Uçak Similatörü (Süper Ötesi)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
şii size 1 iyi 1 kötü haberim var :)
iyi haber hawx2 çıkmış :)
kötü haber download yapanlara yazık :)
http://hawxgame.us.ubi.com/
-----------------------------ne zaman çıkmıs indirebiliyozmu sistem gereksinimleri neler !! heyecanlandım ya :)
-
indirdik içinden bn dosyasyı cıktı ee nabıcaz :(
-
syklops bunu yazdı:
indirdik içinden bn dosyasyı cıktı ee nabıcaz :(
-----------------------------deamon tols u indir.
-
Silent_King bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
şii size 1 iyi 1 kötü haberim var :)
iyi haber hawx2 çıkmış :)
kötü haber download yapanlara yazık :)
http://hawxgame.us.ubi.com/
-----------------------------ne zaman çıkmıs indirebiliyozmu sistem gereksinimleri neler !! heyecanlandım ya :)
-----------------------------daha çıkmadı diye biliyorum.
-
Ya bunu buraya koyan kişi nasıl oluyorda bu kadar götünden uydurabiliyor anlamıyorum..Bu airport simulator.Uçak değil...
Boşu boşuna 2 saat indir kur.. sonrada küfret..
-
Oyunu indirdim 2 dosya cikti ama calismadi napcaz bunlari?
-
TheColtfire bunu yazdı:
Oyunu indirdim 2 dosya cikti ama calismadi napcaz bunlari?
-----------------------------Boşver çalıştırsanda bir işe yaramaz.
uçak simulatoru değil bu oyun
-
swordfish bunu yazdı:
Ya bunu buraya koyan kişi nasıl oluyorda bu kadar götünden uydurabiliyor anlamıyorum..Bu airport simulator.Uçak değil...
-----------------------------alıntı yapıyorum linkleri de uzaktan upload ediyorum. her paylaştığımı denersem vay halime. adamın asabını bozma hoca. konuştuğun kelimelere dikkat et
-
myblackworldweb bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------alıntı yapıyorum linkleri de uzaktan upload ediyorum. her paylaştığımı denersem vay halime. adamın asabını bozma hoca. konuştuğun kelimelere dikkat et
-----------------------------Hayırdır bozulursa ne olur asabın ?
Madem ne upload ettiğini bilmiyorsunda ne diye süper ötesi bilmem ne uçak oyunu yazıpta boşu boşuna bu kadar millete zaman kaybettirip küfür yiyorsun ?
-
swordfish bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Hayırdır bozulursa ne olur asabın ?
Madem ne upload ettiğini bilmiyorsunda ne diye süper ötesi bilmem ne uçak oyunu yazıpta boşu boşuna bu kadar millete zaman kaybettirip küfür yiyorsun ?
-----------------------------küfreden kendi karakterini ortaya koyar. alıntı yaptığım yerde bu şekildeydi. yeni açılan dandikten bir sıradan forumda gördüm.