folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Twitter'da TT Kaldırtmak

Twitter'da TT Kaldırtmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Twitter'da trend topic denilen (çok konuşulanlar) hastag ve cümleler kaldırılıyor. Engelleniyor. Twitter'ın kendisinin yaptığından şüpheliyim. 

Bunu insanlar örgütlenerek yapabilir mi ? Şikayet vs.. gibi. Fikri olan var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

aynen kardeşim merak işçindeyim iyimser düşünüyorum herkes eylemde kimse twit atamıyo diyorum ama değil bence....

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ben anlamadım zaten ilk günler saniyede 60 tane direngeziparkı hashtagi ile birşey yazılırken tt degildi

ama 3 dakikada bir  yazılan akpyanindayiz şeyi ttdeydi :D

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

twitter bunu hep yapıyor *bne

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

arkadaslar ne twitterin nede facebookun turkiye userleri umrunda bile deil.

devlet, polis ve istihbarat artik kim olursa olsun ne istiyorsa onu yapiyorlar, halk umurlarinda deil.

herhangi bir belge melgede sorduklari yok, sevgili polislerimiz sunu sunu istiyorum diyorlar, onlarda secelesine kadar veriyor,

su sayfayi kapatin diyor, zart diye kapiyorlar... ataturke laf atan sayfalara milyonlarca spam uyarisi yapilmasina ragmen kapanmasi haftalari alirken, RTEye soven 1 tek safya bulamazsiniz, bugun acin yarin kapanir, tum bilgileriniz tc devleti ile paylasilir.

bunlar icerden alinmis bilgidir, sallamiyorum...

(google/gmail oyle degil ama onlarinda baska adi planlari var o yuzden, temiz deilller)

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

twitter'ın yapacağını sanmam. Başındaki adam destekliyordu.

Bugün sabahtan beri 50-60 kişiye laf anlatmaya çalııyorum. 60 kişinin en az 50'si twitterını bugün almış. 3-5 tweet atmış oda sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyor.

Bir iş var ama çözemedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

twitter'ın yapacağını sanmam. Başındaki adam destekliyordu.

Bugün sabahtan beri 50-60 kişiye laf anlatmaya çalııyorum. 60 kişinin en az 50'si twitterını bugün almış. 3-5 tweet atmış oda sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyor.

Bir iş var ama çözemedim

Başındaki adamın umrunda mı acaba :>

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

1milyonyarintaksime konusu bi anda gündemden kayboldu onun yerine 1milyonyarinkazlicesmeye konusu 1. oldu. nası oluyo?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı

1milyonyarintaksime konusu bi anda gündemden kayboldu onun yerine 1milyonyarinkazlicesmeye konusu 1. oldu. nası oluyo?

O değil asıl komedi 1milyonyarinkazlicesmeye Türkiye de 1. iken 1milyonyarıntaksime dünya gündeminde 1. idi.

Türkiye'den kaldırmışlar ama dünya gündemini unutmuşlardı bi ara. Sonra onu da kaldırdılar akıl edip.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    SyspioniC bunu yazdı

O değil asıl komedi 1milyonyarinkazlicesmeye Türkiye de 1. iken 1milyonyarıntaksime dünya gündeminde 1. idi.

Türkiye'den kaldırmışlar ama dünya gündemini unutmuşlardı bi ara. Sonra onu da kaldırdılar akıl edip.

he onlar akıl edemedi sen akıl ettin 

arkadaşım bırakın şu komplo teorilerini twitter ip adresi bile vermiyor hastag mi sansürleyecek? 

ihaleci gençlik daha iyi çalışmış demek ki bunun açıklaması budur

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    mataramasuko bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    SyspioniC bunu yazdı

he onlar akıl edemedi sen akıl ettin 

arkadaşım bırakın şu komplo teorilerini twitter ip adresi bile vermiyor hastag mi sansürleyecek? 

ihaleci gençlik daha iyi çalışmış demek ki bunun açıklaması budur

arogkjaerşinroghnaeioghnaiefrnaboıenrviklenb aıtgnaemü

nickini ver, IP ni ve LANG%LAT koordinatını public edeyim telefondan girdiysen, <cümle sonu notu> twitterda çalışmıyorum herhangi biriyle de ilişiğim ilgim yok.

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 4151 Toplam Mesaj: 30