Uçak Kazasından Kurtulabilmek
-
hocam bu atlas jetin ucak kacırılma olaylarının tamamen komplo oldugunu dusunuyorum ve faydalıda oldular adamları sektörden neredeyse atmak üzereler artık atlas jet kımınse bılmyıorum ama fazla tutmucaklar gıbı gelıyor bana bu arada iyi uçuşlar :D
-
bırak düşsün olm kasma kendini
herşeyi bırakıp bir gün öleceğini kabullen artık biz tanrının istenmeyen çocuklarıyız öyle olsun . :D Fc den tyler abimizin repliği
-
kıbrısa giderken çok hava boşluğu var türbülansa girebilme ihtimali %70 panik yapma sakın :)
-
geldim lan bi bok olmadı :D
kalkışta 3.5 attım.Kalkışta acayip oluyor fakat pegasusun uçakları otobüs gibi alışıyor adam.
-
Senin için bomba ihbarı yapıcaktık bizde :P korkarsın diye :D
-
ucak tam çakılırken zıplarsan olmezsin :)
-
tüh be düşmemiş demek :P:P:P
-
ben kazaktan türkiyeye 6 saat boyunca uçtum ordan kayseriye uçtum 1 saat düşmedi
zaten kemer takıyon yol bozuk olurda düşme durumu olunca yaşlı amcalar tutunun düşüyoz diye uyarıyorlar yani problem çıkmıyor. :D
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Uçak kazalarındaki en önemli ölüm sebebi düştüğünde çıkan yangınmış.
Zaten baktın çakılıyonuz, direk hosteslere saldır derim ;)
-----------------------------
:D Kaç Bin Metre Yükseklikten Aşağı düşüyorsun Bişey Olmuyor Yangındamı Ölüyor Yani İnsanLar ? :D -
hea birde ulan pegasusta cam kenarının yanına oturdum.Bir dar bir dar anlatamam.Kalbim sıkıştı :D bacaklarım öndeki koltukla bütünleşti.Hemn koridora geçtim.
Bir daha bilet alırken acil çıkış kapılarından alacağım :) oraları geniş.FAkat büyük sorumluluk tabe :D