Ubuntu"Da 2 Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gazili_tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

------------------------------

kişi listesinde seni silenleri farklı renklerde gösterebilme,

yaw bi ara kimengellemiş diye bi dava vardı milletin msni açıp reklam atıyolardı boşverin yauw kim engellemişse engellesin.. azı bulamayan çoğu hah bulur.. ayrıca burdan seren akıska ablamıza notum olacak "buda sizi korumaz" :|

la amk, dalga geçion, adam mı seçion?

adam seni silenleri dio, sen olayı çarpıtıyon, engellemeye çekiyon.

alla alla yaaa.

engelli vatandaşlarımıza elimize geçen her fırsatta canı gönülden yardım etmeliyiz.

fakat engelliler le silenleri karıştırmamak gerekmezmi acaba?

sizi ne korur la? :|

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    ne alakası var olum moralim bozuk.. BSA hakkında bilgi sahibi olan adam lazım :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MSN e yakın bişey arıyorsan AMSN de olur. Pidgin gibiler daha çok konsolda klavye tozu yalamış kişilerin daha bi hoşuna gider bence (Kopete de onun gibi). Mercury hakkında ise bilgim yok.

Ha bi yöntem daha var emacs kullanmayı öğrenirsen konsoldan bile msn kullanabilirsin.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MSN e yakın bişey arıyorsan AMSN de olur. Pidgin gibiler daha çok konsolda klavye tozu yalamış kişilerin daha bi hoşuna gider bence (Kopete de onun gibi). Mercury hakkında ise bilgim yok.

Ha bi yöntem daha var emacs kullanmayı öğrenirsen konsoldan bile msn kullanabilirsin.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

AMsn'i bi kaç farklı yerden çektim,yüklemiyor,Code hatası veriyor UTF-8 bişiler diyor,anlamadım..

Mercury'yi yükledim,yükledikten sonra nerden çalıştırıcağımı bulamadım,cahillik böyle bir şey : ) Bi yardım,görüceksiniz başarıcam 

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 3209 Toplam Mesaj: 16