Ubuntu 11.10 Çıktı
-
gnome kurdum guzel oldu simdi üstteki bar i windows gibi altta almak istiyorum..
alttakinide kaldirmak istiyorum :) -
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
gnome kurdum guzel oldu simdi üstteki bar i windows gibi altta almak istiyorum..
alttakinide kaldirmak istiyorum :)
-----------------------------Şu'an için onu yapabileceğin bir uygulama yoksanırım ama Gnome-Tweak-tool diye aratıp, uygulamayı kurarsan bazı ayarları çekebilirsin gnome'ye
-
Yeni konu açmayım :
Karşılaştığım en iyi after-installation rehberidir.
-
of bune ya, sırtımda 25000000 ton yük ile yürüyo gibi oldum ne yapmışlar aga buna ?
9.04 dönemleri ne biçimdi be uçuyodu bilgisayar kütür kütür, şimdiki haline bak tosbağ olmuş
-
mac os lion kurdum fakat sıkılırsma kesinlikle fedora'dan başkasına geçmeyeceğim. fedora'yı bir kez tattım bırakmam
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
mac os lion kurdum fakat sıkılırsma kesinlikle fedora'dan başkasına geçmeyeceğim. fedora'yı bir kez tattım bırakmam
-----------------------------sasirtiyosun valla fedora demeye basladin
online tur yapmislar
edit > haci bi debian dene be ben seviyom ama tam olarak anlamadigim icin linux tan bi sonuc cikaramiyom
varsa bi imkanin dene sonucunu paylas bizle 6. surumu var suanda :)
he bide ubuntu debian tabanlimis onu duymustum bunla ilgili bilgin varmi
ubuntu depolari fln bunda kullaniyomu iste genel bilgiler
-
mIzah : evet hocam ubuntu debian tabanlıdır.Debian iyi güzeld destke ve kararlılık bneim için önemli.
şimdilik ubuntu 11.10 ve gnome-shell mutlu mesut geçinip gidiyoruz hayırlısı olsun
------
ayrıca ;
ubuntu 11.10 a geçtimi phpmyadmin olmasına rağmen sıkıntı oldu.Şunu yaparsanız düzelir
sudo ln -s /etc/phpmyadmin/apache.conf /etc/apache2/conf.d/phpmyadmin.conf
sudo /etc/init.d/apache2 reload