Ubuntuları Alan Varmı?
-
Amg çok sağol kardeş :) yav 30cd ubuntu,10cd kubuntu,5cd edubuntu istemiştim,sen söyleyince 30u iptal ettim,10taneye indirdim :D 25cd gelcek gelecek ay fln :P yanlız bide şöyle bişi var;farklı maillerle ve isimlerle istersen sorun çıkmaz ;) dene bak,aynı apartmanın her katı için farklı adres ver,mesela
250sk. no:31 kat:1 dai:1
250sk. no:31 kat:1 dai:2
Gibi farklı adres ama aynı apartmana iste ;) sorun çıkmaz.Bizim apartmanda anneannemler,dayımlar bide biz oturuyoz,3 sipariş verdim 3üde farklı :D hepsini ben alıyom ama gelince :D geçen seferde 20cd gelmişti ama hepsi benim adımaydı,onlardada sorun çıkmadı???Yanlız şu kafama takıldı;paketin arkasında 5yuro yazıyo,o ne kine? -
walla 10 Cd geldi para mara istemediler
-
Benim ubuntular 1 ay geçmesine rağmen gelmedi yattı benim ubuntu işi :)) Open-source karşıtı olduğum için bugüne kadar her yüklediğim linuxda bir b*kluk çıktı.Suse istedim bozuk cd geldi,fedora yüklemeye kalkıştım onunda dosyası eksik çıktı,pardus yükleyecektim çekmeye cd kalmadı.Son umudum ubuntuydu oda ortalarda yok :))
-
yIL oLdu yIL daha GeLicek :))))))
-
var a.qoem var alddık ubuntuları Allah belanızı versin halamı bunu tartışıyonuz
-
lan olm hortum hortum hortlattınız lan forumu 14 Ağustos 2006 en son mesaj :D
-
Amk bende aldım ubuntuları 1 sene olacak hortlatmışlar konuyu :D
-
ben aldım
ubuntu
kubuntu
edubuntu 3cd geldi birde yanında yapışkan kağıt koymuşlar -
bizim okul bize bedava dağıtıyordu.... ( kopya değil.... ) ewde 3 tane war suan benim... ! :)
-
2 hafta önce sipariş etmiştim,bugün geldi,sticker falan koymuşlar,pek bi şekilli
Toplam Hit: 16458 Toplam Mesaj: 81