folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçan Balık Air Swimmers

Uçan Balık Air Swimmers

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    golgi bunu yazdı

bunu görünce festo'nun yaptığı garip ürünler geldi aklıma bunlarda satılsa hoş olmaz değil 

Son verdiğin vidyoda http://www.youtube.com/watch?v=c3-wIICjAhE 0:32 - 0:36 zamanlarında fikriye teyze işine konsantre olmuş temizliğini yapıyor.

DrKill tarafından 24/Mar/13 06:04 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

helyum bulmamız lazım :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

sipariş kocaelinde kaldı :S pazartesi gelicek galiba

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı

helyum buldun mu helyum :| aslında benim arkadaşın laboratuar var ama helyum üretilebilir mi bilmiyorum, nasıl üretileceğini öğrensek bir süre para bile kazanabiliriz bu işten :| piknik tüpüne helyumu basarım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

şu ucan balon satan adamlar denk gelmyior bi sorayim

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

şu ucan balon satan adamlar denk gelmyior bi sorayim

onlar çakmak gazı kullanıyor, sigara değdirirsen ne olduğunu görürsün :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gaz işini çözelim de bi kendime bide yeğenime alıcam

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    DanqerLine bunu yazdı

helyum buldun mu helyum :| aslında benim arkadaşın laboratuar var ama helyum üretilebilir mi bilmiyorum, nasıl üretileceğini öğrensek bir süre para bile kazanabiliriz bu işten :| piknik tüpüne helyumu basarım.

Hidrojen fln yapması kolay fakat helyum soygaz olduğu için hiçbeşyle tepkimeye girmiyor, onun için bir bileşikten çıkarılmıyor. atmosferin üst tabakalarından topluyorlarmış.

Acaba ağrı dağının tepesine kadar bir hortum döşesek alttan kompresorle havayı geri çeksek gelen havada %10 helyum olsa onu ayrıştırıp tüplere koyabiliyormuyuz onu sor=)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    DanqerLine bunu yazdı

Hidrojen fln yapması kolay fakat helyum soygaz olduğu için hiçbeşyle tepkimeye girmiyor, onun için bir bileşikten çıkarılmıyor. atmosferin üst tabakalarından topluyorlarmış.

Acaba ağrı dağının tepesine kadar bir hortum döşesek alttan kompresorle havayı geri çeksek gelen havada %10 helyum olsa onu ayrıştırıp tüplere koyabiliyormuyuz onu sor=)

Üretilemiyorsa yapacak bir şey yok :( yanıcı olmayan balığı uçuracak kadar hafif, laboratuar ortamında üretilebilecek başka gaz yok mu?

Toplam Hit: 8210 Toplam Mesaj: 77