folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uçmanın Yeni Yolu: İnsan Taşıyan Multikopter

Uçmanın Yeni Yolu: İnsan Taşıyan Multikopter

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

kombinasyon sıralaması var hacı  gece sadece seyir halinde kamera görüntüsü aktarıcak gündüz manevra kalibiyeti olucak  kg gelirsek 2 elok mühendisi arkadaş işi bu motor tasarımı  esas enerji motora bağlı dinamolarda  boşuna 3000$ küsür dolar planör sparişi verilcek paramız yok fakirik şuan :) hacı yani  herşey hesaplı kitabına uygun gidicek inş

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunlar da düşer mi la?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    beyler internetten araştırın havada haftalarca kalabilen hatta aylarca kesintisiz havada kalabilen uçaklar var. üzerinde güneş panelleri felan var. şimdi araştırıyorum link verecem size. biraz kendimize güvenelim. biz neden yapmayalım ki ? ben elektronikçi değilim, hatta sözelciyim ama patentini almadığım 30 kadar icadım var. hepsini sıfırdan icat etmedim, sensörler, çeşitli bataryalar, güneş panelleri, telefon, sim kart, çeşitli tipte motorlar gibi onlarca parçayı bir araya getirip mükemmel işler yaptım. halbuki sözelciyim... bu işe kim meraklı ise araştırır bulur yapar. olmaz denen birşey yok. adamlar bakteriyi flash bellek olarak kullanıyorlar. bakterilere kaç gb veri yüklüyorlar. türkiyede bunu desen kesin tımarhaneye atarlar adamı. halbuki deli olan kendileri de farkında değiller. bu ülkede kim birşey yapmak istese herkes onun üzerine atlıyor. sanki adam canlı bomba. bu tamamen cahillikten kaynaklanıyor. bir kişi ben şunu yapmak istiyorum dediğinde eğer biliyorsanız ona nasıl yapacağını öğretin. bilmiyorsanız yapamazsın demeyin sadece susun.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 5888 Toplam Mesaj: 44