Ücret Karsiligi Keyloger Yazdirilacakdir...
-
Adanalim bunu yazdı:
-----------------------------4- mp3 Resim jpg bmp vb yollarla Gönderilebilmesi
-----------------------------bulursan kara borsa banada sat.
-
Arkadaşlar Sunu belirtmeliyim öncelikle konuyla ilgilenenlere tsk ederim eklemek istedigim sunlardir...
Belirtmis oldugum özellikler maksimun olanlardir en az bu istenen özelliklerin 5 veya 6 özelligini isterim fiyat konusuna gelınce dolgun söylemime bırcok sözler solenılıyor alıcıyla satıcı arasında dusunceler fıkırler herzaman degisir Buyuzden Ben teklifim su diyemem en azından Yapan kisinin teklifini beklerim örnegin diyebilirki bir kisi ben sunu örnek 5 liraya yaparim bir baska kiside ben sana bunu su kadara yapabılırım dıyebılır emegin karsiligi Hernekadar ödenilmesi imkansiz olsada bütün yazilim veya baska alanlarda en azindan her iki tarafindan tatminkar ve memnun kalacagi bir rakam olsun isterim...
Dipnot: Belirtien özelliklerin tamami olmasada belirtildigi gibi minumun 5 /6 özelligini sunabilecek yazilimcilarin Tekliflerine acigim pm olarak atabilirsiniz... + Tuğrul Hoca İletisim bilgilerini pm olarak atabilirmisin online görüsebilecegimiz
-
C# olurmu hocam ? :D
-
harbi biri piem atsın :) öğrenelim kaç liraymış ben merak ettim..
-
yapan arkadaşlar bari siz fiyat verin şu şu kadarda belki bizde musteri oluruz
-
Visual Studio.net 2005 ile 250 YTL ye Yazarim.
kabul edersen pm at. mail veriyim
-
eğer kodu istemiyorsan turkojan kullanabilirsin.ücretli veriyonu saydıklarının yanında fazladan özelikler taşıdığı gibi avleredeyakalanmıyor.
-
bencede git turkojan al.. fakat antivirüslere yakalanmama konusu zor, çünkü antivirüsler uyarı vericek program kendini başlangıca yazıyor diye veya mesela explorer üzerinde değişiklik yapıyor falan diye ve dosyayı şüpheli görecek sonra kendi firmasına yolladımı anında yakalanıcak.. trojanı internette bii siteye koydunmu zaten birisi gider virustotal da bi tarama yaptımı aynı şekilde anında tüm antivirüslerce yakalanıcak...
-
Hocam işin ciddi boyutuna geleyim. Dediğin projenin ücreti kaynak kodu isteyip istememene bağlı. Senin istediğin şey keylogger temelli çalışacak trojan özellikleri barındıracak bir program.
Ben bundan önce mk keylogger adı altında bir keylogger programı yazmıştım. Yaklaşık 3 sene önce felan.
Buradan tahribattaki yorumları okuyabilirsin
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=manyak%20keylogger&folderid=11744
Şimdi hoca öncelikle söyleyeyim senin istediğin özelliklerdeki programın sana özel sadece binary halinde satılması için bile bi en az 400 dolar para bayman lazım. Anti-Virüs denen aletler artık her türlü apileri izler oldu. Öyle kolay kolay yazılamaz. Api unhooking le ilgili çok bilgili olunması lazım. Apileri ezbere bilmek lazım....
Hocam mesela benim kendime özel yazdığım bir keylogger var MK2 diye ama kimseye dağıtmadım yalnızca kendim kullanıyorum. Hazır şifreleride alıyor keylogger özelliğide var mailede atıyor ftp yede anti virüste yakalayamıyor. Ama Bu mk2 yi yazmak sırf 6 ay uğraştım. Yani yazılabilir yazılamaz demiyorum. Ama biçeceğin parayı iyi bilmen lazım. Anti-virüs lere yakalanmama derken kast ettiğim şey sağ tıkla dosyada virüs taraması yap değil sadece, Anti virüs etkinken keyloggerın her çalışmasında keyloggerın herhangi bir apiyi kullanmasında anti virüsun sezgisel yapısınada yakalanmamasından bahsediyorum. Cidden diyorum artık anti virüsler ellerinde resmen programın kaynak kodu varmışcasına tarama yapabiliyor. sezgisel yapıları çok kuvvetli. Her türlü apileri kontrol ediyorlar...
Anti sezgisel yapı, api unhooking öyle kolay işler değil ya hocam ben sırf bu konular için 1 yıl kastımda kodları kendim yazdım. Ve hala bu iki konuyla iligili bilmediklerim var.
Böyle birşey yazdırmak istiyorsan parayı gözden çıkarmalısın. (sakın bana sen kaç liraya yazarsın yada mk2 yi kaça satacaksın felan deme çünkü bunları parayla programı yazmak için söylemedim bilgilendirmek amaçlı söylüyorum. Onca emeğimi satmak istemem)
-
tugrulbaba bir yazdı kayboldu denmesin diye yazıyorum.
Biraderime durumu anlattım. Sadece ilgilendiği tek nokta "kaç para ödenecek ki?" oldu.
Merakından değil bu soru, tatmin edici bir ücret alamayacağı kaygısı taşıyor. Yukarıda burakın zikrettiği
bir cümle " ...Böyle birşey yazdırmak istiyorsan parayı gözden çıkarmalısın. (sakın bana sen kaç liraya yazarsın yada mk2 yi kaça satacaksın felan deme çünkü bunları parayla programı yazmak için söylemedim bilgilendirmek amaçlı söylüyorum. Onca emeğimi satmak istemem) "
zaten durumu özetler nitelikte.
maksat övmek değil, satış yapalım pazarlama olsun taktiğide değil. İnanın bilgi olsun diye söylüyorum.
Piyasada ne kadar bilindik av programı varsa (ki bildiğim kadarıyla en şüphecisi mcafee dir) alayına direkt olarak tarattık.
Yetmedi çalışır vaziyette tarama yaptık. Sonuç negatif. Yani hiçbirinde yakalanmadı.
Şu anda ertuğrul bu projeyle sanırım ilgilenmez. (halbuki yazdığı sadece ufak tefek arayüz eklemeleriyle kullanıma sürebileceği bir pozisyonda)
okul için dönem projesi hazırlıyor + staj yaptığı şirket için yazılım geliştiriyor galiba bu projeye soğuk bakıyor.
Ama ilgilenen arkadaşlarımız (mesela burak drkill yani, gözü kapalı kefil olurum ona son derece efendi sözü özü bir kardeşimdir) olabilir. Kimsenin piyasasına
mani olmamak adına, kafa bulandırmamak adına meydandan çekiliyorum.
Ayrıca bana kalırsa bunu yazdırmalısın. Gidip hazırını alman mevcut av lerde arıza çıkartabilir.
Ama güvenilir bu işi bilen kişilere işin maddi boyutunu düşünmeden yaptırmalısın.
Ve bu kişileri tercihen tarikattan bulmalısın. Önce güvenlik sonra buradaki çocukların kazançlı çıkması.
Eğer daimi bir mürid profili çizersen burada ki ortamın bir parçası olursan zaten ne demek istediğimi anlarsın.