Uçakta Evcil Hayvan Taşınır Mı?
-
Yarın 8.30'da ONUR AİR ile Antalyadan istanbula gideceğim. Evcil kedimi dışarı atmak istemiyorum uçaklarda taşıma yapıyorlar mı? özel kafesim olmalımı (Benim yok)
-
Evcil hayvan taşıyabilir miyim?
Uçuşlarımızda evcil hayvan taşınamamaktadır. -
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------
Evcil hayvan taşıyabilir miyim?
Uçuşlarımızda evcil hayvan taşınamamaktadır.http://www.onurair.com/sss.aspx
-----------------------------Hocam onu bende gördüm ama pratiktede böylemi? giden taşımak isteyen kimse oldu mu?
-
hocam ben hiç rastgelmedim . TRabzondan gelirken genelde silah taşıyoruz :D özel kabını alıp onun içinde getirebilirsin belki . arayıp bi sor hocam sansa bırakma derim
-
canlı hayvanın türüne göre BAZI uçaklarda canlı hayvan taşıma bölmesi bulunuyor bunu arayıp sorman lazım. fakat aşı kartı vs.. hepsi olmalı onu ibraz etmen gerekecektir. arayıp sorarsan en sağlıklı sonucu söylerler
-
Pratiği teoriği yok kardeşim. Havayolu ne isterse onu yapar. Bazı havayolları iLLuMiNaTi'nin dediği gibi bu hizmeti sunabiliyor. Örnek: THY.
-
Kafesin varsa sorun olacagını sanmıyorum.
-
kafes+aşı karnesi olacak. Ayrıca çoğu airline kilo başı 4-6 TLarasında değişken ücret alıyor.Max 6 kg ye kadar kabinde taşırsın anca Onur havayollarının MD tipi uçaklarının ambar havalandırması olmadığından hayvan daha ağır ise taşıyamazsın.Ayrıca önceden rezervasyon tavsiye ederim neden dersen ambar vedekabinde canlı hayvan taşıma limitleri var.Mesela senden önce 2 kişi rezerveli gelmişse seni almazlar.737-800 Boing ler de en azından böle..
-
Ara sor önce bir prosedürü öğren. Ha olmuyorsa da sokağa atma hayvanı git bir petshop'a falan ver bari, gerçi o daha kötü.
-
Tamamen hava yolu şirketine bağlıdır ve de gideceğin ülkenin koşullarına kimi üğklke kabul eder kimisi kabul etmez kimi havayolu şirketi kabul eder kimisi etmez bunlar önemli uçuş firmasına arayıp durumla ilgili bilgi al
-
benim bildigim taşınıyorda demekki onur air taşımıyor hayvan kargosu var diye duymuştum havyan getirmek goturmek için bir araştır istersen.