Ücreti Karşılığında Güncel Ve Özgün İçerik Ekleyecek Biri Aranıyor
-
coder2 bunu yazdı
çokda zor bir şey değil aslında 50TL ye değer diye düşünüyorum...
Anlaştık bir arkadaşla ,..
O arkadaşın nickini yaz buraya eğer ayda özgün 300 içerik girecekse ben video falanda koysun istemiyorum 75 tl ben verecem ona.
Hadi bakalım.
Milletin ayda 1 gömlek parası için günlük 5 saat sana çalışması gerek.Bide utanmadan en az günlük 10 dedim diye hep 10 yapmayın daha çok yapın demişsin.
u235 tarafından 27/Nis/13 14:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben 300 tane özgün içerik hatta özgün olmasın siteyle alakalı haber olsun girsin, ayrıca videoda istemiyorum 50 lira da benden!.
-
oncelkle sinavlarim oldugu icin ben eklemiyorum ikinci olarak kimseye zorla birsey yaptirdigim yok teklifimi sundum ve son olarak eger siz o kadar para veriyorsaniz acin ayri br konu muhakkak ilgilenen cikacaktir..
sacma sapan yorum yapan arkadaslarda isine baksin bi zahmet...
-
coder2 bunu yazdı
oncelkle sinavlarim oldugu icin ben eklemiyorum ikinci olarak kimseye zorla birsey yaptirdigim yok teklifimi sundum ve son olarak eger siz o kadar para veriyorsaniz acin ayri br konu muhakkak ilgilenen cikacaktir..
Sacma sapan yorum yapmıyoruz aga eğer gerçekden anlaştıysan biriyle yaz buraya anlaştığın arkadaşı bizde iş yaptıralım diyoruz.
-
u235 bunu yazdıcoder2 bunu yazdı
Sacma sapan yorum yapmıyoruz aga eğer gerçekden anlaştıysan biriyle yaz buraya anlaştığın arkadaşı bizde iş yaptıralım diyoruz.
Tabi gerçekten böyle biri varsa (: ve 16 yaşından büyükse biz de onunla çalışmak isteriz.
Durqrimast tarafından 27/Nis/13 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
evet var arkadasim ama ismini soyleyecek degilim kendisi isterse yazar zaten buraya , calismak icinde ayru bir konu acmanizi tavsiye ederim ilgilenenler cikacaktir
-
Yeni konuyla kirletmey gerek yok. Bu işe anlaşan arkadaş gelip benle aylık sadece 300 haber için 60 lira vereceğim. daha az çalışma. Haberi olsun.
-
10 içerik 5 video en kötü oluru 5 liradır günlük. 1.66 liraya yapan kimse harbi öğrenmek isterim.
-
Ayazz bunu yazdı
10 içerik 5 video en kötü oluru 5 liradır günlük. 1.66 liraya yapan kimse harbi öğrenmek isterim.
1 ekmek 1 lt su parası ediyor.
Bu konuyu açan mürid gerçekden biriyle anlaşmadı.Belki kendi kendiyle anlaşmışdır :D
-
Patronlarınızdan alamadığınız hırsı bu arkadaşdan çıkarmaya çalışıyorsunuz :))
Kapilatizm var ne yaparsın :)
Az ücret çok kazanç dünyanın düzeni bu olmuş mutsuz çalışan mutlu patronlar :)