folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TV"Mi Geri İstiyorum!

TV"Mi Geri İstiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    walla yaw geceleri show da kırmızı noktalı filmler wardı show da küçüktüm o zamanalr kuşum kalkmıodu ama izliordum gene xD Galpo Grosso falam

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    eskiden tutti frutti wardı çin çin falan diolardı :D:D özledim la eskiden sansürde yoktu... şimdi kemal sunal filmlerinin yarısı sansürlü pehhhhh ne anladım ben bu işten :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eskiden çook eskiden 20 yıl kadar önce cumartesiden cumartesiye (çocuk programı) iple çekerdim, pazar sineması saat 10:00 da başlardı saat 10:00'a kadar Pazar Konseri diye birşey çıkartırlardı eline kavalı kemaneyi kapan gelmiş nerde çoban var tutmuş oturtmuşlar bir salona bir sürü denyo smokinli birde herifin teki eline tahta çubuk tutuşturmuş sivrisinek kovalar gibi sallayıp dururdu. Sinir olurdum vakit geçmezdi "Allahım bitse şu ızdırap, Türk milleti böyle zulüm görmedi" cümlesine denk düşen bir haleti ruhiye ile dakikaları sayardım.
    Yine cumartesi günleri samuray sikinoski çıkardı (ölürdüm adama narkozdan yeni çıkmışım samuray sikinoskiyi soruyorum o derece) pazar günleri eğlence programları gırla Erkan Yolaç la evet-hayır, cenk koray falan teey teey.

Hafta içi sabah 10:00 da pembe dizi kuşağıydı annemle oturur maria falan izlerdim. Akşamları trt2 de hayat ağacı çıkardı onu izlerdik hiç kaçırmazdık. Salı günleri 21:00 gibi trt2 de sinema kuşağıydı terminatör 1 ilk olarak o zamanlarda izlemiştim.
    Şimdi tv yi açıyorum dişe dokunan adam akıllı bir film bir dizi yada ne bileyim dandikte olsa bir belgesel yok kardeşim.

Tgrt tv si ilk açıldığı dönemler saat 11:00 gibi kaptan kusto koyardı çok okula geç kaldım o yüzden. Vay be..Nerden nereye şimdi dandirik dandirik büyücü sihirbaz filmleri (prodüksiyon sağlam olsa bir şey demeyecemde o kadar saçma o kadar aptalca ve ahmakça buluyorumki es kaza tv seyrederken denk düşse midem kalkıyor) amaan boşverin siz kaçırdınız tv nin tv olduğu reyting kelimesinin manasının bilinmediği dönemleri..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    haklsın be hoja nerde o eski tvler:)

dün, bugün, iki gün önce ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Cnbc-e dizimax ntv halen kaliteli yayın yapıyor reklamlarda sesini kısıyorum

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Şu Polat alemder olmasaydı orosp cc bu kadar olmazdı her taraf anarşi oldu amkoy*im.D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal3460
    Fatal3460's avatar
    Erkek

Tahrıbatın gucu Adınaa Guc Sızde artıq :P

Walla eskıden Ne cızgı fılmer vardı bee Hımen Woltran Sırınler agac kakan Wody way anasını sayın seyırcıler .

Bıde Git vardı hıc kacırmazdım  '' Naykıl Nayt amcaaa '' ....

Guzeldı be eskıler...

Üç Nokta
Toplam Hit: 2339 Toplam Mesaj: 18