Uçağın İçinde Yaralandım THY
-
zeybekustasi bunu yazdı
Yolcu en az 15 kiloluk valizini el bagajına sokmaya çalışırken bende o sırada dergiye uzanırken kafama düşürdü.
Kafam aşağıda bakar olduğu için hiç bir refleks veremedim.
Bildiğin gözüm karardı yüzüm ve kafam şişti.
Az önce acile gittim 40 tl verdim ama tomografiye çok pahalıydı yaptıramadım.
Hani insanın aklına gelir mi kafama valiz düşecek diye.
Boynuma düşse şuan kesin ölmüştüm.
Kulağımın içinde bir baskı var birazda kafam ağrıyor doktor 3 gün kendini takip et dedi.
Bilmiyorum dostlar hep beni buluyor böyle saçma salak işler.
Kendinize dikkat edin diyeceğim de kafama valiz düşer diye dikkat etmek nasıl olur bilemiyorum.
Hayatın bu kadar ucuz olmamalı üstat,
-
zeybekustasi bunu yazdı
Yiğidi öldürsekte hakkını vermemiz gerekir,
THY ye ödeme yapıp yapmayacaklarını sordum.
Benden hastane faturalarını istediler.
Sorumlu kadın mailini de bıraktı.
Bundan sonra da bir şey olursa bilgilendirebilirsiniz dendi.
arkasında devlet olan yarı özel bir firma.
Kabin memurlarının kaldığı en kötü oteller crowne plaza zinciri vs ki şahane oteller.
maaşlar 4k başlangıç 3 ayda bir prim. Yeni de zamn geldi %6 ilk 6 ay %7 ikinci 6 ay ve 5k prim verdiler.
sence senin hastane masraflarını ödemeleri mi şaşırtıcı yoksa ödemeseler mi şaşırman lazım :)
-
El bagajı limiti ne kadar bilmiyorum ama eğer 15 kg civarının altındaysa ve bunu kanıtlayabilirsen thy dava aç gitsin
-
Geçmiş olsun. Bizim millet de koca koca valizi el bagajı yapıp yanlarına alıyorlar 10 dakika veya 10 kuruş kazanmak için. Aynı tipler otobüslerde de var. Ayıptır ya her defasında da beni buluyorlar bunlar zaten illallah ediyorum.
-
8kg sınırı olmasi lazim. Yok 15kg diyorsan ispat lazım. Zabit tutturacaktin o anda.
-
deja-vu bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Yiğidi öldürsekte hakkını vermemiz gerekir,
THY ye ödeme yapıp yapmayacaklarını sordum.
Benden hastane faturalarını istediler.
Sorumlu kadın mailini de bıraktı.
Bundan sonra da bir şey olursa bilgilendirebilirsiniz dendi.
arkasında devlet olan yarı özel bir firma.
Kabin memurlarının kaldığı en kötü oteller crowne plaza zinciri vs ki şahane oteller.
maaşlar 4k başlangıç 3 ayda bir prim. Yeni de zamn geldi %6 ilk 6 ay %7 ikinci 6 ay ve 5k prim verdiler.
sence senin hastane masraflarını ödemeleri mi şaşırtıcı yoksa ödemeseler mi şaşırman lazım :)
Hep merak ettim thy de it uzmani olarak bir insan calissa , ne kadar ucret alir :)
-
Uçakta tutanak tutuldu.
Ben o gece devlet hastanesinde tomografiye girdim robinson hocam.
Sevindiğim nokta bir şeyin olmaması evet thy ye dava açılabilir canımdan da oluyordum az daha.
Ama çevremde bu işler hakkında bilgi verecek avukat arkadaşım olsa yapardım.
Malesef pek zamanım yok uğraşmak için. Yoksa bende istersdm ilginç bir dava sonucu thy den yüzbinler kazanmayı ama garanti değil :)
-
zeybekustasi bunu yazdı
Uçakta tutanak tutuldu.
Sevindiğim nokta bir şeyin olmaması evet thy ye dava açılabilir canımdan da oluyordum az daha.
Malesef pek zamanım yok uğraşmak için. Yoksa bende istersdm ilginç bir dava sonucu thy den yüzbinler kazanmayı ama garanti değil :)
İyide havayolu şirketinin olay ile bi alakası yok ki hocam ? Tamamen diğer yolcunun mallığı.
-
Gorevli birine kendini kotu hisettigni soleseydin ambulansla giderdin bir personelde eslik ederdi sana.
-
mkyb bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Uçakta tutanak tutuldu.
İyide havayolu şirketinin olay ile bi alakası yok ki hocam ? Tamamen diğer yolcunun mallığı.
Uçağa giderken el bagajını kontrol etmek zorundalar. Ama etmiyorlar.
Uçağın içinde kapıda biri bekliyor oda bakıyor sıfatına. Bunlar yolcunun suçu değil.