Twitterin Kökünü Kazıyacağız!
-
ben diktatörlüğün belirtisi derken bana inanmamıştınız.
çağın gerisinde kal Türkiyem. cahil kal Türkiyem. -
önce tivitır'ımı yoksa mivitır'ımı kapatacak acaba? sonra da feysbuk sonra meysbuk.
-
mahremiyetine giren yok kimsenin :) yani bildiğim kadarıyla yatak odası konuşmaları deşifre edilmedi.. bir sürü insanın özel hayat gizliliği ihlal edildi yıllardır,o zaman bunlar o kadar önmli değildi, "ülkenin güvenilğini" kimse düşünmüyordu, ama iş geldi bunların pisliklerini ortaya çıkarmaya.. birden güvenlik meselesi baş göserdi. işte bu sistemin problemi şeffaf olmaması. eğer şeffaf olsaydı her şey, kasetlere gerek kalmazdı.. şeffaflık gerek (elbette iç-dış tehditler, istihbarat için değil)..
-
bence fuatavni'yle ve diğer muhalif kişilerle ilgili twitter dan bilgi istemişlerdir onlar da vermeyince böyle gözdağı veriyolardır yoksa kendisinin kullandığı siteyi niye yasaklatsın
-
bence kapatilsin tvintermidir ne halttir facebookda kapatsalar hani fena olmaz. Azicik insanlar disaridaki hayata doner komsuyla muhabbet eder cocuklar aksamlara kadar bilye yuvarlar mahalle arasinda top oynarlar yani insan iliskileri gelisir SOSYAL olunur. simdiki millet klawyede sosyal olmaya calisio
-
her ske hastag acıldıgı için sırf kapatılsın derim abi.
( hiç kullanmamış birinden yorum :F )
-
Tayyip bilgi istedi twitter vermedi sanirim.
-
Twitter da rest mi çekiyor nedir, girilmiyor.
-
mataramasuko bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cemaat'in Twitter üzerinden ses kasedi yayınlayan ve yayan elemanlarına karşı operasyon yapılacağının sinyalini verdi. Erdoğan, Twitter üzerinden ses kasedi yayan cemaatçilerle ilgili "Twitter mwitter kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.
Madem o elemanlara operasyondan bahsediliyor uluslararsı camia niye karşı duruyor da Tayyip takmıyor? Tayyip konuşmayı bilmiyor mu da sürekli düzeltiyorlar anlamıyorum
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26051215.asp
Her seferinde kendi lideriniz tarafından göt edilmek zorunda mısın?
-
işte hep bunlar FuatAvni nin yüzünden oluyo.. =)