folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Uçağın İçinde Yaralandım THY

Uçağın İçinde Yaralandım THY

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Yolcu  en az 15 kiloluk valizini el bagajına sokmaya çalışırken bende o sırada dergiye uzanırken kafama düşürdü.

Kafam aşağıda bakar olduğu için hiç bir refleks veremedim.

Bildiğin gözüm karardı yüzüm ve kafam şişti.

Az önce acile gittim 40 tl verdim ama tomografiye çok pahalıydı yaptıramadım.

Hani insanın aklına gelir mi kafama valiz düşecek diye.

Boynuma düşse şuan kesin ölmüştüm.

Kulağımın içinde bir baskı var birazda kafam ağrıyor doktor 3 gün kendini takip et dedi.

Bilmiyorum dostlar hep beni buluyor böyle saçma salak işler.

Kendinize dikkat edin diyeceğim de kafama valiz düşer diye dikkat etmek nasıl olur bilemiyorum.

Hayatın bu kadar ucuz olmamalı üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Yiğidi öldürsekte hakkını vermemiz gerekir,

THY ye ödeme yapıp yapmayacaklarını sordum.

Benden hastane faturalarını istediler.

Sorumlu kadın mailini de bıraktı.

Bundan sonra da bir şey olursa bilgilendirebilirsiniz dendi.

arkasında devlet olan yarı özel bir firma.

Kabin memurlarının kaldığı en kötü oteller crowne plaza zinciri vs ki şahane oteller.

maaşlar 4k başlangıç 3 ayda bir prim. Yeni de zamn geldi %6 ilk 6 ay %7 ikinci 6 ay ve 5k prim verdiler.

sence senin hastane masraflarını ödemeleri mi şaşırtıcı yoksa ödemeseler mi şaşırman lazım :)

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

El bagajı limiti ne kadar bilmiyorum ama eğer 15 kg civarının altındaysa ve bunu kanıtlayabilirsen thy dava aç gitsin

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Bizim millet de koca koca valizi el bagajı yapıp yanlarına alıyorlar 10 dakika veya 10 kuruş kazanmak için. Aynı tipler otobüslerde de var. Ayıptır ya her defasında da beni buluyorlar bunlar zaten illallah ediyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

8kg sınırı olmasi lazim. Yok 15kg diyorsan ispat lazım. Zabit tutturacaktin o anda. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Yiğidi öldürsekte hakkını vermemiz gerekir,

THY ye ödeme yapıp yapmayacaklarını sordum.

Benden hastane faturalarını istediler.

Sorumlu kadın mailini de bıraktı.

Bundan sonra da bir şey olursa bilgilendirebilirsiniz dendi.

arkasında devlet olan yarı özel bir firma.

Kabin memurlarının kaldığı en kötü oteller crowne plaza zinciri vs ki şahane oteller.

maaşlar 4k başlangıç 3 ayda bir prim. Yeni de zamn geldi %6 ilk 6 ay %7 ikinci 6 ay ve 5k prim verdiler.

sence senin hastane masraflarını ödemeleri mi şaşırtıcı yoksa ödemeseler mi şaşırman lazım :)

Hep merak ettim thy de it uzmani olarak bir insan calissa , ne kadar ucret alir :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Uçakta tutanak tutuldu.

Ben o gece devlet hastanesinde tomografiye girdim robinson hocam.

Sevindiğim nokta bir şeyin olmaması evet thy ye dava açılabilir canımdan da oluyordum az daha.

Ama çevremde bu işler hakkında bilgi verecek avukat arkadaşım olsa yapardım.

Malesef pek zamanım yok uğraşmak için. Yoksa bende istersdm ilginç bir dava sonucu thy den yüzbinler kazanmayı ama garanti değil :)

zeybekustasi tarafından 05/Nis/16 17:29 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Uçakta tutanak tutuldu.

Sevindiğim nokta bir şeyin olmaması evet thy ye dava açılabilir canımdan da oluyordum az daha.

Malesef pek zamanım yok uğraşmak için. Yoksa bende istersdm ilginç bir dava sonucu thy den yüzbinler kazanmayı ama garanti değil :)

İyide havayolu şirketinin olay ile bi alakası yok ki hocam ? Tamamen diğer yolcunun mallığı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Gorevli birine kendini kotu hisettigni soleseydin ambulansla giderdin bir personelde eslik ederdi sana.

DE5TROY3R tarafından 05/Nis/16 17:37 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Uçakta tutanak tutuldu.

İyide havayolu şirketinin olay ile bi alakası yok ki hocam ? Tamamen diğer yolcunun mallığı.

Uçağa giderken el bagajını kontrol etmek zorundalar. Ama etmiyorlar.

Uçağın içinde kapıda biri bekliyor oda bakıyor sıfatına. Bunlar yolcunun suçu değil.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 8935 Toplam Mesaj: 56
thy kafaya valiz düşmesi