Ubuntu"Nun Geleceği | Gnome 3.0
-
Test aşamasındaki Gnome Shell ve Gnome Zeitgeist'e tanık olun.
http://www.youtube.com/watch?v=9_B7VpIwdiY
-
gördüğüm kadarıyla ubuntu çıtasını baya bi yukarı taşımış.çok güzel
-
ubuntu hep yukarıdaydı :P
kıyak gözüküyor, ama fluxbox ile gnome entegre işini becerebilirsem en delisi olacak :P =))
-
süper gözüküo :D
-
Ubuntuyu hiç sevmiyorum ya hiç benim tarzım değil.Pardus forever :D
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
Bir kere pardus Türk kullanıcısını tanıyan bizzat Türkler tarafından geliştirilen bir işletim sistemi.Türkiye'de bilgisayar kullanacaklar için kolay erişim ve hareket özgürlüğü çok önemli.Pardus ekibi bunu bilerek süper bir sürüm çıkardılar.Gnome 3.0 ile Ubuntuya bakıyoruz.Neyin nerde olduğu belli değil.Masaüstü efekti yapıcaz diye herşeyi karman çorman yapmışlar.Kolay erişim nerde hareket özgürlüğü nerde...
Edit : Yani Bırakın Şu yabancıların işletim sistemini alın Bilim Ve Teknik Dergisi Ağustos sayısını Orjinal Baskılı Pardus'unuz olsun :)
-
Desiqner bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
Bir kere pardus Türk kullanıcısını tanıyan bizzat Türkler tarafından geliştirilen bir işletim sistemi.Türkiye'de bilgisayar kullanacaklar için kolay erişim ve hareket özgürlüğü çok önemli.Pardus ekibi bunu bilerek süper bir sürüm çıkardılar.Gnome 3.0 ile Ubuntuya bakıyoruz.Neyin nerde olduğu belli değil.Masaüstü efekti yapıcaz diye herşeyi karman çorman yapmışlar.Kolay erişim nerde hareket özgürlüğü nerde...
Edit : Yani Bırakın Şu yabancıların işletim sistemini alın Bilim Ve Teknik Dergisi Ağustos sayısını Orjinal Baskılı Pardus'unuz olsun :)
-----------------------------pardus iyidir, daha da ubuntu kullanmayı düşünmüyorum :|
-
Ubuntu'yu niye kötülüyorsunuz anlamyorum.
Arayüz henüz test aşamasında. Kullanıma Ubuntu 10.10 ile başlanacağı söyleniyor.
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------pardus iyidir, daha da ubuntu kullanmayı düşünmüyorum :|
-----------------------------hoca bu laftan sonra ubuntuya methiye dizmen lazım...(bir dahada)
-indir elini!
-tabi tabi..
edit:bende abime söyliyimde pardusa geçelim:)
-
Gnome ye bakarak ubuntuyu yargılayanlar, isterseniz tamamen pardus görünümlü ubuntu da yaparsınıuz. o aptal kde yi indirip oturum açarken varsayılan olarak seçerseniz aynısı olur. ancak GNOME ve UBUNTU en iyi linux masaüstü ve dağıtımıdır :). kahrolsun pardus.