Ubuntu 11.10 Çıktı
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hackworm bunu yazdı:
cairo dock kullanıyorum bu sürümde gnome resmen dayatılmış. sağdaki barı kaldıramıyorum, eski tarzda ubuntu görünümüne geçiş yapamıyorum. bu barı sevmiyorum arkadaş zorla mı?
upgrade yaptığıma pişman oldum.
madem mac os x arayüzünü kopyalacaksın, tam kopyala.Solda bar mı olur ? docky kullanıyorum ben.O bar tiksinç olmuş, hespa makinasına ulaşmak için tonla işlem gerektiriyor, alt+f2 basıyorum yine o bar geliyor, birşey sürükleyip (chrome barda) yana atıcam pat bar çıkıyor başa getiremiyorum.Küçültmem lazım.FAlanda falan..
-----------------------------donatılar adı altında unity 2b bar var hocam. acaba kaldırsak sistem uçar mı :D
bu arada bende upgrade sonrası cairo resmen bok gibi durdu aşağıda uninstall yaptım sonra oturumu restartladım da kalktı aşağıdan.
-
birileri ekran goruntusu atabilirmi bi kaçtane .?
-
HoLyCat bunu yazdı:
birileri ekran goruntusu atabilirmi bi kaçtane .?
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=M8wqWFwFuWg
hackworm;
ben ubuntu 11.04 te o bar vs.. gelmiyordu.Ne zaman 3d grafk kartını yükledim geldi.Belki onunla alakalıda olabilr.Bi donanım kısmından ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar başlatır mısın ?
-
unity arayüzünde bir değişiklik yok http://www.youtube.com/watch?v=dHzP7mxRFJE aynen şu şekilde.
giriş ekranı sexyleştirilmiş birazda efektler falan var.
bu arada oha diyorum başka bir şey demiyorum:
-
anlasildi Mint julia devam ..
-
abi oklar, grafikler hala iğrenç ya :/
şöyle bir klasör görüntümüz olamayacakmı ya ;
hala pencerelerin altlarını ve kenarlarını renkli yapmaya çalışıyorlar.Yapma.KEnarda olmasın.Sadece biraz gölge yeter :/

kaldı ki adamlar videolu görüşmede bile kenar kullanmıyor ve iyi durmuş

-
hem unity hem de gnome 3 bana itici geliyor, hem de evdeki sistemim biraz düşük olduğundan xubuntu kullanıyorum, xfce denemek isteyenlere tavsiye ederim.
bir de crunchbang linux var, eski sürümleri ubuntu tabanlıydı, son sürümü crunchbang statler debian tabanlı ve bayağı hızlı, bunu ilk denediğimde usb'den live olarak çalıştırdım ve yüklü olan xubuntudan bile hızlı açıldı, sisteme yüklemesi de 10 dakikadan az sürdü. fakat yükleme ekranı text tabanlı, deneyimli olmayanlara tavsiye etmem. kolay kurulum açısından xfce denemek isteyenlere xubuntu güzel olur.
-
başta söyliyim ben usb üstünden upgarade yapayım dedim ,s sitem dosyaları ve bütün programlar vs.. gidiyor.Sadece dosyalarınız kalıyor (oda /var/www/ içindekiler bile gitti)
chrome ve bi ton şeyi tekrar kurmam gerek -
Bok gibi olmuş.Yavaş , klasik görünüme dönemiyorum bi şeye tıklıyorm on saatte açılıyo diğer arkadaşların dediği gibi resmen dayatma yapmışlar.
-
Allahını seven temayı nerden değiştireceğimi söylesin :D
Edit: buldum 2 tane teması var ikiside tırt
Direk siliyorum bu ne saçma sapan sürüm arkadaş ya.