folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçaksavar Bataryaları Neye Ateş Eder?

Uçaksavar Bataryaları Neye Ateş Eder?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Uçaksavar bataryaları talim yaparken neye ateş ediyorlar? nasıl bir hedefe ateş ederler bilgisi olan var mıdır?

@yazım hatalarına dikkat edelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bahsettiğin şey KMS mi?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Normal bildiğin kara hedeflerine ateş ederler.Çok nadir zaten talim atışı yapılır.Ben askerliğim süresince sadece 1 sefer gördüm.Oda düşün hakkari gibi bir yerde asker olmama rağmen..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

kms de olur hani birde bir asker geciyor boyle ateri salonlarındaki gibi saydıyorya o alet mesela,

şu makina http://www.resimvadisi.com/data/media/605/www.yeniresim.com_-_Silah_Resimleri_-_Uaksavar.jpg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bahsettiğin o aletlerin tümü Kaideli Montelidir, bu verdiğin hariç.

Özellikle savaş tipi uçak hedefleyenlerde kilitleme sistemi ile oto-follow uygulamaları mevcuttur.

Tüm Ana jet üslerinde Stinger olarak mevcuttur.

Fotoğrafları olacaktı bende bulursam koyarım.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Uçaksavar talimlerinde uçağınb arkasına bağlı hedef gezdirilir bazen... Buna ateş edilir (miş)

Ben uçaksavarcımı göndermiştim tatbikata öyle anlattı (browning) söker takardım.. Basit birşeydi

Bir tane daha vardı o çift namlulu idi  onu uzman çvş kurcalardı namlusu 2.5 m vardı her halde geçmiş zaman tam hatırlamıyorum..

Radarlı değilse ancak baraj ateşi ile vurursunuz artık uçakları... yani uçağın muhtemel yoluna mermi yağdırarak uçağın mermiye çarpması sağlanır

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

talim yaparken duran hedefler örnk petrol varilleri , uçan hedefler uçağın arkasına bir bez baglanır ve beze ateş açılır yanlıslıkla uçağa hedef alırsan pilot durumu sana bildirir petrol varillerine isabet ettiğinde havaya uçusunu görmek lazım harika oluyor

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Stinger ile model uçaklara karşı atış yapıldığını gördüm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

başlığa cevap verecek olursak : uçağaaa: )

ciddiye alacak olursak : bazen bir serçe bazen bir kumru bazen tenekeden maketlere bazende varil kutu kola bira artık ne bulursa atar...Aslında kuracan ege adalarına şunlardan geleni geçeni indirtecen eğitime yapılan yatırım en iyi yatırımdır sonuçta: )

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

başlığa cevap verecek olursak : uçağaaa: )

ciddiye alacak olursak : bazen bir serçe bazen bir kumru bazen tenekeden maketlere bazende varil kutu kola bira artık ne bulursa atar...Aslında kuracan ege adalarına şunlardan geleni geçeni indirtecen eğitime yapılan yatırım en iyi yatırımdır sonuçta: )

-----------------------------

yunan çıkarmasına karşı bunlardan sürüyle var zaten ege'de ama tabi gelene geçene sıkmıyorlar o ayrı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben askerde 6 ay uçaksavarcıydım.Öyle belli bir hedef yoktu.Zaten bizde hedef koyacak imkanda yoktu.

Komutan: Karşıki dağdaki ağıcı görüyormusun, onun yanındaki kayaya boşalt

Ben: emredersin komutanım..

Böyle bir şey yani.Ayrıca yazın her hafta atış yapıyorduk.Atış yapmak neysede temizlemesi öldürüyordu beni..

Toplam Hit: 3181 Toplam Mesaj: 17