Ücresiz Gprs Bağlantısı Denemelerim :;)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2003 de bulduğum o zamanın telsim i sayesinde 1 yıl bedava bağlandım neyse 2 gün önce başladığım araştırmalar neticesinde dün bağlandım 460 kb hızla pc ye bağladım cebi oldu  olduda şöyle sorunum var veri gönderimi yapıyo alımı yapmıyo bu böyle oluncada web siteye istek gönderiyo ama geri gelmiyo :)

şimdi bir kaç şey var aklımda onlarıda yapacağım pc de bağlayabilirsem cep telefonunda bebek oyuncağı :) şimdi neden veri almıyo olabilir?

(bu ara dün 1 mb veri gönderdi hiç kontör düşmedi :) normal tarifede vodafone 1mb =10 kontör :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

wap çevirmeli bağlantı oldugu için dl basına para ödenir,önemli olan süredir

gprs edge 3G kotalı adsl'ye benzer ne kadar indirdin o kadar para ödersin, 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------

wap çevirmeli bağlantı oldugu için dl basına para ödenir,önemli olan süredir

gprs edge 3G kotalı adsl'ye benzer ne kadar indirdin o kadar para ödersin,

DAYI bildiğim şeyi bana söyleme :) neyse sizden bişi çıkmayacak hala daha wapdan bahsediyorsunuz ben diyorum veri gönderiyorum alamıyorum sizce neden olabilir diyorum siz ne diyorsunuz.

BU ara nurky biliyorum geç kontör düştüğü için vodafone öyle önlem almış vodafone Gprs yarı bağımsız çalışıyo. turkcell gibi değil

şu veri almayı bir becersem süper olacak bedava her yerde gprs keyifi :) çözecem hissediyorum çözecem :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Aslında artistlik yapacağına heyecanlanmayıp arkadaşın yazısını anlayarak okusan cevabı bulacaksın.

veri gönderimi= upload oda eşittir beleş tıpkı adsldeki gibi

veri alımı = download = kontör yada kota

Neyse sana başarılar umarım sonuç alırsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:

Aslında artistlik yapacağına heyecanlanmayıp arkadaşın yazısını anlayarak okusan cevabı bulacaksın.

veri gönderimi= upload oda eşittir beleş tıpkı adsldeki gibi

veri alımı = download = kontör yada kota

Neyse sana başarılar umarım sonuç alırsın.

anladım anladım da benim yöntemle veri alışından düşmeyecek zaten alımı başarsam düşmeyecek düşmesi imkansız anlatabildimmi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

İlk msjındaki cümlelerin biraz devrik olduğu için anlaşılmıyor aslında.

Yani şöylemi : Sen 2003 teki gibi telefonundan kontörün gitmeden gprs, wap yada edge ile nete bağlanabiliyorsun.(ki bu kısmı belirtmemişsin) fakat bu bağlantı üzerinden bilgisayarınla nete bağlanmak istediğin zaman upload yapıyor download yapmıyor.

Doğrumu anlamışım.

Yada sen bu işerin neresindesin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    vala dj yaw bi duzgun anlat bakalim derdini :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    vala dj yaw bi duzgun anlat bakalim derdini :D

şimdi olay şu Cep telefonunu Pc ye bağladım voda nın standart alarlarıyla bağlanıyo ama 1 siteye girsem 4 kontör felan gidiyo kendime özgü ayarları girdim (2 gün boyunca mantık yürüttüm buldum) interneti bağladım pc de bağlantı  verdi 460 kmps hızla fakat sitelere girmiyordu baktım hep veri gönderiyor almıyor. bu veri almamasının nedeni ne olabilir. Alıyorda kayda değer bir alım değim 40-50 byte felan. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    hojam sn o kendine özgü ayarları bi daha kurcala bakiim ne olcak :D belkim olur ;)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    buda demek ki vodafone yada herneyse firewall ı var veriyi alıyor ama guvenli yollardan baglantıdan gecmedigi için sana geri cevap vermiyor bir nevi

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://img183.imageshack.us/img183/3372/youtubeeelj5.jpg

şu youtube giriş yönteminden resim şu vekil sunucu davası ne oluyo? o ip üstündenmi bağlanıyo net e? 

Toplam Hit: 3815 Toplam Mesaj: 20