Uçak Similatörü (Süper Ötesi)
-
hamachi ağı kurun hawx için de kapısalım -)
bende torrentden çekmeye başlıyayım en iyisi. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hamachi ağı kurun hawx için de kapısalım -)
bende torrentden çekmeye başlıyayım en iyisi.
-----------------------------3 kişi olduk rapid ile çekiyorum bende :)
-
yarın akşama doru oynarsanız bende gelirim şu download bitsin bunu indircem anca biter
-
uzun zamandır similatör oyunu oynamak istiyordum iyi oldu ama hangisini yüklüyeceğime karar veremedim :S
-
manhyak bunu yazdı:
yarın akşama doru oynarsanız bende gelirim şu download bitsin bunu indircem anca biter
-----------------------------bu aksam olmaz zaten önce millet bi indirsin kursun biraz single takılsın silahları kilitli uçakları açsın :) ondan sonra kapışalım güdümlü füzeler olmadan bi zevki çıkmıyor :)
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------bu aksam olmaz zaten önce millet bi indirsin kursun biraz single takılsın silahları kilitli uçakları açsın :) ondan sonra kapışalım güdümlü füzeler olmadan bi zevki çıkmıyor :)
hoca füzeleri açmak kolay %100 save sini buluruzda oynamayı bilmiorm biraz kasmak lazım -
manhyak bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
hoca füzeleri açmak kolay %100 save sini buluruzda oynamayı bilmiorm biraz kasmak lazım
-----------------------------3 saatte profesyonel seviyeye geldim garenada millete kafa tutar oldum :)) çok zor değil tavsiyem mausla değil yön tuslarıyla oynyın manevralar daha keskin oluyor o zaman :)) %100 save dosyasını bulursan bizede ver :)
-
indirdim ama 2 dosya çıktı :S
-
beyler bende orjinal hawx var aslında müsait olunca ben de gelsem mi ki..
garena ne :D -
şii size 1 iyi 1 kötü haberim var :)
iyi haber hawx2 çıkmış :)
kötü haber download yapanlara yazık :)
http://hawxgame.us.ubi.com/