Twitter'da TT Kaldırtmak
-
yine 3-5 kişi sallıyor olmaz diye ;
http://modernmarketingjapan.blogspot.com/2010/06/twitter-censorship-not-good-news.html
--
Dur Türkçesini vereyim : http://www.ntvmsnbc.com/id/25317389/
http://koltukname.com/2012/01/27/sosyal-medya-ve-sansur-twitter-ornegi/
--
Geri kalanlar burada tartışılıyor : http://eksisozluk.com/twitterin-sansur-uygulamasi--3213824
Ben olduğunu 3 gündür gözlerimle gördüm. Çat diye düşüyor hepsi. Bu işin twitter'a yeni gelen kıllar tarafından (çocuğun 3-5 tweeti var, etrafa laf yetiştirmeye başlamışlar) olabileceğini düşünüyorum.
Şikayet falan olacağını sanmam ama benzer tag konulabilir.
---
Mesela twitterda ;
#geziparki
#gaziparkiarasındaki e/a ayrımı fazla yapılmıyor. g/ğ , ı/i falan birbirine destek oluyor ve yukarıda tutuyor o tagı. Onunla ilgilidir diye düşündüm başta ama değil.
Başka bir iş var. Kullanıcılar yapabiliyor mu merak ettim. Yapamzsa devlet getirmiştir yasağı.
-
noname bunu yazdımataramasuko bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
1milyonyarintaksime konusu bi anda gündemden kayboldu onun yerine 1milyonyarinkazlicesmeye konusu 1. oldu. nası oluyo?
O değil asıl komedi 1milyonyarinkazlicesmeye Türkiye de 1. iken 1milyonyarıntaksime dünya gündeminde 1. idi.
Türkiye'den kaldırmışlar ama dünya gündemini unutmuşlardı bi ara. Sonra onu da kaldırdılar akıl edip.
he onlar akıl edemedi sen akıl ettin
arkadaşım bırakın şu komplo teorilerini twitter ip adresi bile vermiyor hastag mi sansürleyecek?
ihaleci gençlik daha iyi çalışmış demek ki bunun açıklaması budur
Nereye vermiyor usta :) Kaç kişiyi alıp alıp bıraktılar :)
hoca isimden buluyolardır. ona buna küfür eden trollere niye bişey olmuyor?
-
mataramasuko bunu yazdınoname bunu yazdımataramasuko bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
1milyonyarintaksime konusu bi anda gündemden kayboldu onun yerine 1milyonyarinkazlicesmeye konusu 1. oldu. nası oluyo?
O değil asıl komedi 1milyonyarinkazlicesmeye Türkiye de 1. iken 1milyonyarıntaksime dünya gündeminde 1. idi.
Türkiye'den kaldırmışlar ama dünya gündemini unutmuşlardı bi ara. Sonra onu da kaldırdılar akıl edip.
arkadaşım bırakın şu komplo teorilerini twitter ip adresi bile vermiyor hastag mi sansürleyecek?
Nereye vermiyor usta :) Kaç kişiyi alıp alıp bıraktılar :)
hoca isimden buluyolardır. ona buna küfür eden trollere niye bişey olmuyor?
aynen isimden bulunuyor. kimide bloguna ve face'sine link veriyor boy boy da foto koyunca alıp götürüyolar.
-
kazlıçeşmede wifi varmış. adam ordan anons etse şunu yazın diye anında tt olur. çünkü bin kişi aynı anda yazsa bile tt oluyor.
orada en az 300 bin kişi vardı deniliyor. (1 milyonu geçtiği de söyleniyor)
-
SweetyVolty bunu yazdımataramasuko bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
arogkjaerşinroghnaeioghnaiefrnaboıenrviklenb aıtgnaemü
nickini ver, IP ni ve LANG%LAT koordinatını public edeyim telefondan girdiysen, <cümle sonu notu> twitterda çalışmıyorum herhangi biriyle de ilişiğim ilgim yok.
hocam boşver bu tartışmalarıda şu koordinat olayını biraz aç :) tahribatta olduğumuzu hissedelim madem bulabiliyoruz tipik türk genci davranışı sergileyerek kızın yerini öğrenmek için çok güzel bir yöntem olabilir anlat hele :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıgarga bunu yazdı
arkadaslar ne twitterin nede facebookun turkiye userleri umrunda bile deil.
devlet, polis ve istihbarat artik kim olursa olsun ne istiyorsa onu yapiyorlar, halk umurlarinda deil.
herhangi bir belge melgede sorduklari yok, sevgili polislerimiz sunu sunu istiyorum diyorlar, onlarda secelesine kadar veriyor,
su sayfayi kapatin diyor, zart diye kapiyorlar... ataturke laf atan sayfalara milyonlarca spam uyarisi yapilmasina ragmen kapanmasi haftalari alirken, RTEye soven 1 tek safya bulamazsiniz, bugun acin yarin kapanir, tum bilgileriniz tc devleti ile paylasilir.
bunlar icerden alinmis bilgidir, sallamiyorum...
(google/gmail oyle degil ama onlarinda baska adi planlari var o yuzden, temiz deilller)
arkadaş içerisi neresi oluyor nerden duyuyorsunuz hangi içerisi bu içerisi yahu ? Abi facebookda tayyipi sırtından atan şerefli at cihan için bile binlerce sayfa varken nasıl silinmeden bahsediyorsunuz siz ? Twitterda bi editör bişey yok algoritmasını inceleyin lütfen
arkadaş google/twitter/facebook 3ununde avrupa HQsunda calisan tanidigim var, oldu mu ?
inanmiyosaniz bu benim umrumda deil sonucta, ben dedigimi dedim.
-
Keyr00t bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdımataramasuko bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
nickini ver, IP ni ve LANG%LAT koordinatını public edeyim telefondan girdiysen, <cümle sonu notu> twitterda çalışmıyorum herhangi biriyle de ilişiğim ilgim yok.
hocam boşver bu tartışmalarıda şu koordinat olayını biraz aç :) tahribatta olduğumuzu hissedelim madem bulabiliyoruz tipik türk genci davranışı sergileyerek kızın yerini öğrenmek için çok güzel bir yöntem olabilir anlat hele :)
-
garga bunu yazdıKeyr00t bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdımataramasuko bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
Bu lokasyona göre tweet arama, arkadaşın istediği tweete göre lokasyon :-)
-
şu tivitıra alışamadım gitti amk