Uçak Bileti Rezervasyonu
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Noldu kankam senin Estonya / İspanya olayı.
gözümü Macaristana diktim ya.
-
yolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Hocam ne yaptın Schengen için başvuru yapacağız ama 4 günlük rezervasyon iş yapar mı acaba?
-
yolbulucu bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
hocam bana mail adresini at özelden.
sana kesilmiş biletin word halini atayım sen internetten senin işine gelen uçuşa bakıp uçuşa göre revize et dosyayı PDF yap kullan istersen çıktı al uğraşma böyle şeylerle
konsolosluk PNR dan bakıp siktiretmesin vizemi :(
eskiden aldığım pdf ler var elimde aslında onları da düzenleyebilirim
not olarak kalsın
şirketten elle pdften düzelttiğim bilet ve otel rezervasyonuyla U.K. vize aldık :W
bakıldığını zannetmiyordum buda tescili oldu :W
-
Thyde bileti ödeme ekranına gelince rezervasyon yap çıkmıyor mu? Son ekranda
-
DaSpOnGe bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
sana kesilmiş biletin word halini atayım sen internetten senin işine gelen uçuşa bakıp uçuşa göre revize et dosyayı PDF yap kullan istersen çıktı al uğraşma böyle şeylerle
not olarak kalsın
şirketten elle pdften düzelttiğim bilet ve otel rezervasyonuyla U.K. vize aldık :W
ya hepsine bakmıyolardır da arada denk gelebilir. mümkün mertebe sağlam evrak vermek lazım.
-
break bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Hocam ne yaptın Schengen için başvuru yapacağız ama 4 günlük rezervasyon iş yapar mı acaba?
abi ben bi mektup yazıp vize evraklarının arasına koyuyorum. o mektupta vizeyi alınca ne yapacağımı anlatıyorum.
şu gün şuraya gidicem, şu otelde şu kadar kalıcam. sonra şu tarihte şuraya gidicem. şuraya şu yüzden gidicem, instada burayı gördüm güzelmiş gidip bakmak istiyorum vs.
"konsolosluk onu mu okucak eke meke" diyenler oldu ama macar konsolosluğu beni arayıp o mektupta yazdığım şeyle ilgili bişeyler söyledi, belli okumuş. ("bu tuttuğun airbnb çok uzak buraya nası gidicen biliyon mu?" falan dedi, sonra otobüs ve taksi uygulaması önerdi. )
macarlar melek ya :3
barbara palvin macar olm düşünün artık nası bi memleket.
-
Hocam bir vize başvuru durumu var ise kesin ödenmiş bilet, otel rezervasyonu, etkinlik var ise bileti vs eklemeyi unutma ciddi anlamda bir vize reddi durumu söz konusu. Tatil planı inandırıcı bulunmadı diye red yiyen arkadaş sayım gittikçe çoğalıyor.
-
yolbulucu bunu yazdıbreak bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
abi ben bi mektup yazıp vize evraklarının arasına koyuyorum. o mektupta vizeyi alınca ne yapacağımı anlatıyorum.
şu gün şuraya gidicem, şu otelde şu kadar kalıcam. sonra şu tarihte şuraya gidicem. şuraya şu yüzden gidicem, instada burayı gördüm güzelmiş gidip bakmak istiyorum vs.
"konsolosluk onu mu okucak eke meke" diyenler oldu ama macar konsolosluğu beni arayıp o mektupta yazdığım şeyle ilgili bişeyler söyledi, belli okumuş. ("bu tuttuğun airbnb çok uzak buraya nası gidicen biliyon mu?" falan dedi, sonra otobüs ve taksi uygulaması önerdi. )
macarlar melek ya :3
barbara palvin macar olm düşünün artık nası bi memleket.
Aynı durumu her vize başvurusunda yapıyorum ve çok şükür hiç red yemedim. Adamlara hatta son olarak bir mektup daha ekledim Temmuz'da başvuru yaptığımda. Dedim ki; uzun vize verirseniz sevinirim Noel'de Atina'da geçirmek istiyorum vs. sağolsunlar 1 senelik vizeyi yapıştırdılar hem bana hem eşime.
-
not olarak kalsın
1- hocam ben de vize için bilet alacağım da red ya da geç cevap sonucunda boşuna para bayılmamak için önce vize randevusu alsam, vizeye giderken de rezerve etsem yeterli olur mu?
2- almanyaya başvuru yapacağım. atıyorum giriş ülkesi bulgaristan geze geze en son almanyaya varcam işte 3 gün kalcam vb gibi bir plan yapmam mı daha sağlıklı yoksa tüm tatil planını almanya içi yapmam mı daha sağlıklı olur vize açısından?
3- bu arada temmuzda gitmeyi düşünüyorum şimdiden başvurmamın avantajı ya da dezavantajı nedir?
-
not olarak kalsın
hocam bence de bu dedigin yontem kesin olsa millet gobek atardi ama arkadasin dedigi gibi bakilanlara denk gelmemistir. Hee ab uyesi olmayan ulkeye gideceksen zaten kontrol edildigini sanmam ama ab ulkeleri bu isleri hep siki tutar.