folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uçmanın Yeni Yolu: İnsan Taşıyan Multikopter

Uçmanın Yeni Yolu: İnsan Taşıyan Multikopter

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

volkan bunu yazdı:
    -----------------------------

vala sana anlaya biliceğin şekilde en basit haliyle  anlatmaya çalıştım  anlamaman senin teknoloji bilginin yoksunluğundan kaynaklanıyo elektronik devre tasarımı başlangıcı yapmadığın sürece yapıcak bişey yok :)   hee elektronik mantığından yoksun arkadaşlara tekrar söylüyorum yapılan yeni bir icad değil sadece piyasada olan şeyleri bir araya toplayıp güzel bir makine ortaya çıkarmak bukadar ...

kardeş eğitim seviyen nedir nasıl ar-ge olaylarına katılıyorsun bilmiyorum ama senin o piyasade olan şeyleri bi araya toplayarak ortaya çıkardığın makinayı şuna benzettim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Volkan inanmıyoruz, bizzat az buçuk projeden göster, azıcık ucundanki bilelim birşeyler

Yoksa çok feci sallıyosun!

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://image.dek-d.com/22/2011139/102240678

resim eklemedi neyse burdan bakın bari :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

oy oy şunu anladım tbt elektronikçi yok ben bıraz inatçıyımdır doğruya yanlış diyenlere doğruyu göstermek için elimden geleni yaparım ama sıkıcı olamya başladınız elektronikten anlamyan adama elektronik devre hakkında bilgi vermeye aydınlatmaya çalışıyom  genede anlamak istemiyo şu dk sonra inanmayan inanmasın kardeşim bizi elektronik olsun kamera piyasası olsun  bilen biliyo 2013 de herkez görücek zaten abilgisi olmayan  adama  yazmanın anlamı yok

onekine?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

volkan bunu yazdı:

oy oy şunu anladım tbt elektronikçi yok ben bıraz inatçıyımdır doğruya yanlış diyenlere doğruyu göstermek için elimden geleni yaparım ama sıkıcı olamya başladınız elektronikten anlamyan adama elektronik devre hakkında bilgi vermeye aydınlatmaya çalışıyom  genede anlamak istemiyo şu dk sonra inanmayan inanmasın kardeşim bizi elektronik olsun kamera piyasası olsun  bilen biliyo 2013 de herkez görücek zaten abilgisi olmayan  adama  yazmanın anlamı yok

Koçum elektronikten anlamıyosun diyemessin kimseye, adam gibi otur projenden bahset, bizde bku bkuna mekatronik okumuyoruz.

Edebiyat yapma

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeş ben iptal oldum artık senin pcmlerine de cevap yazmıyorum son bişey söylüyorum sana ilk yazdığın mesaja bi bak bi de bana en son yazdığın mesaja bi bak kardeş ilk yazdığın sınırsız enerjiyle havadaki enerjileri elektrk enerjisine çevirmekten bahsediyordun şimdi de güneş enerjisiyle çalışan mobese sinyalizasyon sisteminden bahsediyorsun bu konu benim için burda bitmiştir 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

volkan bunu yazdı:

Koçum elektronikten anlamıyosun diyemessin kimseye, adam gibi otur projenden bahset, bizde bku bkuna mekatronik okumuyoruz.

Edebiyat yapma

birader doğruya doğru adama hızlı şarj diyom rüzgar enerjisi diyom güneş enerjisi diyorum dinamo diyorum uzay tekonoljisinden bahsediyomusum gibi tepki veriyo  kara kule mobesa örnek bak onu bile anlayamamışın harbi iptal olmusun sen :)

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

Bahsettiğin olayların elektronikle ne alakası var insanlara elektronik bilmiyorsunuz cart curt diyip duruyorsun. elektronik değil elektrik bilmek yeterli elektrik motorları için

edit: yeterli dediysem sadece elektrik değil makina da bilmek lazım. ama elektronik olmasa da olur

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

iş elektronikte bitiyo    pilleri anlık ölçüp boş pilden dolu pile geçiş devreleri  boşalan pilleri hızlı şarj devrelerine aktarmak vs vs   adama pm den anlatıyom gayet mantıklı basit bişey ki şuan piyasada kullanılan yöntemler  çevrede kullanılan  örneklerini bile verdim ama elektronik bilgisi olmayana uzay teknolojisi hayal ürünü gibi geliyo galiba herneyse kardeşim  ben yalan soyledim yok öle bi uçak  hem elektrikli uçakmı olur töbee çarpılırız vallah yok güneş paneliymişte dinamoymuşta hurafe bunlar koca karı uydurmaları inanmayın  :)

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Tamam peltierden o kadar enerji sağladın ki ısı farkı yeterli değil, hadi rüzgar enerjisi sağladın ki sürtünme yaratır, hadi güneş paneli koydun ki belirli saatlerde depolama yapar... Kaçırdığın birşey var, ağırlık ? Tokat gibi vurur suratına adamın ağırlık. Bu kadar ağır olacak bir makina ortaya çıkacak güce göre uçmayabilir.

Gündüz peltier adam akıllı çalışmıcak,  gece güneş paneli hiç çalışmayacak, rüzgar enerjisi pek bi sikime yaramıcak çünkü sürtünme yaratacak ve cihaz doğal olarak ağır olacak. 

Çok çok iyi bir optimizsayyon gerekir, ağırlık çok çok aşağıya indirilmeli. 

Zor.

Toplam Hit: 5886 Toplam Mesaj: 44