Ubuntuları Alan Varmı?
-
kesin beleş deil mi sonra kargo bana girmesin :S
-
Arkadaşlar ben daha önce linux kullanmadım ama ubuntu sakın başka bi linux sürümünü taban almasın.Yani mesela mandrake linux tabanlı gibi olmasın?!Bu arada siparişler ne kadar sürede geliyo açıklama veriyim size;
Siz cdleri sipariş ediyosunuz,adamlar 4-6 hafta arası bi süre içinde siparişinizi onaylayıp postayamı kargoyamı ne veriyolar.Daha sonra onlar size gönderdikten yine 4-6 hafta arası bi sürede cdler elinize geçiyo,ben sipariş ettim benimkiler 1-15 ağustos arası gelicek,inşallah yani :D yanlız bi ücret istiyolarmı ulaştırma ücreti olarak bilmiyorum. sendit.comda istenilen kargo ücreti 5-6 milyon arasıydı,bu ubuntu cdlerindende isterlerse fazla fazla 10 kaıt para alırlar.Bilgim benimde bu kadar. -
10 katmı? bismillah
-
yok be para mara vermionuz.. üstündee yazıo bilmem kaç euro die 11 milyon filan olur tl ama ben vermedim hiç bişeye para..
-
100 dolar ubuntuya werene kadar lisanslı bi xp pro yada pc me bi parça alırım bea (sanırım tbt de birine 100usd ye maalolmuş)
-
Yaa tabi 100$ TLye çevrilip istenince baba veririz :D ama 10ytlde fazlamı be?!Adamlar sana orijinal cd yolluyolar hemde 10 tane.Bence bi deniyelim.Ben cdler gelirse eğer isterlerse bi miktar para veririm.Ama 100 $ yani ne diyonuz yaa :D
-
zırnık para ödemiyonuz
benim elime geçti tek kuruş para vermedim
zaten posta kutusuna bırakıp gitmişler:D -
dai ubuntu ne demeq yaaa :)
-
ee bi gelsin hele beleşse ben baya sömürürüm dağıtırımda yaw nolcak millet denesin bi
-
banada gelmişti bi baktım kutuda sandım biri para sarmış atmış gitmiş bir heyacanla yırttım amk görmez olaydım penguen :PP
valla 15 tane geldi neredeler bilmiyorum
Toplam Hit: 16466 Toplam Mesaj: 81