Ubuntuya Geçeceğim Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    linux mint 10 kararlı sürüm yeni çıkmış olsa gerek onu kur. ayrıca aynı bilgisayarda bi tane de windows işletim sistemin olsun. linuxta yapamadığın bişey olursa windowsta yaparsın. ögrenince linuxta yaparsın. linux güzeldir, güvenlidir bağımlılık yapar. her bilgisayar sever linuxu mutlaka denemelidir. linux mint tavsiyemdir

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

sa paradus 2009 kurucam ama mesela warcraft3 ten dota oynaya bilirmiyim :) cidden soruyorum???

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

harddeath0070 bunu yazdı:
    -----------------------------

sa paradus 2009 kurucam ama mesela warcraft3 ten dota oynaya bilirmiyim :) cidden soruyorum???

-----------------------------

internetteki forumlarda windows dan biraz daha yavaş çalışsada warcraft 3 ün sorunsuz linux da (wine ile ) çalıştıgını yazmışlar 

iyi bir ekran kartı ile o yavaşlık sorunu da ortadan kalkar 

detaylı bilgi için

http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=warcraft+3+on+linux

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

parayla kurmuyosun ya merak ettigin tum linux dagitimlarini indir sirayla dene. bir$ey kaybetmezsin tecrube kazanmi$ olursun. ben ubuntu kullaniyorum ve sorunum yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kknd
    kknd's avatar
    Erkek

selam, ubuntu bence gayet iyi bir secim..hemen hemen butun akademik cevrelerde redhat ile beraber kullaniliyor, ustelik son kullanici icin gnome yada kde ile birlikte kullanisli ve kolay bir desktop sunuyor. ama bunun otesinde bence en iyisi madem windows ve programlarindan tam olarak vazgecemiyorsun(ki ne wice ne de digerleri guzel performans vermiyorlar win. programlari icin oyunlari saymiyorum) o halde en guzeli virtual box yada vmware kurup ordan ubuntuyu sifirdan kurman, denenmis ve gayet guzel bir yontemdir, hersey mukemmele yakin calisir..  eger virtual yuklersen 32 bitlik yuklemen daha mantikli olur. kolay gelsin..

Toplam Hit: 3833 Toplam Mesaj: 26