folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Uçağın İçinde Yaralandım THY

Uçağın İçinde Yaralandım THY

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Gecmiş olsun hocam, sen en iyisi İstanbul'a gitme, bir dahakine bu kadar Şanslı olmayabilirsin :)

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Static/About

Unutmadık listesine eklenme oranın yüksek.. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    büyük geçmiş olsun.

son cümleyle ii güldürdün ama. ^^)/

" Kendinize dikkat edin diyeceğim de kafama valiz düşer diye dikkat etmek nasıl olur"

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bu arada yaptıracaksan tomografi değil mr yaptır. Tabi beynime x ışını bombardımanı yapmak gibi bir fantezim var diyorsan orası ayrı. Kısa sürüyor diye tomografiyi tercih etme.

Ayrıca beyin kanaması tarzı durumlar olaydan 1-2 gün sonra bile nüksedebiliyor, ondan kendini iyi takip emten lazım şak diye düşük kalabilirsin.

Ben ilkokuldayken sol kaşımın üstünü duvara sağlam çarpmamdan dolayı içerde toplardamarı yırtmıştım, doktor onda bile beni baya birkaç saat müşaade altında tutup göz hareketlerime(fener ile izletme vs.) falan bakıp kontrolde tutmuştu.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bu arada yaptıracaksan tomografi değil mr yaptır. Tabi beynime x ışını bombardımanı yapmak gibi bir fantezim var diyorsan orası ayrı. Kısa sürüyor diye tomografiyi tercih etme.

Ayrıca beyin kanaması tarzı durumlar olaydan 1-2 gün sonra bile nüksedebiliyor, ondan kendini iyi takip emten lazım şak diye düşük kalabilirsin.

Ben ilkokuldayken sol kaşımın üstünü duvara sağlam çarpmamdan dolayı içerde toplardamarı yırtmıştım, doktor onda bile beni baya birkaç saat müşaade altında tutup göz hareketlerime(fener ile izletme vs.) falan bakıp kontrolde tutmuştu.

Geçmiş olsun öncelikle..

Bu arada yanlış bir bilgilendirmeyi düzelteyim.

Tomografi çekilmesinin nedeni kanamayı çok net göstermesi. Mr genellikle yumuşak dokuları göstermek için kullanılır..

Neden para istendiğini anlamadım. Özele mi gittin yoksa sağlık güvencesi felanmı yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

travma durumlarında kanamayı daha iyi tespit ettiği için mr değil bilgisayarlı tomografi kullanılır ve genelde erişkinler için tomografinin radyasyonu çocukların aksine çoksorun oluşturmaz.

Burda en mantıklı yapılacak şey senin kendi kendini takip etmen. Tomografi bu aşamada gereksiz olur. Bulantı kusma olursa acile tekrar başvurman. Bulantı kusma konusunda daha verimli takip edebilmen için kendini hafif şeyler yemeye çalış. Soğuk uygulamayı ihmal etme. Çok ağrın olursa ağrı kesici kullan. Çok geçmiş olsun

There is no life without struggle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecaniC
    MecaniC's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

thy nin böyle durumlara karşı sigortası yok mu bütün tedavi masraflarını karsılaması lazım bence bi thy müşteri hizmetleri ile görüş ilgilenmezlerse sosyal medyada durumu anlat emin ol seni geri arayıp her türlü sağlık masraflarını karsılarlar

____Best_Defender_Mecanic____
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Allah korumuş hocam. Geçmiş olsun. Ben şeyi anlamadım, valizi yerleştirirken mi kafana düştü yoksa var olan valizin yerleştiği yerin kapağı açıktıda  mı kafana düştü?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Geçmiş olsun öncelikle..

Bu arada yanlış bir bilgilendirmeyi düzelteyim.

Tomografi çekilmesinin nedeni kanamayı çok net göstermesi. Mr genellikle yumuşak dokuları göstermek için kullanılır..

Neden para istendiğini anlamadım. Özele mi gittin yoksa sağlık güvencesi felanmı yok

Doğrudur hocam yumuşak dokuları iyi gösterdiğini biliyorum ama kanamalar için tomografi tercih edildiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neyse kardeş allah zeplin kazası vermesin

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
Toplam Hit: 8932 Toplam Mesaj: 56
thy kafaya valiz düşmesi