folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ücreti Karşılığında Güncel Ve Özgün İçerik Ekleyecek Biri Aranıyor

Ücreti Karşılığında Güncel Ve Özgün İçerik Ekleyecek Biri Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

çokda zor bir şey değil aslında 50TL ye değer diye düşünüyorum...

Anlaştık bir arkadaşla ,..

O arkadaşın nickini yaz buraya eğer ayda özgün 300 içerik girecekse ben video falanda koysun istemiyorum 75 tl ben verecem ona.

Hadi bakalım.

Milletin ayda 1 gömlek parası için günlük 5 saat sana çalışması gerek.Bide utanmadan en az günlük 10 dedim diye hep 10 yapmayın daha çok yapın demişsin.

u235 tarafından 27/Nis/13 14:25 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Ben 300 tane özgün içerik hatta özgün olmasın siteyle alakalı haber olsun girsin, ayrıca videoda istemiyorum 50 lira da benden!.

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

oncelkle sinavlarim oldugu icin ben eklemiyorum ikinci olarak kimseye zorla birsey yaptirdigim yok teklifimi sundum ve son olarak eger siz o kadar para veriyorsaniz acin ayri br konu muhakkak ilgilenen cikacaktir..

sacma sapan yorum yapan arkadaslarda isine baksin bi zahmet...

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

oncelkle sinavlarim oldugu icin ben eklemiyorum ikinci olarak kimseye zorla birsey yaptirdigim yok teklifimi sundum ve son olarak eger siz o kadar para veriyorsaniz acin ayri br konu muhakkak ilgilenen cikacaktir..

Sacma sapan yorum yapmıyoruz aga eğer gerçekden anlaştıysan biriyle yaz buraya anlaştığın arkadaşı bizde iş yaptıralım diyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    coder2 bunu yazdı

Sacma sapan yorum yapmıyoruz aga eğer gerçekden anlaştıysan biriyle yaz buraya anlaştığın arkadaşı bizde iş yaptıralım diyoruz.

Tabi gerçekten böyle biri varsa (: ve 16 yaşından büyükse biz de onunla çalışmak isteriz.

Durqrimast tarafından 27/Nis/13 14:50 tarihinde düzenlenmiştir

Nerede o eski günler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

evet var arkadasim ama ismini soyleyecek degilim kendisi isterse yazar zaten buraya , calismak icinde ayru bir konu acmanizi tavsiye ederim ilgilenenler cikacaktir

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Yeni konuyla kirletmey gerek yok. Bu işe anlaşan arkadaş gelip benle aylık sadece 300 haber için 60 lira vereceğim. daha az çalışma. Haberi olsun.

Nerede o eski günler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

10 içerik 5 video en kötü oluru 5 liradır günlük. 1.66 liraya yapan kimse harbi öğrenmek isterim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

10 içerik 5 video en kötü oluru 5 liradır günlük. 1.66 liraya yapan kimse harbi öğrenmek isterim.

1 ekmek 1 lt su parası ediyor.

Bu konuyu açan mürid gerçekden biriyle anlaşmadı.Belki kendi kendiyle anlaşmışdır :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Patronlarınızdan alamadığınız hırsı bu arkadaşdan çıkarmaya çalışıyorsunuz :))

Kapilatizm var ne yaparsın :)

Az ücret çok kazanç dünyanın düzeni bu olmuş mutsuz çalışan mutlu patronlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 25