günler geldi aklıma :) Bizimkiler vs gibi -her ne kadar çocukken sevmesemde :)- zararsız konuları işleyen,ders veren diziler vardı.Olacak o kadar gibi kaliteli komedi programları vardı.Şimdiki komedi programlarına bakıyorumda adamın ana avrat küfretmediği kalıyor.Herkes ha ha ha gülüyor.Zehirlediler resmen toplumu.Filmlerin yerini her geçen gün saçma sapan konuları işleyen diziler alıyor.Bir kız bir oğlan 3-5 tanede figüran al sana aşk dizisi.Yaratıcılık namınada birşey yok ortada.Eskiden yalan rüzgarı gibi aşk dizileri akşamüstüne doğru yayınlanırdı.Bitti derdik kurtulurduk izleyen izlerdi o ayrı :) Yarışma programlarının kalitesinide çarkıfelekten önce ve çarkıfelekten sonra diye ayırabiliriz.TV"de ki programların kalitesindeki düşüş,dizilerin giderek filmlerin yerini almaya başlaması,komedi namına ahlaksızlığın ön plana çıkmasıda aşağı yukarı çarkıfeleğin başladığı yıllara dayanmaktadır.Hele birde Kanal D"nin açılmasıyla birlikte çıta hızla düşüşe geçti.Diğer kanallarında reyting uğruna kalitesiz programları yayına sokmaya başlamasıyla TV"mizi her geçen gün kaybetmeye başladık.Sporcuların günlük hayatlarını işlemeyi amaçlayarak başlayan televolenin yıllar geçtikçe aldığı şekil TV"nin ne duruma düştüğünü gözler önüne sermiştir.Geçen sene TV izlemeyi bırakmama rağmen internet sayesinde izlemiş kadar oluyorum.Kim kaç bin dolar ahlaksız teklifte bulunmuş,kim eline muz alıp şarkı söylemiş,kim ana avrat canlı yayında küfür etmiş.Hergün başka bir rezillik boy boy gazetelerde,internette yerini alıyor.Hergün dahada kötüye gidiyor.Rtük"ün baskı yapmasıda birşeyleri değiştirmiyor.10 sene öncesinde Rtük varmıydı diye sorarım.Filmlerde ota bka bip sesi koyulmazdı.Bu ülkenin vatandaşları olarak bu konuda ne yapsak bilemiyorum.Rtük"emi ulaşsak.Televizyonu çöpemi atsak.Her ne kadar imkansız olsada ben eski yıllardaki TV"mi geri istiyorum.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Parliement sinema kulübünün film başlarken çalan müziği kulağımda valla :) Kesinlikle eskiden daha izlenesiydi televizyon.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    :( hiç tv zevki kalmadı bende en son ne zaman tv açtım hatırlamıyorum desem yeridir.. Haberleri izlerim arada o kadar.. Heryer reklam , abuk subuk yüzlerce dizi doldu

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Kim ana haber bülteninde 10 dakika reklam bekler.Birde aşağıya sayaç koymuşlar normal birşey gibi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    dizilerden reklamlardan nefret ediyorum yok gelin kaynana tartısması bıktım yani tv'den eskiden ne güzel aksiyon gerilim flimleri yayınlarlardı simdi abuk subuk programlarla doldu tv'ler bütün günüm pc basında geciyor ondan daha ii valla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    o yüzden türk dizilerine hayır yabancı dizilere evet :). Fox'tu HBO'ydu ABC'ydi bi sürü kaliteli dizileri var, dizimax'te bazıları yayınlanıyo onları takip edin derim :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    "sadece 8 dakikalık bir reklam aramız, sakın bir yere ayrılmayın" ( Güneri bilmemkim )

en cok nick dei$tiren mürid
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ah ah bizimkiler mahallenin muhtarları gibi dizileri bizlere çok gördüler şimdi her kanalda töre dizisi var her kanalda kadın programları var ben böyle televizyonculuk yapanların taaa a.q...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    haber spikerleride bi hoş oldu o mehmet ali birand ın sunduğu haberlere uyuz oluyorum hele haberin ardından yaptığı yoruma deli oluyorum

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    televizyonu kullanmıyorum maçlar dışında haberi gazetelerden ve internetten takip ediyorum. sevdiğim dizi olursa belki bir gün o da izlerim. bilgisyara hayatıma fena girdi anlayacanız

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Tv ve Sinema geleneği çok yozlaştı , özellikle sinema; bundan 10 15 yıl önce çekilen filmleri izliorum harika filmler , ama şu anda öyle filmler isteniptemi yapılamıyor yoksa biraz daha güncel ve teknolojidn yararlanıldığı için yapmacık geliyorda ondan mı zewk alamıorm , mesela 300 spartalı filminin konusu harika ama çizgi film'midir sinema'mıdır belli değil bütün sahneler mavi fon teknolojisi ile çekilmiş , konuda sapmalar olmuş fragmanda gördüm ama çözemedim dinazormudur dev fillermidir nedir artık :) , bide bakıorm 1999 yapımı Fight Club'a 1992 yapımı Rezervuar köpeklerine , 2001 yapımı From hell'e , Efekt yok filmlerde ama o orjinallik , gündelik hayatımızda yaşanılması olağan olaylar , insanların yaşam tarzındaki boşlukları anlatmalar filan , tabi görecelidir herkes farklı tarzlarda film zewklerine sahiptir ama bu dediklerim bana daha bi haz veren tiplerdir ..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 2340 Toplam Mesaj: 18