Twitterin Kökünü Kazıyacağız!
-
HABERTURK.COM
Bursa'da mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, "Bir başbakanı, bir cumhurbaşkanını, bir bakanı dinleyemzsiniz. Mahkeme kararı falan alamazsınız böyle bir şey yok. Bunlar devletin kurumlarını, güvenli hat diye bizlere verilen telefonları bile dinleyecek kadar adiler alçaklar.
Mahkeme kararı çıktı. Twitter mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der böyle der hiç ilgilendirmiyor. Türkiye Devleti'nin gücünü görecekler. Bunun özgürlükle alakası yok. Özgürlük birinin mahremine girmek değil. Buna fırsat vermeyeceğiz. Süratle bu adımı atıyoruz. Ülkemin güvenliği söz konusu." dedi.
Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü:
4 bakanla ilgili fezleke dediler. Daha seçim var seçimden sonra yapsak olmaz mıydı? Ruh ikizleri bir araya geldiler. Meclis'in kapısını bilmeyenler dün oradaydı. Zannettiler ki AK Perti gelmeyecek. Nesıl gelmeyiz. Geldiler yeter sayısı sağladılar bizim arkadaşlar dışarıda bekledi sonra bizimkiler de girdi. Ne oldu? Takip ettim. Bunlar Ak Parti'nin sayısını az zannettiler ortalığı karıştırdılar sonucu da şu oldu baktılar iş gitmiyor oylamaya gelice 151 kişi bunlardan kaldı. Ak Parti 259'la derslerini verdi. Bunlar akıllanmaz uslanmaz haddini bilmez.
YARGI ONU DA YASAKLADI
Ak Parti'nin bir bayrak reklamı oldu. Yargı onu da yasakladı. Bu da yasaklara girermiş. Diğer partiler de bayrağı getirsinler onun reklamını yapsınlar. Bayrak duygusu çok önemli.
KILIÇDAROĞLU'NUN BOZKURT İŞARETİ YAPMASI
Şimdi Kılıçdaroğlu da Rabia işaretini öğrenmiş. Ama o Kılıçdaroğlu, yapar. Ankara'da değişik değişik işaretler yapıyor. Nasıl oldu bilmiyorum, her işareti yapıyor. Çünkü göründüğü gibi olan değil, olduğu gibi olan değil, nereden gelirse toparlayayım peşinde. Omurgalı olmak lazım siyasette.
-
öyle demek istememiştir o.
yakında birileri BB nin ne demek istediğini açıklayan açıklamalarda bulunurlar.
-
RockZs bunu yazdı
o birilerinden
http://www.ensonhaber.com/erdogan-twitterin-kokunu-kaziyacagiz-2014-03-20.html
mizahi tarafından 20/Mar/14 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
mizahi bunu yazdıRockZs bunu yazdı
o birilerinden
http://www.ensonhaber.com/erdogan-twitterin-kokunu-kaziyacagiz-2014-03-20.html
hay bin yaşa hocam. yorumlar benim haklı olduğumu kanıtlar cinsten.
-
-
Twittera reklam vererek mi kazıyacakmış kökünü?
Edit: Beyler adam spoiler vermiş! Bari siz çaktırmayın kayıtların gerçek olduğunu, hırsızlığın, namussuzluğun, yalancılığın, vatan toprağını peşkeşin, vatandaş kanının, kul hakkının, gıybetin asıl sorumlusunu öğrenirse üzülür de belki oy vermeyi bırakır halkımız..
trampfd tarafından 20/Mar/14 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cemaat'in Twitter üzerinden ses kasedi yayınlayan ve yayan elemanlarına karşı operasyon yapılacağının sinyalini verdi. Erdoğan, Twitter üzerinden ses kasedi yayan cemaatçilerle ilgili "Twitter mwitter kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.
-
facebook,twitter,youtube
ka-pa-tı-la-maz...
kapatan kendi ayağına kurşun sıkar. yt'bun önceden kapatılmasını örnek vermeyin o zaman devir farklıydı. En fazla fuatavni,haramzadeler,başçalan gibi hesapları kapatırlar yt hesaplarında olduğu gibi. Türkiyede avrupa ülkelerinin tamamından bile daha fazla bütün medya basın ağı sosyal medya üzerinde yürüyo fantezi kurmanın alemi yok.
ne lan bu kuzey koremiyiz.
-
Alo fatih.
Ne bu haber ya twitter mwitter
+ anladım başbakanım tamam
Hayır yani kökü yokki bu meretin kazıcam demwdim böyle şey olmaz
+derhal efendim derhal
(haber habertürkte yayınlanınca)
-
Su lafada tavim ha kendini nerde goruyor bu adam amk...
"Bir başbakanı, bir cumhurbaşkanını, bir bakanı dinleyemzsiniz. Mahkeme kararı falan alamazsınız böyle bir şey yok. Bunlar devletin kurumlarını, güvenli hat diye bizlere verilen telefonları bile dinleyecek kadar adiler alçaklar."
Bikmadi aq sucu baskasina atmaktan artik ya hem dinlendigini kabul ediyor hrm ses kayitlarinin montaj oldugunu soyluyor
-
HoLyCat bunu yazdı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cemaat'in Twitter üzerinden ses kasedi yayınlayan ve yayan elemanlarına karşı operasyon yapılacağının sinyalini verdi. Erdoğan, Twitter üzerinden ses kasedi yayan cemaatçilerle ilgili "Twitter mwitter kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.
Madem o elemanlara operasyondan bahsediliyor uluslararsı camia niye karşı duruyor da Tayyip takmıyor? Tayyip konuşmayı bilmiyor mu da sürekli düzeltiyorlar anlamıyorum