Twitch Kanalım Sizce Tutar Mı?
-
Hakkaten agario oynarken bi deneyeyim yayını nasıl oluyo daha önce hiç yapmadım twitch den yayın
-
Your account at www.twitch.tv/kofcu was the subject of a Terms of Service suspension for violating the following category: Non-Gaming, Non-Music Content. As a result, we have given you a 24-hour restriction from using the site.
bu benim ban nedenim:
- Non-Music: You cannot broadcast a radio-style music show, perform lip syncing or karaoke (that is not already a game in our database), or dance to music as the basis of your content. Music must be a live music performance. Select channels have been pre-approved to broadcast radio style and concert broadcasts on Twitch by our Music team.
tüm kurallar için buraya bakmanızda fayda var.
http://help.twitch.tv/customer/portal/articles/1727973-about-site-suspensions-channel-bans-and-dmca
-
müzik çaldığın bir yayını kim niye izlesinki, lol gibi bir sürü çocuğun ilgilendiği bir oyunun yayınlarında bile artık tek rant sağlayan profesyonel oyuncular, troll ler bile iş yapmıyor artık, tek kendini izleten troll sivhd oda zaten profesyonel oyuncu olarak trollük yapıyor, bak lol yayını yapan koca memeli bir kız var bunlarıda gururla sergiliyor arkadaş o kadar büyük ki ben yakında bir mandıra sahibinin kendisini keşfedeceğini umuyorum her neyse bu kızın yayınları çok aşağılarda kalırken, sempatik ama büyük memelere sahip olmayan profesyonel lol oyuncusu bjergsen yayını açtıktan en fazla 5 dakika sonra 40k izleyici olur, artık bütün oyuncular kendini geliştirme derdinde yani
-
Lotus bunu yazdı
müzik çaldığın bir yayını kim niye izlesinki, lol gibi bir sürü çocuğun ilgilendiği bir oyunun yayınlarında bile artık tek rant sağlayan profesyonel oyuncular, troll ler bile iş yapmıyor artık, tek kendini izleten troll sivhd oda zaten profesyonel oyuncu olarak trollük yapıyor, bak lol yayını yapan koca memeli bir kız var bunlarıda gururla sergiliyor arkadaş o kadar büyük ki ben yakında bir mandıra sahibinin kendisini keşfedeceğini umuyorum her neyse bu kızın yayınları çok aşağılarda kalırken, sempatik ama büyük memelere sahip olmayan profesyonel lol oyuncusu bjergsen yayını açtıktan en fazla 5 dakika sonra 40k izleyici olur, artık bütün oyuncular kendini geliştirme derdinde yani
aynen melih uçar diye dünya saçması bir adamın yayını izleniyor ama azalmaya başladı sevindim.
apophis01 var izle abi seversin adam fena değil ama ağzı çok bozuk tr'de challenger oynuyor ama delirtiyorlar :F
not: biz kaç gün 1 lig için uğraştık eleman bir haftada bronze 5'den elmas 1'e kasmaya başladı. izlerken silver atladığını gördüm kıskandım :F
Kreyzi tarafından 17/May/15 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıLotus bunu yazdı
aynen melih uçar diye dünya saçması bir adamın yayını izleniyor ama azalmaya başladı sevindim.
apophis01 var izle abi seversin adam fena değil ama ağzı çok bozuk tr'de challenger oynuyor ama delirtiyorlar :F
not: biz kaç gün 1 lig için uğraştık eleman bir haftada bronze 5'den elmas 1'e kasmaya başladı. izlerken silver atladığını gördüm kıskandım :F
tr yayınları izlemiyorum abi ya yabancılar iyi, sneaky, imaq, gosu başka pek izlemiyorum, tr dede theo yayın açınca izliyorum oda eğlenceli konuşması yüzünden, bu arada ben denk gelmedim ama bu bjk nin supp dumbledoge yayın yapıyor mu var mı gören?
-
Lotus bunu yazdıKreyzi bunu yazdıLotus bunu yazdı
tr yayınları izlemiyorum abi ya yabancılar iyi, sneaky, imaq, gosu başka pek izlemiyorum, tr dede theo yayın açınca izliyorum oda eğlenceli konuşması yüzünden, bu arada ben denk gelmedim ama bu bjk nin supp dumbledoge yayın yapıyor mu var mı gören?
hea öğle saatleri yapıyor. oyununa laf yok bugün dp maçını taşıdı herif ama yayınını sevemedim çok ergen geldi egosu yüksek dizginlemeye çalışıyor sızıyor arada :F
ama bu dediğime boş zamanında bi 5dk göz at kafana yatar bence. herifin amacı oyunu öğretmek kendisi böyle diye getiriyor :F