Ücret Karsiligi Keyloger Yazdirilacakdir...
-
S.a arkadaslar Konu basliginda Belirtildigi Gibi Ücret karsiligi Keyloger Yazdirilacakdir... İstenilen Özellikler Baslica Sunlardir...
1.Anti Virus Proğramlarina Yakalanmayan
2-Arka planda Calisan ve Pc de Kendini Belli edmeyen
3 Günlük veya anlik email ile sorunsuz birsekilde Bana ulasip Okuyabilme saglanilmali
4- mp3 Resim jpg bmp vb yollarla Gönderilebilmesi
5-Karsi Bilgisayarda Ekran Görüntüsünü alabilmemi saglayabilecek
6 dosya aktarma, aktarılan dosyayı çalıştırma gibi uzaktan mudalelerin saglanmasi
7-Sağdan soldan indirilen basit yaramaz programlar OLmamali
8-adam gıbı adam Kolay kulllanisli Bir Keyloger Lazim
9-Deneme amacli Demo Gönderenler tercihen sevinirim...
Dipnot:Ücret Dolgun ve Memnun edici Özellikleri Beraberinde Getirdigi sürece Ciddi olanlar Pm atabilirler Lütfen anlamsiz soru ve sorular istemiyorum Gercekden Bu konuda Bilir kisiler irtibat kursunlar ....
-
Ne kadar öneriyorsun Fiyat nedir. ? Yapabilecek iyi bir Koder Arkadaşım var arada Komisyonumu alırsam Devreye Sokarım.
-
hocam istediğin keylogger dan ziyade bi trojan :)
antivirüslere yakalanmayan, sadece klavye girişlerini gönderebilen, bi keylogger ım mevcut. ama o istediklerin trojana ait özellikler. neyse biraz bekle, yapan arkadaş çıkacaktır ;)
-
Adanalim bunu yazdı:
-----------------------------S.a arkadaslar Konu basliginda Belirtildigi Gibi Ücret karsiligi Keyloger Yazdirilacakdir... İstenilen Özellikler Baslica Sunlardir...
3 Günlük veya anlik email ile sorunsuz birsekilde Bana ulasip Okuyabilme saglanilmali
6 dosya aktarma, aktarılan dosyayı çalıştırma gibi uzaktan mudalelerin saglanmasi
Dipnot:Ücret Dolgun ve Memnun edici Özellikleri Beraberinde Getirdigi sürece Ciddi olanlar Pm atabilirler Lütfen anlamsiz soru ve sorular istemiyorum Gercekden Bu konuda Bilir kisiler irtibat kursunlar ....
-----------------------------
Yanında bi tane de bill gates ister misin? -
alp bunu yazdı:
Adanalim bunu yazdı:
-----------------------------S.a arkadaslar Konu basliginda Belirtildigi Gibi Ücret karsiligi Keyloger Yazdirilacakdir... İstenilen Özellikler Baslica Sunlardir...
Yanında bi tane de bill gates ister misin?
-----------------------------bunlardan yapılabilecek olanlari
1,2,3,4 ama ötekilerini iyi bir koder yazabilir ancak :D dedin gibi yanina bill lazim :P
-
düşündüğün fiyat aralığını söylersen yardımcı olunabilir. Dediğin özelliklerde keyloggeri biraderim yazmıştı zaten. Tek sorun arşivin hangi köşesinde :)
-
ewet sen fiyat aralığını söyle. ondan sonra düşünelim ;)
-
Eğer o Keyloger i oraya kurabiliceksen onun yerine Radmin Programını Kur CanLı canLı izle :))
-
TugrulBaba bunu yazdı:
düşündüğün fiyat aralığını söylersen yardımcı olunabilir. Dediğin özelliklerde keyloggeri biraderim yazmıştı zaten. Tek sorun arşivin hangi köşesinde :)
ben şahidim çok manyak şekilde çalışıyor keylogerleri hiçbir antivirüse yakalanmıyor çok güzel başka yere para verme :) yazılmış halde olanı var zaten tugrul abide ondan al. -
kilosu kaç lira ;9
-
O iş harbi zor.
Ancak startup a falan atılabilir...
O da zaten imkansıza yakın...
Ayrıca bunu AV ler yakalayacaktır.
Ve sen bu tip bir malware çalıştırdığında AV trojanını da yakalayıp Karalistesine alacaktır.
Yani o 6. madde hikaye : )
Ayrıca "Dolgun ücret" vs...
Yazmışsın.
Ama yazılımda dolgun ücret yoktur rakamlar vardır.
Ne verebilirsinki ?
1 milyar ?
1000 $ ?
2000 $ ?
Yani "Dolgun ücret" diyince kimse burada 200$ diye düşünmeyecektir.