Uçan Balık Air Swimmers
-
golgi bunu yazdı
bunu görünce festo'nun yaptığı garip ürünler geldi aklıma bunlarda satılsa hoş olmaz değil
Son verdiğin vidyoda http://www.youtube.com/watch?v=c3-wIICjAhE 0:32 - 0:36 zamanlarında fikriye teyze işine konsantre olmuş temizliğini yapıyor.
DrKill tarafından 24/Mar/13 06:04 tarihinde düzenlenmiştir -
helyum bulmamız lazım :|
-
sipariş kocaelinde kaldı :S pazartesi gelicek galiba
-
DanqerLine bunu yazdı
helyum buldun mu helyum :| aslında benim arkadaşın laboratuar var ama helyum üretilebilir mi bilmiyorum, nasıl üretileceğini öğrensek bir süre para bile kazanabiliriz bu işten :| piknik tüpüne helyumu basarım.
-
şu ucan balon satan adamlar denk gelmyior bi sorayim
-
AmoR bunu yazdı
şu ucan balon satan adamlar denk gelmyior bi sorayim
onlar çakmak gazı kullanıyor, sigara değdirirsen ne olduğunu görürsün :D
-
Gaz işini çözelim de bi kendime bide yeğenime alıcam
-
-
RETRET bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
helyum buldun mu helyum :| aslında benim arkadaşın laboratuar var ama helyum üretilebilir mi bilmiyorum, nasıl üretileceğini öğrensek bir süre para bile kazanabiliriz bu işten :| piknik tüpüne helyumu basarım.
Hidrojen fln yapması kolay fakat helyum soygaz olduğu için hiçbeşyle tepkimeye girmiyor, onun için bir bileşikten çıkarılmıyor. atmosferin üst tabakalarından topluyorlarmış.
Acaba ağrı dağının tepesine kadar bir hortum döşesek alttan kompresorle havayı geri çeksek gelen havada %10 helyum olsa onu ayrıştırıp tüplere koyabiliyormuyuz onu sor=)
-
HolyOne bunu yazdıRETRET bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Hidrojen fln yapması kolay fakat helyum soygaz olduğu için hiçbeşyle tepkimeye girmiyor, onun için bir bileşikten çıkarılmıyor. atmosferin üst tabakalarından topluyorlarmış.
Acaba ağrı dağının tepesine kadar bir hortum döşesek alttan kompresorle havayı geri çeksek gelen havada %10 helyum olsa onu ayrıştırıp tüplere koyabiliyormuyuz onu sor=)
Üretilemiyorsa yapacak bir şey yok :( yanıcı olmayan balığı uçuracak kadar hafif, laboratuar ortamında üretilebilecek başka gaz yok mu?