Ücreti Karşılığında Güncel Ve Özgün İçerik Ekleyecek Biri Aranıyor
-
Sürekli online olan birini arıyorum ve baştan söyliyim aylık 50 TL verebilirim en fazla :)
Haber ve video üzerine olan sitede özgün içerik eklenecek.
Nasıl mı olacak örneğin yeni bir haber var açıp okuyacan iki farklı siteden o sitelerin yaptığı yorumu değilde kendi yorumunla haberi sunacaksın tabi haberi bambaşka bir mecraya çekmeden.
Video olarak ta Film , haber ve dizi videoları eklenecek zaten bu basit
Benim için iki konu önemli ilki çalıntı içerik olmayacak ve kimseyi küçük düşürücü yahut onur kırıcı , kişisel haklarına saldırı niteliğinde haber yada video olmayacak. ikincisi de içerikler özgün olacak ki zaten cümleleri alıp google amca da aratınca ne olduğu çıkıyor :)
-
aylık 200 TL ye yaparım
çok fazla vakit isteyen iş bu o yüzden 50 tl ye zor
-
günlük kaç tane içerik isityosun kaç video kaç haber vs.. bunları netleşdirirsen ve ödemeyi ne zaman yapacaksın.
-
Merhabalar,
Sayı hakkında bir açıklama yapmadığınız için bir haber sitesi ile şu an çalıştığım fiyatı aktarıyorum. Size uygun ise PM atmanız yeterli.
Kısa Haber: 50 kelime + 1 Resim (Video haberlerde özgün resim) = 80 kuruş
Uzun Haber: 100 Kelime + 2 Resim (Video haberlerde özgün resim) = 1,75 TL
Özgün yazıların altına istenildiği taktirde kopyala yapıştır içerikte eklenir ekstra ücret istenmez.
Saygılar
Referanslar ve ekibimiz:
Bir kısmı cirlux.com da yer alıyor ancak bunun haricinde aylık 500 civarı haber ekleme, 200 civarı (Sayı değişken) normal makale ve 2.000 civarı (Sayı değişken 5.000 de oluyor) post ekleme yapılıyor. 2 kişilik ağabey ve kardeş şeklinde bir ekibimiz bulunmaktadır.
kadirozdemir tarafından 27/Nis/13 02:31 tarihinde düzenlenmiştir -
çizik. kadir sabah pm atacağım sanada
-
adet konusunu belirtirsen bende yapabilirim. tabi öyle abartı bi abartı bi rakam ise bu fiyata yapılmaz
-
gunluk min 10 haber ve minimum 5 video yeter simdilik tabi min dedik diye hep bu kadar yapmayin yani .)
oyle onemli haberler eklenecek zaten magazin haberleri falan degil , odeme konusuna gelince 15 gun icerik eklersiniz o ayin parasini veririm ve ay sonunda gercektende memnun kalmis isem her ayin parasini pesin veririm
-
coder2 bunu yazdı
gunluk min 10 haber ve minimum 5 video yeter simdilik tabi min dedik diye hep bu kadar yapmayin yani .)
oyle onemli haberler eklenecek zaten magazin haberleri falan degil , odeme konusuna gelince 15 gun icerik eklersiniz o ayin parasini veririm ve ay sonunda gercektende memnun kalmis isem her ayin parasini pesin veririm
Aylık en fazla 50 tlye hergün en az 10 özgün haber ve 5 video eklenmesini istiyorsun öyle mi?
Ayda en az 300 haber ve 150 video ekleyecek adam sende 50 tl vereceksin.Ve özgün olacak.
Yorum yapmıyorum :)
-
biraz zor o dediklerin be herseyin piyasası var
-
çokda zor bir şey değil aslında 50TL ye değer diye düşünüyorum...
Anlaştık bir arkadaşla ,..
-
coder2 bunu yazdı
çokda zor bir şey değil aslında 50TL ye değer diye düşünüyorum...
Anlaştık bir arkadaşla ,..
Bari burda ölü sikicilik yapmayın arkadaş yav. Ayda 300 tane haber ekleyecek 150 tane video ekleyecek sende 50 TL vereceksin bu adama. Hocam özür diliyorum a ama bi siktir git ya. Tamam anladık piyasada paraya ihtiyacı olan adam var ama siz yapmayın bari. Bu yaptığınız fırsatçılıktan başka bişey değil. Yıllardır kurtulamadığımız tek özellik. Millete maaş vermeyeceksin ki 50 liraya iş yapacak adam bulacaksın. Tebrikler hepinize. Madem o kadar basit iş sen yapsana bunu. Hadi onu geç sana 50 lira verseler bu işi yapmazsın gelmiş buraya konu açıyorsun ayıp arkadaş ayıp. Paranın kölesi olmuş herkes.