Uçağın İçinde Yaralandım THY
-
Gecmiş olsun hocam, sen en iyisi İstanbul'a gitme, bir dahakine bu kadar Şanslı olmayabilirsin :)
-
http://www.tahribat.com/Static/About
Unutmadık listesine eklenme oranın yüksek..
-
büyük geçmiş olsun.
son cümleyle ii güldürdün ama. ^^)/
" Kendinize dikkat edin diyeceğim de kafama valiz düşer diye dikkat etmek nasıl olur"
-
Bu arada yaptıracaksan tomografi değil mr yaptır. Tabi beynime x ışını bombardımanı yapmak gibi bir fantezim var diyorsan orası ayrı. Kısa sürüyor diye tomografiyi tercih etme.
Ayrıca beyin kanaması tarzı durumlar olaydan 1-2 gün sonra bile nüksedebiliyor, ondan kendini iyi takip emten lazım şak diye düşük kalabilirsin.
Ben ilkokuldayken sol kaşımın üstünü duvara sağlam çarpmamdan dolayı içerde toplardamarı yırtmıştım, doktor onda bile beni baya birkaç saat müşaade altında tutup göz hareketlerime(fener ile izletme vs.) falan bakıp kontrolde tutmuştu.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Bu arada yaptıracaksan tomografi değil mr yaptır. Tabi beynime x ışını bombardımanı yapmak gibi bir fantezim var diyorsan orası ayrı. Kısa sürüyor diye tomografiyi tercih etme.
Ayrıca beyin kanaması tarzı durumlar olaydan 1-2 gün sonra bile nüksedebiliyor, ondan kendini iyi takip emten lazım şak diye düşük kalabilirsin.
Ben ilkokuldayken sol kaşımın üstünü duvara sağlam çarpmamdan dolayı içerde toplardamarı yırtmıştım, doktor onda bile beni baya birkaç saat müşaade altında tutup göz hareketlerime(fener ile izletme vs.) falan bakıp kontrolde tutmuştu.
Geçmiş olsun öncelikle..
Bu arada yanlış bir bilgilendirmeyi düzelteyim.
Tomografi çekilmesinin nedeni kanamayı çok net göstermesi. Mr genellikle yumuşak dokuları göstermek için kullanılır..
Neden para istendiğini anlamadım. Özele mi gittin yoksa sağlık güvencesi felanmı yok
-
travma durumlarında kanamayı daha iyi tespit ettiği için mr değil bilgisayarlı tomografi kullanılır ve genelde erişkinler için tomografinin radyasyonu çocukların aksine çoksorun oluşturmaz.
Burda en mantıklı yapılacak şey senin kendi kendini takip etmen. Tomografi bu aşamada gereksiz olur. Bulantı kusma olursa acile tekrar başvurman. Bulantı kusma konusunda daha verimli takip edebilmen için kendini hafif şeyler yemeye çalış. Soğuk uygulamayı ihmal etme. Çok ağrın olursa ağrı kesici kullan. Çok geçmiş olsun
-
-
Allah korumuş hocam. Geçmiş olsun. Ben şeyi anlamadım, valizi yerleştirirken mi kafana düştü yoksa var olan valizin yerleştiği yerin kapağı açıktıda mı kafana düştü?
-
mrkps bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Geçmiş olsun öncelikle..
Bu arada yanlış bir bilgilendirmeyi düzelteyim.
Tomografi çekilmesinin nedeni kanamayı çok net göstermesi. Mr genellikle yumuşak dokuları göstermek için kullanılır..
Neden para istendiğini anlamadım. Özele mi gittin yoksa sağlık güvencesi felanmı yok
Doğrudur hocam yumuşak dokuları iyi gösterdiğini biliyorum ama kanamalar için tomografi tercih edildiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum, teşekkürler.
-
Neyse kardeş allah zeplin kazası vermesin