Uçak Bileti Kampanyası İçin Yapmanız Gerekenler
-
mesela www.inhores.com sitesinde sürekli olarak indirim var ben otelı aradıgımda gecelık 100 dıyor sıteden aldıgımda 70 tl ye aldım aynı sey ustelık otele dırek rezerve yaptıgında kredı kartında cekıyorlar burada ıse 24 saate kadar ıptal edebılıyorsun
-
evet farklı numaralar kullanmak gerekiyor da hacılar ucuz etin yahnisi hesabı çok pis girdi bana 140tlye uçak bileti aldım ama uçağı kaçırdım şimdi havaalanındayım sabah 6da diğer uçağa bilet aldım bitti puanlarım ama şöyle bişey oldu adamlar bana uçağı kaçırdım diye vergi ödemesi yaptılar 56tlcik :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------evet farklı numaralar kullanmak gerekiyor da hacılar ucuz etin yahnisi hesabı çok pis girdi bana 140tlye uçak bileti aldım ama uçağı kaçırdım şimdi havaalanındayım sabah 6da diğer uçağa bilet aldım bitti puanlarım ama şöyle bişey oldu adamlar bana uçağı kaçırdım diye vergi ödemesi yaptılar 56tlcik :D
-----------------------------beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum lan :D doğum günü hediyemi getirmek için uçağa mı bindin :/
neyse 56'
yı hesap numarama gönderirsin :C -
devamlı ipyi değiştirip farklı mailler ile, üye olsak 10 lira 10 lira 100 kere olsak 1000 liralık uçak biletimiz olur mu ?
oluyorsa
AUUUUUUUUUUWYEAAAAAAAAH
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------devamlı ipyi değiştirip farklı mailler ile, üye olsak 10 lira 10 lira 100 kere olsak 1000 liralık uçak biletimiz olur mu ?
oluyorsa
AUUUUUUUUUUWYEAAAAAAAAH
-----------------------------100 tane telefon nuraması lazım :W onay kodu için
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------devamlı ipyi değiştirip farklı mailler ile, üye olsak 10 lira 10 lira 100 kere olsak 1000 liralık uçak biletimiz olur mu ?
oluyorsa
AUUUUUUUUUUWYEAAAAAAAAH
-----------------------------cep telefonuna onay kodu geliyor devamlı hat değiştirirsek
YİHAAAAAA.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
oluyorsa
AUUUUUUUUUUWYEAAAAAAAAH
-----------------------------cep telefonuna onay kodu geliyor devamlı hat değiştirirsek
YİHAAAAAA.
-----------------------------hat değişmek :D
internetten sanal telefon bulalım