Ubuntu"Nun Geleceği | Gnome 3.0
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------pardus iyidir, daha da ubuntu kullanmayı düşünmüyorum :|
-----------------------------hoca bu laftan sonra ubuntuya methiye dizmen lazım...(bir dahada)
-indir elini!
-tabi tabi..
edit:bende abime söyliyimde pardusa geçelim:)
-----------------------------la böyle bile geyik yapıyorsunuz sadece kullanmam yazıcaktım vazgeçtim :)
-
hasattt bunu yazdı:
-----------------------------
Gnome ye bakarak ubuntuyu yargılayanlar, isterseniz tamamen pardus görünümlü ubuntu da yaparsınıuz. o aptal kde yi indirip oturum açarken varsayılan olarak seçerseniz aynısı olur. ancak GNOME ve UBUNTU en iyi linux masaüstü ve dağıtımıdır :). kahrolsun pardus.
Biz senin gibilere yabancı yalaması diyoruz :) Sizin gibiler yüzünden Türkiyede birşey geliştirilmez.Ubuntuyu hayatım boyunca kullanacağımı sanmıyorum.Türk malı varken Yabancı kullanmak niye :) -
Arkadaşlar ne oluyor size ya kimisi yazmış kde aptal kimisi demiş pardus türk mali...
Şu yanlışları düzeltmek lazım:
1 - Arayüzün aptalı zekisi olmaz. Herkes kendi ihtiyacına göre bir masaüstü ortamı seçer.
KDE: Sistemin hemen hemen her kontrolüne gui aracılıyla erişebilmek isteyen, ışıl ışıl göz kamaştıran şeyleri sevenlerin masaüstü ortamı
GNOME: Sadeliği ilke edinen, grafiksel olarak da simgesel yaklaşımı sevenlerin masaüstü ortamı
Bunların dışında farklı masaüstü kullananlar da var fakat en çok bu ikisi kavgaya tutuşuyor
Yapmayın etmeyin beyler, özgür yazılım da zaten seçme özgürlüğü demek değil mi? Bırakın özgür olduğu sürece isteyen istediği şeyi kullansın.
2 - GNU/Linux'ün müslümanı gavuru, türkü kürdü olmaz
İsteyen herkes istediğine katkıda bulunabilir. Nasıl ki ubuntu'ya her milletten katkıda bulunan varsa, pardus'ta yabancı gönüllülerden destek alabilir ve almakta.
Bu nedenle özgür işletim sistemlerinde "milli dağıtım" diye birşey olmaz. Tek bir ulusa bir dağıtımı adamak tamamen saçmalıktır.
Linux insanları ulus olmaktan daha büyük bir potada eritir.
"Herkes farklı, herkes eşittir."
Bir daha da böyle saçmalıklar duymak istemiyorum.
-
Desiqner bunu yazdı:
hasattt bunu yazdı:
Gnome ye bakarak ubuntuyu yargılayanlar, isterseniz tamamen pardus görünümlü ubuntu da yaparsınıuz. o aptal kde yi indirip oturum açarken varsayılan olarak seçerseniz aynısı olur. ancak GNOME ve UBUNTU en iyi linux masaüstü ve dağıtımıdır :). kahrolsun pardus.
Biz senin gibilere yabancı yalaması diyoruz :) Sizin gibiler yüzünden Türkiyede birşey geliştirilmez.Ubuntuyu hayatım boyunca kullanacağımı sanmıyorum.Türk malı varken Yabancı kullanmak niye :)
-----------------------------yahu sen benden daha milliyetçi oldugunu mu düşünüyorsun. pardus diye birşey çıkaracaz dediler, Türk yapımı i,şletim sistemi dediler afedersiniz bir bok sandık.
ulan bir çıktı aldım ilk sürümünü. Türk işletim sistemi dedikleri kerneli linux, hadi dedik kernel zor iş sıfırdan ulan bari yeni bir masaüstü yöneticisi yazın be. KDE yi Türkçeye çevirip önünüze atıyorlar
sizde yiyorsunuz. Pardus en az ubuntu kadar yabancıdır Türklere, ayrıca kde den nefret ediyorum. bilip bilmeden ahkam kesmeyin...
-
pardus un türk malı olduğunu nereden çıkarttınız lan :|
bir de gnu nedir öğrenin bir zahmet :W
-
ayrıcana ...
-
hayır bunu alın :P